Våra populära kryssningar & rundresor i Asien | Club Eriks

Noga utvalda resor i ytterligheternas Asien
– orörda paradisöar, pulserande världsmetropoler & gröna regnskogar

Asien är en säker och trygg, och samtidigt exotisk och spännande, kontinent att resa till. Här finns många historiskt unika kulturer, fantastiska naturupplevelser, spännande och färgstarka matupplevelser och sevärdheter av rang. Upplev vinterlandskap, paradisöar, simpla levnadsförhållanden och gigantiska världsmetropoler. Självklart hjälper vi på Club Eriks er att söka visum när det behövs.

Kryssningar under höst, vinter och vår

Att kryssa är ett perfekt sätt att få en smak av Asien och vi på Club Eriks har gjort kryssningsupplevelser här under många år – till Japan, Singapore, Hongkong, Vietnam, Thailand, Kina och Indien. Just Japan väljer vi att kryssa i under mars till april och september till oktober, då klimatet är som behagligast och färgerna av körsbärsblom och höstlöv är som starkast och vackrast. Kryssa med Royal Caribbean med familjen, med Celebrity Cruises och Princess Cruises om ni reser endast vuxna eller som par, och med Azamara eller Oceania om ni föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartyget Starclippers och spännande flodkryssningar med mindre fartyg på Irrawaddyfloden i Myanmar och på Mekongfloden genom Vietnam och Kambodja.

Klassisk tågresa i Asien

För den som hellre föredrar rena landarrangemang arrangerar vi även spännande tågresor världen över, och Asien är inget undantag. Här tar Orient Silk Road Express oss längs den legendariska Sidenvägen, världens mest omfattande UNESCO världsarv, genom de fascinerande och färgstarka länderna Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan i fotspåren av erövrare och upptäcktsresande.

Japan

Följ med på våra noga utvalda kryssningar till fascinerande Japan. Upplev bad i varma källor, fantastisk mat, unik kultur, storslagna vyer och härlig njutning och avkoppling.

LÄS MER

Flodkryssningar Asien

Kryssningar på Asiens storslagna floder tar dig riktigt nära landskapet och några av de vanligaste floderna där kryssningar går är till exempel Mekongfloden och Irrawaddyfloden.

LÄS MER

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Asien

Legendariska Sidenvägen – med tåg från Almaty till Ashgabat


KOMMANDE våren 2023 | Längs Sidenvägen genom färgstarka Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan

Följ den legendariska Sidenvägen tillbaka i tiden. Vi tar oss genom tre färgstarka länder - Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan - och besöker hela sju UNESCO världsarv. Njut av en fantastisk resa med vårt chartrade tåg, Orient Silk Road Express, i en av världens mest fascinerande regioner.

Lilla jorden runt – kryssning med Celebrity Edge


29 okt - 22 dec 2023 | Tre världsdelar: Europa - Mellanöstern - Asien - Oceanien

Följ med på denna alldeles unika "lilla Jorden runt"-kryssning med Celebrity Cruises innovativa fartyg Edge! Under 52 dagar reser fartyget genom tre olika världsdelar med möjlighet att uppleva ett flertal olika UNESCO världsarv. Besök spännande platser i Europa, Mellanöstern, Asien & Oceanien. En resa du sent kommer att glömma!