Sätt guldkant på 2020 och följ med på denna extraordinära upplevelse där vi ombord på Norwegian Spirit kryssar från Dubai till Kapstaden. Vi njuter av paradisstränder på himmelska Seychellerna, smyger på luriga lemurer på artrika Madagaskar, smakar det Fransk-kreolska köket i Reunion och utforskar Kapstaden i gott sällskap.

När du strosar längs det svalkande vattenbrynet och försöker tänka ut hur du ska berätta om din upplevelse vet du inte var du ska börja..

Maila josefine.stenberg@cluberiks.se för att sätta upp dig på väntelista.
Resan kommer även genomföras 2021!


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 1 mars 2020
Till 24 mars 2020

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt
84 900: - 1 HYTT KVAR!
Utsideshytt
76 900: - UTSÅLDA!

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm – Dubai // Kapstaden – Stockholm, inkl. alla idag kända skatter & avgifter
 • 1 natt på 4* hotell i Dubai, inkl. frukost
 • Sightseeingtur inklusive lunch i Dubai
 • 20-nätters kryssning med Norwegian Spirit
 • Helpension ombord, inkl. dryck*
 • Underhållning och aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter & dricks ombord
 • 2 nätter på 4* hotell i Sydafrika , inkl. frukost
 • 1 heldagstur inkl. lunch i Sydafrika
 • 1 halvdagstur i Sydafrika
 • 1 gemensam avslutningsmiddag i Sydafrika
 • Alla transfers enligt program
 • Club Eriks lojalitetsbonus på 2 % av resans pris

*Dryckespaket ”Premium” – vin på glas, öl (både på flaska/draft), cocktails, läsk & juice i alla barer/restauranger. Specialkaffe vid måltiderna. 1 flaska vatten per person/dag i hytten.

Tillägg

 • Enkelhyttstillägg Balkonghytt: 49 000: –
 • Enkelhyttstillägg Utsideshytt: 41 000: –

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt
84 900: - 1 HYTT KVAR!
Utsideshytt
76 900: - UTSÅLDA!
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
1 mar
Stockholm - Dubai
24 mar
Kapstaden - Stockholm

Paket är under produktion, flygtider kommer senare! Det kommer vara möjligt att göra prisförfrågningar på annan avreseort än Stockholm samt premium- /businessklass.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
2 mar
Dubai, FAE
-
- 20.00
3 mar
Abu Dhabi, FAE
- 08.00
- 17.00
4 mar
Fujairah, FAE
- 09.00
- 18.00
5 mar
Muscat, Oman
- 08.00
- 16.00
6 mar
Till havs
-
-
7 mar
Till havs
-
-
8 mar
Till havs
-
-
9 mar
Port Victoria, Seychellerna
- 12.00
-
10 mar
Port Victoria, Seychellerna
-
- 18.00
11 mar
Till havs
-
-
12 mar
Nosy Be, Madagaskar
- 07.00
- 15.00
13 mar
Till havs
-
-
14 mar
Port Louis, Mauritius
- 10.00
- 21.00
15 mar
Pointe de Galetes, Reunion
- 07.00
- 16.00
16 mar
Till havs
-
-
17 mar
Till havs
-
-
18 mar
Richard´s Bay, Sydafrika
- 09.00
- 23.59
19 mar
Till havs
-
-
20 mar
Port Elizabeth, Sydafrika
- 07.00
- 20.00
21 mar
Mosselbay, Sydafrika
- 08.00
- 16.00
22 mar
Kapstaden, Sydafrika
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 1 mar
Till Dubai, FAE

Vi lämnar Sverige för att resa till Dubai, FAE. Vi ankommer sent på kvällen och på flygplatsen väntar en transferbuss som tar oss till hotellet vi kommer att bo på en natt. Vi checkar in för en god natts sömn.

