Kulinariska mat- och vinresor med Allt om Mat
– ädel tryffel, Guide Michelin & fantastiska viner

Vi på Club Eriks har inför 2022 inlett ett mycket spännande och stimulerande samarbete med Sveriges största och ledande matmagasin Allt om Mat. Tillsammans erbjuder vi från och med april i år en mängd upplevelser, både i Sverige och i övriga delar av Europa.

Allt om Mats gastronomiska upplevelser är unikt framtagna weekendresor till platser och städer som erbjuder ett särskilt bra utbud av mat och dryck, samt restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin. Bland annat Andalusien med Sevilla, Jerez och Cadiz. Nordnorge med fantastiska Lofoten och Kirkenes eller den engelska landsbygden med Cotswolds. Andra favoriter är Baskien med Bilbao och San Sebastian i norra Spanien, och Piemonte i Italien under tryffelsäsongen.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Mat- och vinresor med Allt om Mat

Andalusien – Sevilla, Jerez och Cadiz


6 - 11 april 2022 | Spanien

Möt de lyckliga Iberico-grisarna i Jabugo, pröva sherry i Jerez och smaka världens godaste fisk på Costa de la Luz vid Atlanten. Förutom den magiska storstaden Sevilla med sina restauranger och tapasbarer besöker vi den historiska sjöfartsstaden Cádiz, en av världens äldsta städer. Möt våren i sydvästra Andalusien, dit den kommer först i Europa.

Kulinarisk upplevelse i Cotswolds & Engelska landsbygden


9 - 13 maj 2022 | England

Ingenstans är England så grönt, böljande och idylliskt som i Cotswolds. Här hittar man de mest spännande restaurangerna och gastropubarna bortom storstan och även mousserande vitt vin av hög kvalitet. Ett besök i historiska Bath och ett par stjärnkrogar ingår i denna lantliga gourmetupplevelse.