Kryssningar & resor till exotiska Söderhavet | Club Eriks

Kryssningar till paradisöarna i Söderhavet
– drömstränder, idylliska vyer & härliga laguner

Inget världshav är så rikt på öar som Stilla havet, och de exotiska söderhavsöarna är så nära bilden av paradiset man kan komma. Öarna är fördelade på områdena Melanesien med bland annat Fiji, Mikronesien med bland annat Marshallöarna och Polynesien med bland annat Hawaiis Rotuma, Påskön och Samoa.

Boka en skräddarsydd resa eller res i grupp

Låt Club Eriks skräddarsy er fantastiska drömresa med flyg, hotell och kryssning, eller följ med på våra arrangerade resor med svensk värd. Kryssa från Australien till öarna i Papua Nya Guineas östra skärgård, som är några av jordens mest orörda och outvecklade platser, eller kryssa bland Hawaiis öar och upptäck världskända Waikiki Beach, huvudstaden Honolulu och vulkankratern Haleakala.

Läs mer om de olika destinationerna.

Papua Nya Guinea

En kryssning är det absolut mest bekväma och trygga sättet att upptäcka öarna i Papua Nya Guineas skärgård på. Orörda rev, grönskande regnskog och intakt traditionell kultur.

Läs mer

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Söderhavet

Kryssning bland vykortsvackra paradisöar i Söderhavet, med Azamara Onward


20 januari - 10 februari 2025 | Los Angeles - Tahiti - Bora Bora - Pago Pago - Samoa - Tonga - Fiji - Nya Zeeland

Vi gör en skönt stillsam kryssning med Azamara Onward, bland vykortsvackra öar i Söderhavet. Franska Polynesien med Tahiti och Bora Bora. Samoa, Fiji och avslutningsvis Nya Zeeland. Korallrev i klarblått hav och kritvit strand. Svajande palmer och gröna kullar. När vi strosar i det svalkande vattenbrynet är detta självaste visionen av paradiset.