Våra populära kryssningar & rundresor i Asien | Club Eriks

Noga utvalda resor i ytterligheternas Asien
– orörda paradisöar, pulserande världsmetropoler & gröna regnskogar

Asien är en säker och trygg, och samtidigt exotisk och spännande, kontinent att resa till. Här finns många historiskt unika kulturer, fantastiska naturupplevelser, spännande och färgstarka matupplevelser och sevärdheter av rang. Upplev vinterlandskap, paradisöar, simpla levnadsförhållanden och gigantiska världsmetropoler. Självklart hjälper vi på Club Eriks er att söka visum när det behövs.

Kryssningar under höst, vinter och vår

Att kryssa är ett perfekt sätt att få en smak av Asien och vi på Club Eriks har gjort kryssningsupplevelser här under många år – till Japan, Singapore, Hongkong, Vietnam, Thailand, Kina och Indien. Just Japan väljer vi att kryssa i under mars till april och september till oktober, då klimatet är som behagligast och färgerna av körsbärsblom och höstlöv är som starkast och vackrast. Kryssa med Royal Caribbean med familjen, med Celebrity Cruises och Princess Cruises om ni reser endast vuxna eller som par, och med Azamara eller Oceania om ni föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartyget Starclippers och spännande flodkryssningar med mindre fartyg på Irrawaddyfloden i Myanmar och på Mekongfloden genom Vietnam och Kambodja.

Klassisk tågresa i Asien

För den som hellre föredrar rena landarrangemang arrangerar vi även spännande tågresor världen över, och Asien är inget undantag. Här tar Orient Silk Road Express oss längs den legendariska Sidenvägen, världens mest omfattande UNESCO världsarv, genom de fascinerande och färgstarka länderna Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan i fotspåren av erövrare och upptäcktsresande.

Läs mer om de olika destinationerna.

Japan

Följ med på våra noga utvalda kryssningar till fascinerande Japan. Upplev bad i varma källor, fantastisk mat, unik kultur, storslagna vyer och härlig njutning och avkoppling.

Läs mer

Flodkryssningar Asien

Kryssningar på Asiens storslagna floder tar dig riktigt nära landskapet och några av de vanligaste floderna där kryssningar går är till exempel Mekongfloden och Irrawaddyfloden.

Läs mer

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Asien

NYHET! Med tåg i Centralasien
– längs legendariska Sidenvägen


19 sep - 4 okt 2024 | Längs Sidenvägen genom färgstarka Kazakstan, Kirgizistan och Uzbekistan

SVERIGEPREMIÄR! Som enda researrangör i Sverige bjuder vi dig nu möjligheten att följa den legendariska Sidenvägen, tillbaka i tiden. Njut av en fantastisk resa med vårt chartrade tåg, Orient Silk Road Express, i en av världens mest fascinerande regioner. Vi tar oss genom tre färgstarka länder - Kazakstan, Kirgizistan och Uzbekistan - och besöker hela fem UNESCO världsarv. Missa inte detta äventyr!

Kryssning i Asien med Celebrity Cruises – Japan runt & Sydkorea


3 - 19 okt 2024 | Tokyo(Yokohama) - Mt Fuji - Kyoto (Osaka) - Hiroshima - Busan - Hakodate - Aomori - Tokyo(Yokohama)

Kryssning med Celebrity Millennium runt Japan, vackert färgat i sin höstskrud, och med spännande besök i Sydkorea. Upplev metropolen Tokyo, mäktiga Mt Fuji, historiska Kyoto och mytomspunna Hiroshima. Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten.

Kryssning i Asien med Celebrity – från Hongkong via Vietnam & Thailand till Singapore


22 januari - 8 februari 2025 | Hongkong - Hanoi - Halong Bay - Hue/Danang - Ho Chi Minh City - Bangkok - Koh Samui - Singapore

Vi reser från Hongkong, denna otroliga stad som har mängder av att se och göra. Vidare upplever vi Ho Chi Minh City, Hue/Danang och Hanoi i Vietnam, samt Thailands paradisö Koh Samui och huvudstad Bangkok. Vi avslutar kryssningen i Singapore. Allt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång.

Upptäck Australiens exotiska syd- och västkust – kryssning från Sydney via Bali till Singapore


16 feb - 15 mar 2025 | Australiens västra och södra kust, Bali och Singapore

Vi börjar resan i storslagna Sydney där vi får ett par dagar till upptäckande av staden och omgivningarna, innan vi kliver ombord på fina Azamara Onward, som tar oss till Australiens exotiska väst- och sydkust. Här upptäcker vi världens mest avlägsna städer innan grönskande Bali väntar med sina fantastiskt vackra vyer och unika upplevelser. Vi avslutar i mångkulturella Singapore.

Kryssning Japan och Sydkorea – vackert klätt i körsbärsblom


24 mars - 9 april 2025 | Tokyo - Kobe - Osaka - Kyoto - Hiroshima - Nagasaki - Jeju Island - Kagoshima - Mt Fuji

En härlig kryssning runt Japan, vackert klätt i rosa vårblom. Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten i Japan. Vi upplever metropolen Tokyo, mäktiga Mt Fuji, historiska Kyoto och mytomspunna Hiroshima. Denna kryssning med Celebrity Millennium gör även ett spännande stopp på Sydkoreas största ö, Jeju - Koreas Hawaii.