Enjoy the moment!

Se fram emot en klassisk och bekväm flodkryssning i en lyxig atmosfär ombord på MS Viva One. Detta helt nya och moderna fartyg är det första fartyget i VIVA Cruises flotta som använder toppmodern hybridteknik som är snällare mot miljön.

Underhållningen inkluderar dagliga livemusikuppträdanden, frågesportspel, matlagningsdemonstrationer, temadanskvällar och berikande föreläsningar relaterade till kryssningens destinationer. Utmana dig själv och ditt resesällskap med ett parti schack eller koppla av på det stora soldäcket med gott om solstolar där du kan njuta av utsikten över de vackra landskapen. Du kan också ladda batterierna i wellnessavdelningen med bastu, ångbad och bubbelpool efter en dag till havs.

All Inclusive – god mat, och obegränsat med dryck

På VIVA Cruises fartyg gäller så kallad All Inclusive, dvs. att förutom all god mat, mineralvatten och specialkaffe så ingår även obegränsat med öl, vin, drinkar och starksprit under kryssningen.

Efter en händelserik dag inbjuder panoramaloungen dig att njuta av en drink med en vacker utsikt. Skäm bort dig med en gourmetmåltid i huvudrestaurangen eller i bistron och njut av en drink efter middagen i panoramaloungen. Restaurangernas menyer innehåller både lokala rätter och specialiteter från det internationella köket.

FAKTA MS VIVA One

Längd: 135 m
Antal gäster: 176
Besättning: 48

 

Mer om rederiet VIVA Cruises››

Passagerkapacitet: 176
Tonnage:
Längd: 135

Aktuella kryssningar med VIVA Cruises

Flodkryssning på Rhen med VIVA Cruises


21 - 28 maj 2024 | Tyskland & Frankrike

Vi gör en härlig vårkryssning på floden Rhen - från Düsseldorf i västra Tyskland via bland annat Boppard, Strasbourg, Rüdesheim och Koblenz - tillbaka till Düsseldorf. Följ med och upplev några av Europas mest fantastiska kulturstäder, i kombination med sagoskimrande slott och borgar. Allt i vacker och inbjudande natur, och i ett behagligt tempo.

Flodkryssning på Seine med VIVA Cruises. Njut av hösten i norra Frankrike!


19 - 26 september 2024 | Paris - Les Andelys - Rouen - Le Havre - Vernon - Paris

Njut av hösten i norra Frankrike när vi gör en härlig flodkryssning på Seine, med VIVA Cruises fina fartyg Gloria. En skön resa i behaglig takt genom det franska flodlandskapet. Från Paris tar vi oss via lilla Les Andelys och kulturstaden Rouen ut till Le Havre vid Atlantkusten, och tillbaka till Paris via Vernon.

Kryssning på Dourofloden


3 - 10 april 2024 |

Vi upptäcker den vackra Dourofloden tillsammans med VIVA Cruises nya fartyg Porto Mirante. Kryssningen inleds i portvinets förlovade huvudstad Porto och tar oss sen till gränsen mot Spanien, längs ett UNESCO-klassat kulturlandskap med böljande, terrasserade vinodlingar. Vi besöker bl a Regua och pittoreska Pinhao och tar oss genom talrika slussar. Vi gör även en utflykt till den historiska juvelen Salamanca i Spanien. Njut av en vårgrön, underbar natur, charmiga småstäder, kultur och god mat & dryck.