Kryssningar & rundresor i USA, Kanada & Karibien | Club Eriks

Spännande kryssningar och rundresor i USA och Kanada
– mäktiga storstäder, karibisk värme & hisnande naturupplevelser

Segla ut med kryssningsfartyget från New York med solnedgången bakom stadsiluetten, eller låt er välkomnas tidig morgon av frihetsgudinnan. Besök Washingtons politiska monument. Upplev enorma valar som går upp över ytan när ni kryssar i Alaska och gör en tur för att möta grizzlybjörnen. Upplev New England, Kanada och Boston klätt i höstens färger eller Kaliforniens vingårdar med en kryssning längs den amerikanska västkusten från Vancouver till San Francisco och Los Angeles. Att kombinera storstäder med karibisk värme, Bermudas öar och naturupplevelser i världsklass är vad som gör en kryssning i Nordamerika så fantastisk!

Storstäder i kombination med bad i Karibien

Förutom alla underbara kryssningar från Florida till Karibien har vi på Club Eriks tillsammans med de flesta kryssningsrederierna även kryssningar från New York, Los Angeles, San Diego, Vancouver, Boston och Seattle. Julshoppa på Manhattan i november och kryssa till den härliga värmen på samma resa. Res längs Highway One i Kalifornen eller till Las Vegas i kombination med en härlig kryssning från Los Angeles. Vi har kryssningar med olika rederier året runt. Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line för familjen, Celebrity Cruises och Princess Cruises för vuxna och par, och Azamara eller Oceania för er som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Läs mer om de olika destinationerna.

Hawaii

Låt Club Eriks skräddarsy er fantastiska drömresa till Hawaii, med flyg, hotell och kryssning. Våra flesta resor hit är just det - skräddarsydda arrangemang anpassade just för er.

LÄS MER

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Nordamerika & Kanada

Vi följer i kölvattnet av kända upptäcktsresande – Nordvästpassagen med HX Hurtigruten Expeditions


8 augusti - 4 september 2024 | Island - Grönland - Kanada - Alaska

Nordvästpassagen är en spännande och farofylld farled mellan Stilla havet och Atlanten. Först att erövra farleden blev den norske polarforskaren Roald Amundsen under en expedition som pågick mellan 1903 - 1906. På vår expeditionskryssning följer vi i de stora upptäckarnas kölvatten och utforskar dessa beryktade vattenvägar.

Pulserande Vancouver & magnifika Alaska – kryssning med Celebrity Cruises


15 - 26 augusti 2024 | Vancouver - Icy Strait Point - Skagway - Juneau - Ketchikan - Vancouver

Följ med oss till Vancouver & Alaska på en fantastisk upplevelse. Myternas Alaska är människan mot naturen, en kamp för överlevnad. Med Club Eriks får ni uppleva det vilda och otämjda, men bekvämt och tryggt och hänförda över naturens skönhet. Ta chansen att göra denna "once-in-a-lifetime-resa" där djur- & naturlivet står i fokus!

Vacker höstkryssning med Royal Caribbean – upptäck New York, New England & Kanada


24 sep - 6 okt 2024 | USA & Kanada

Följ med oss på denna fantastiska kryssning, när löven färgas vackert i höstens färger. Vi börjar i städernas stad New York och tar oss via historiska New England och storstäder med småstadscharm i Kanada, tillbaka till New York. Ombord på Royal Caribbeans något mindre fartyg Liberty of the Seas njuter vi av goda middagar, fantastisk underhållning och tid för avkoppling.

Med Princess Cruises genom Panamakanalen – kryssning från Los Angeles till Fort Lauderdale


16 november - 4 december 2024 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Aruba - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Princess Cruises fartyg Coral Princess tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale och vi får uppleva många fantastiska destinationer under resan.

Azamara Journey genom Panamakanalen & underverket Machu Picchu


5 - 29 januari 2025 | Miami - Aruba - Curacao - Colombia - Panamakanalen - Ecuador - Cusco/Sacred Valley - Machu Picchu

Vi njuter av vita stränder i Mexiko och vacker regnskog i Costa Rica, och seglar genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen. Äventyret avslutas med spännande dagar i Cusco/Sacred Valley, med underverket Machu Picchu, högt uppe bland Andernas toppar, som resans höjdpunkt.