Företagsarrangemang i Dubai

 

Dag 2 • 2 mar
Dubai, FAE

Upplev blandningen av traditionell arabisk kultur och modern västkultur i Dubai. Efter en välsmakande frukost checkar vi ut från vårt hotell och åker på en gemensam citysightseeing som inkluderar lunch.. Vi besöker bland annat världens högsta byggnad, futuristiska Burj Khalifa med sina 828 meter. Vår citysightseeing avslutas i hamnen där vi checkar in på Norwegien Spirit, vårt hem för de kommande 20 nätterna. Fartyget lämnar hamnen 20.00.

Dag 3 • 3 mar
Abu Dhabi, FAE

Abu Dhabi, världens rikaste stad samt hem för kungafamiljen, kan skryta med kultur, historia och äventyr, från emiratets gamla souker, där du kan sippa ett väldoftande arabiskt kaffe till ruset av världens snabbaste bergochdalbana. Den 5 000-åriga metropolen är en fascinerande mix av modern arkitektur och atmosfäriska bakgator. Sätt på dig din förhandlingshatt för en vänlig face-off med köpmännen på souken för att få bra erbjudanden på hantverk, konstverk och kryddor.

Dag 4 • 4 mar
Fujairah, FAE

Separerat av Al Hajarbergen är Fujairah det enda emiratet som är belägen i Omanbukten istället för Persiska viken. Koppla av på mjuka stränder utmärkta för snorkling eller shoppa i Förenade Arabemiratens allra första shoppinggalleria.

Dag 5 • 5 mar
Oman, Muscat

På morgonen anlöper vi Muscat, Omans fantastiska huvudstad, en hamnstad känd redan i antika Grekland. Perser, ottomaner och portugiser har under tidens lopp kontrollerat denna viktiga handelsplats och än idag domineras Muscats hamninlopp av två fort, Al-Mirani och Al Jalali, från 1600-talet. Missa inte att besöka en traditionell souk som ännu idag är en viktig mötesplats och ett socialt centrum för den omanska befolkningen.

Vi har en hel dag för att utforska den imponerande harmonin mellan det urgamla arvet och alla moderniteter som präglar staden Muscat. Här finns också den tredje största moskén i hela världen. Moskén har uppförts till sultanens ära och är även öppen för icke-muslimska gäster.

Dag 6-8 • 6-8 mar
Till havs

I vår färd mot semesterparadiset Seychellerna har vi nu 3 dagar till havs där vi kan lära känna fartyget utan & innan eller bara koppla av på en solstol vid poolkanten.

Dag 9-10 • 9-10 mar
Port Victoria, Seychellerna

Det är nästan svårt att ta in att en plats likt denna faktiskt existerar. Stora stenblock som formats av väder och vind pryder stränderna likt ståtliga skulpturer. Och med sina
yviga palmer, mjuka vita stränder, glittrande turkosa vågor och grönskande kullar måste Seychellerna vara självaste visionen av paradiset.

Njut av solens varma strålar, bada och snorkla i det klara vattnet eller ta en tupplur på en handduk i skuggan av en palm och verkligen känn hur den avkopplande semesterkänslan sprider sig ända ut i fingertopparna.

Besök den romantiska ön La Digue och den närmast sagolika stranden Anse Source
d´Argent, som även utsetts till världens vackraste strand av National Geographics.

Dag 11 • 11 mar
Till Havs

På vår resan vidare mot Madagaskar har vi en dag till havs. Passa på att prova turen i kasinot, unna dig en massage i fartygets spa och prova en av Norwegian Spirits populära specialrestauranger, exempelvis Cagneys Steakhouse.

Dag 12 • 12 mar
Nosy Be, Madagaskar

Precis utanför Madagaskars nordvästra kust hittar ni den spännande vulkanön Nosy Be (vilket betyder den stora ön, på malagassiska). Nosy Be var tidigare känt för sin odling av kakao, vanilj och socker, och över hela ön harmoniserar ljuvliga dofter av Ylang-Ylang, Frangipani och Vaniljorkidé. Missa inte Lokobe Nature Reserve som är hem åt bland annat kameleonter, paradismonarker samt både maki och svarta lemurer.

Dag 13 • 13 mar
Till havs

Efter att ha upplevt Madagaskar har vi en dag till havs där vi slappar vi poolen, kör ett träningspass i gymmet och kanske provar fartygets andra populära specialrestaurang, franska Le Bistro.

