Kryssningar & resor till exotiska Söderhavet | Club Eriks

Kryssningar till paradisöarna i Söderhavet
– drömstränder, idylliska vyer & härliga laguner

Inget världshav är så rikt på öar som Stilla havet, och de exotiska söderhavsöarna är så nära bilden av paradiset man kan komma. Öarna är fördelade på områdena Melanesien med bland annat Fiji, Mikronesien med bland annat Marshallöarna och Polynesien med bland annat Hawaiis Rotuma, Påskön och Samoa.

Boka en skräddarsydd resa eller res i grupp

Låt Club Eriks skräddarsy er fantastiska drömresa med flyg, hotell och kryssning, eller följ med på våra arrangerade resor med svensk värd. Kryssa från Australien till öarna i Papua Nya Guineas östra skärgård, som är några av jordens mest orörda och outvecklade platser, eller kryssa bland Hawaiis öar och upptäck världskända Waikiki Beach, huvudstaden Honolulu och vulkankratern Haleakala.

Läs mer om de olika destinationerna.

Hawaii

Låt Club Eriks skräddarsy er fantastiska drömresa till Hawaii, med flyg, hotell och kryssning. Våra flesta resor hit är just det - skräddarsydda arrangemang anpassade just för er.

LÄS MER

Papua Nya Guinea

En kryssning är det absolut mest bekväma och trygga sättet att upptäcka öarna i Papua Nya Guineas skärgård på. Orörda rev, grönskande regnskog och intakt traditionell kultur.

LÄS MER

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Söderhavet

Underverket Machu Picchu, Påskön & Franska Polynesien kryssning med Azamara Onward


12 jan - 4 feb 2024 | Peru – Chile – Franska Polynesien

Vi upplever underverket Machu Picchu på vår rundresa i Peru innan vi kliver ombord på Azamara Onward. Under vår kryssning besöker vi världsberömda Påskön och Pitcairn Islands. Vi seglar sedan vidare till den vackra ö-världen Franska Polynesien där vi njuter av kritvita stränder och kristallklart vatten! Kryssningen avslutas i Papeete.