Upplevelser ”Down Under” i Australien och Nya Zeeland
– unikt djurliv, storslagna städer & milsvida naturmiljöer

Så långt bort och så unikt, men ändå så bekant. Australien och Nya Zeeland finns på mångas önskelista och vi på Club Eriks har under många år gjort flera resor och kryssningar hit. Följ gärna med oss nästa gång och upplev dessa länder som har så oändligt mycket att erbjuda. Det är svårt att göra länderna rättvisa med ord – de måste upplevas i verkligheten.

Rundresa och kryssning i perfekt kombination

Stora rundresan

På våra längre resor upplever vi Australiens rika djurliv, provsmakar några av Australiens absolut bästa viner och ser spännande naturfenomen som världsarvet Uluru (Ayers Rock), innan kryssningen runt Nya Zeeland. På Nya Zeeland görs intressanta och natursköna stopp på både nord- och sydön, och givetvis går fartyget in i det svindlande fjordlandskapet på landets sydkust.

Lilla rundresan

På våra kortare resor njuter vi av de vackra metropolerna Sydney, Adelaide, Melbourne och Auckland, och besöker de närliggande Blue Mountains, innan kryssningen. De flesta rederierna finns representerade i området men vi på Club Eriks genomför våra resor främst med Celebrity Cruises fartyg Solstice, eller med Azamara.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Australien & Nya Zeeland