Dag 14 • 14 mar
Port Louis, Mauritius

Ö-riket Mauritius är mest känd för sin skönhet med sina spektakulära stränder i Indiska oceanens turkosa vatten. Kontrasterna av kulturer, färger och smaker gör ön till ett både charmigt och spännande paradisresmål såväl som ett lite lyxigare alternativ av tropisk semester. Mauritius huvudstad Port Loius var redan på 1600-talet än viktig hamn för de franska fartyg som skulle runda Afrikas södra kust. Staden är döpt efter den franska kungen Louis XV.

Mauritius uppfyller alla besökares dröm av en typisk paradisö, med sina vajande palmer, kritvita stränder och det bländande blå havet, ljumma nätter och det leende vänliga folket. Mauritius är en liten vulkanö som ligger rakt öster om Madagaskar i Indiska Oceanen. Kusten är 330 km och nästan helt omgiven av världens längsta obrutna korallrev med ett mycket rikt undervattensliv i fantastiska färger. Inlandet är täckt av frodig grönska som ramar in de sedan länge sovande vulkanerna och här och var glittrar små sjöar och vattenfall.

Ön Mauritius har sedan den ”upptäcktes” på 1500-talet befolkats av många olika
folkgrupper, och idag lever indier, kineser, européer, kreoler och afrikaner sida vid
sida. Detta gör ön väldigt mångfacetterad på alla sätt och vis, inte minst har man ett
mycket spännande kök.

Mauritius Beach

Dag 15 • 15 mar
Pointe des Galetes, Reunion

Den lilla franska ön Reunion kantas av exotiska paradisstränder och omges av klarblått hav men det är för de dramatiska vyerna och den vackra naturen som turisterna kommer till ön. De branta och grönbeklädda sluttningarna, smyckade med vattenfall och karga bergstoppar och den stora vulkanen Piton des Neiges 3.000 meter över havet är talande bilder över önsmedryckande vildhet.

Fransk-kreolsk mat och kultur ger en härlig och medryckande kontrast till den raffliga miljön. Flera restauranger serverar bra fransk, indisk, kinesisk och kreolsk mat.
Pointe des Galets är den största hamnen på ön en halvtimme från huvudstaden Port Denis.

Reunion Boucan Canot Beach

Dag 16-17 • 16-17 mar
Till havs

Nu styr vi mot vackra bländande Sydafrika, innan vi når dit har vi 2 dagar till havs.

Dag 18 • 18 mar
Richards Bay, Sydafrika

Richards Bay är en hamnstad i provinsen KwaZulu-Natal som ligger i östra Sydafrika längs Indiska Oceanens kust. Staden har en av landets största hamnar för framförallt industri- och kolexport men är även en semesterstad med mängder av vattensporter. I närheten finns även flera safari-parker av olika inriktningar dit rederiet anordnar turer.

Richards Bay är idag porten in till en av Afrikas med fascinerande inhemska stammar – Zulu. Zulukulturen och Zululand dominerade under 1800-talet stora delar av södra Afrika och är än idag landet Sydafrikas största etniska grupp med ca 11 miljoner individer. Britterna slog ner, kuvade folket och upplöste till slut Zululand under det kända Zulu-kriget i slutet av 1800-talet. Under apartheid ansågs Zulufolket vara en tredje klassens medborgare. Jacob Zuma som var Sydafrikas president fram till 14 februari 2018 tillhör folkgruppen Zulu.

Från Richards Bay kan ni även ta er till några av världens finaste Safariparker t ex. Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve med den största koncentrationen av vita noshörningar. Ett annat populärt besöksmål är St.Lucia Wetlands där ni får chansen att möta utrotningshotade sköldpaddor, flodhästar på nära håll och även den stora nilkrokodilen. Parken som sträcker sig ut till havet är även häckningsplats på 500 olika fågelarter och i havet utanför finns vackra stränder och korallrev.

