VIVA Cruises

VIVA Cruises bjuder in sina resenärer för att uppleva det allra bästa av Europa, på det sätt det borde upptäckas — med trevligt sällskap och prisbelönt service och faciliteter. VIVA Cruises vet att alla resenärer är olika och ser det som sitt uppdrag att ge sina gäster bekvämlighet, flexibilitet och valmöjligheter. Så fort man kliver ombord på ett VIVA Cruises fartyg så känner man skillnad. Högkvalitativa detaljer, fint utförande och stilren inredning följer genom alla fartyg. En höjdpunkt på varje kryssning är rederiets besättning – just på grund av den varma hjärtligheten och den där lilla extra biten av service som erbjuds.

Floder VIVA Cruises kryssar på

De är med flera decenniers erfarenhet av kryssningstrafik till Europas populäraste resmål stolta över att kunna erbjuda en kryssningsupplevelse som ingen annan, skapad för att berika, inspirera och förnya. Gästerna kan följa med på alla de stora floderna — Donau, Elbe, Mosel, Rhen, Rhône, Seine och Main-Donau-kanalen — där de tas med in i många historiska stadskärnor och några av världens mest blomstrande huvudstäder.

Ombord på fartygen

Ombord på VIVA Cruises fartyg finns bl.a. en elegant restaurang, trevlig bar & den mysiga loungen att njuta i. Det finns även ett trevligt soldäck där man kan sitta och njuta av den vackra utsikten som man bjuds på längs floderna. På ett urval av de mer nya fartygen finns det en Wellness-avdelning & gym att besöka. Alla kryssningar med VIVA Cruises inkluderar delikata måltider, högkvalitativa drycker – både med och utan alkohol, snacks, minibar, skönhetsprodukter från märket Rituals, Wi-Fi och all dricks.

VIVA Cruises motto – “Enjoy the moment”

Rederiets fartyg

VIVA Voyage

Ombord får du en avkopplande och familjär atmosfär med kulinariska matupplevelser!

LÄS MER

Aktuella kryssningar med VIVA Cruises

Flodkryssning med Viva Cruises
– upplev Rhône & Sâone


7 - 14 oktober 2023 | Sydöstra Frankrike: Lyon – Bourgogne – Provence med Avignon & Arles

Flodkryssning på Rhône och Saône med Viva Cruises, som tar sin början i Frankrikes tredje stad - gastronomiska Lyon. Vi besöker Macon uppe i Bourgogne samt de urgamla städerna Avignon och Arles i Provence, och upplever bördiga jordbruksbygder, kulturstäder av rang och historiska lämningar.

Med VIVA Cruises på Donau – skön flodkryssning till fyra länder & tre huvudstäder


14 - 22 april 2024 | Tyskland - Österrike - Slovakien - Ungern

Följ med på en härlig flodkryssning på Donau i den spirande våren, i mitten av april. Längs floden ligger de gamla och vackra städerna som ett pärlband och minner om en mångtusenårig historia; Passau, Linz, Wien och Budapest. Den sköna Wachaudalen tronar i mitten och här skimrar vinrankorna i vårprakt. Mycket varmt välkommen ombord!