Dag 19 • 19 mar
Till havs

Idag har vi sista dagen till havs så se till att utnyttja fartygets faciliteter till fullo eller så kanske ni bara njuter av livet sippande på en drink vid poolkanten.

Dag 20 • 20 mar
Port Elizabeth, Sydafrika

Staden som i folkmun kallas efter sina initialer P.E. men också ”The Friendly City” omges av vacker landsbygd och intressanta nationalparker. Mest känd är elefantparken Addo en timme norr om Port Elizabeth. I nationalparken skyddas förutom de ca 400 elefanterna även bufflar, antiloper, vårtsvin och zebror. Man kan också koppla av på vackra King´s Beach.

Sydafrika Zebror

Dag 21 • 21 mar
Mossel Bay, Sydafrika

Den lilla hamnstaden till lika semesterorten Mossel Bay ligger i västra Kapprovinsen och är en av världens soligaste platser med ett snitt på 320 soldagar om året. Det är även ett av Sydafrikas populäraste turistmål.

Känn sanden mellan tårna på Santos Beach eller vandra upp till Cape St, Blaize fyr där vi erbjuds en fantastisk utsikt över den vackra viken.

Staden är även känd som den plats i Sydafrika där Europeiska sjöfarare först satte sina fötter år 1488 då portugisen Bartolomeu Diaz med besättning landsteg här på väg till Indien. Besök Bartolomeu Dias Museum Complex som är ett av alla landmärken som finns att upptäcka i Mossel Bay.

Dag 22 • 22 mar
Kapstaden, Sydafrika

På morgonen anländer vi till Kapstaden, som är Sydafrikas näst största storstadsområde Staden går även under smeknamnet moderstaden (afrikaans: moederstad).

Kapstaden är känt för sin avspända atmosfär och sitt aktiva nattliv. Stadens lokalbefolkning (kallade ”Capetonians”) finner alltid orsaker till att festa och njuta av livet i stort, vilket troligen är huvudorsaken till det rika utbudet på restauranger, barer och nattklubbar. Där Johannesburg är känt för sina kostymklädda karriärister är Kapstaden istället känt för sina konstnärer, kreatörer, artister, surfare, klättrare och folk i stort som valt denna stad för att maximera sin livskvalitet!

När vi kliver av fartyget möts vi av vår svenska guide som tar med oss på en heldagstur söderut längs Kaphalvön, med stopp bl. a Chapmans Peak, Godahoppsudden och Cape Point. Lunch avnjutes på Two Oceans Restaurant som ligger ute på Godahoppsudden och erbjuder en vidunderlig utsikt! Turen fortsätter därefter till Constantia Winelands för en härlig vinprovning och en tur i vinkällaren på den fina vingården Groot Constantia Wine Estate. På sena eftermiddagen är det dags för incheckning på vårt hotell vi ska bo på i 2 nätter.

Kvällen är fri för egna aktiviteter!

Dag 23 • 23 mar
Kapstaden, Sydafrika

Efter en god frukost gör vi en gemensam tur till toppen av Table Mountain* för panoramautsikt över den omgivande staden och hamnen.

Resten av dagen är fri för egna aktiviteter, man kanske vill åka till Robben Island för att se den tidigare platsen för det ökända före detta fängelset där Nelson Mandela satt fången eller varför inte utforska de välskötta gräsmattorna och den vackra skogen i Kirstenbosch National Botanical Gardens. Stanna sedan vid V & A Waterfront för lite shopping och underhållning.

På kvällen samlas vi för en gemensam avslutningsmiddag!

*Exakta tider kan variera beroende på väder & vind.

Dag 24 • 24 mar
Kapstaden, Sydafrika

Förmiddagen spenderas på egen hand. På eftermiddagen går flyget hem till Sverige igen fylld med nya fina upplevelser & minnen!

DELA MED DINA VÄNNER:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

1 mars 2020 - 24 mars 2020

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt: 84 900: - 1 HYTT KVAR!
Utsideshytt: 76 900: - UTSÅLDA!

 • Enkelhyttstillägg Balkonghytt: 49 000: –
 • Enkelhyttstillägg Utsideshytt: 41 000: –

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se