Karibisk värme, grön regnskog och svalkande blått hav. Denna kryssning har ett paradis för alla smaker med absoluta höjdpunkt att slussas genom Panamakanalen, ett mästerverk av ingenjörskonst som fyllde 100 år 2014.

Vi upplever Mexikos härliga semestermål Cabo San Lucas med sina spektakulära vyer och unika Nicaragua. Costa Ricas fascinerande regnskog har ett fantastiskt djurliv och i landet finns storslagna nationalparker. Vi besöker Cartagena med sin unika kolonialarkitektur, lugna oaser och stränder med fängslande skönhet

Låt dig tjusas och imponeras av elegansen och det stora utbudet av nöjen och bekvämligheter på kryssaren Coral Princess. I kombination med den uppmärksamma och vänliga service som är så utmärkande för kryssningsfartygen kan vi garanteras en avkopplande och njutningsfull semester. Club Eriks svenska värd finns med under hela resan.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 15 november 2019
Till 3 december 2019

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt med fönster
48.900:-
Balkonghytt
52.900:-
Minisvit
57.900:-

Avreseort

  PROJEKTLEDARE
  Viktor Falk
  Viktor Falk
  viktor.falk@cluberiks.se
  08 20 55 00

  I priset ingår

  • Club Eriks värd
  • Flyg Stockholm – San Francisco // Miami – Stockholm inkl. alla idag kända skatter & avgifter
  • 2 nätter på hotell 4-stjärnigt i San Francisco, del i dubbelrum, inkl. frukost
  • Guidad dagstur i San Francisco
  • 1 Lunch i San Francisco
  • 15 nätters kryssning, i vald hyttkategori, ombord Coral Princess
  • Helpension ombord exkl. dryck
  • Room service ombord 05.00 – 24.00
  • Underhållning & en mängd aktiviteter ombord
  • Hamnavgifter, skatter & dricks ombord
  • Guidad dagstur i Miami
  • Transfers mellan flygplatser, hotell och hamn innan och efter kryssningen
  • Lojalitetsbonus 2 % av resans pris

  Tillägg

  • Tillägg för Premium Economy på flyget med SAS: 8.000:- per person
  • Enkeltillägg Minisvit: 30.900:-
  • Enkeltillägg Balkonghytt: 25.900:-

  Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

  Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

  DELA MED DINA VÄNNER:
  PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
  Utsideshytt med fönster
  48.900:-
  Balkonghytt
  52.900:-
  Minisvit
  57.900:-
  PROJEKTLEDARE
  Viktor Falk
  Viktor Falk
  viktor.falk@cluberiks.se
  08 20 55 00


  PRELIMINÄRA FLYGTIDER

  DAG
  FLYG
  TIDER
  FLYGTID
  15 nov
  Stockholm - Köpenhamn
  09.55 - 11.05
  1h 10
  15 nov
  Köpenhamn - San Francisco
  12.25 - 14.45
  11h 20
  2 dec
  Miami - Stockholm
  15.45 - 07.15
  9h 30


  KRYSSNINGSSCHEMA

  DAG
  HAMN
  ANKOMST
  AVGÅNG
  17 nov
  San Francisco
  -
  - 16.00
  18 nov
  Till havs
  -
  -
  19 nov
  Till havs
  -
  -
  20 nov
  Cabo San Lucas, Mexico
  - 08.00
  - 17.00
  21 nov
  Till havs
  -
  -
  22 nov
  Till havs
  -
  -
  23 nov
  Till havs
  -
  -
  24 nov
  San Juan del Sur, Nicaragua
  - 07.00
  - 18.00
  25 nov
  Puntarenas, Costa Rica
  - 07.00
  - 19.00
  26 nov
  Till havs
  -
  -
  27 nov
  Fuerte Amador (Panama City)
  - 07.00
  - 18.00
  28 nov
  Slussning Genom Panamakanalen
  - 06.00
  - 16.30
  29 nov
  Cartagena, Colombia
  - 08.00
  - 14.00
  30 nov
  Till havs
  -
  -
  1 dec
  Till havs
  -
  -
  2 dec
  Fort Lauderdale, Florida
  -
  -
  DELA MED DINA VÄNNER:

  DAGSPROGRAM

  15 nov
  Avresa till San Francisco

  Åker från Sverige på morgonen. Vi landar tidig eftermiddag i San Francisco och kvällen är fri för egna aktiviteter i staden.

  16 nov
  San Francisco

  Efter frukost på hotellet gör vi en city sigtseeing i en av Amerikas mest spännande städer, berömd ifrån både film och musik. Vi upplever bland annat Civic Center, San Francisco Opera House, Lombard Street – världens krokigaste gata, Twin Peaks, Golden Gate Park och Presidio – med utsikt över vackra San Francisco Bay och fängelseön Alcatraz.Turen avslutas klockan med lunch i stadsdelen Fisherman’s Wharf, med den kända Pier 39 där sjölejon ofta ses ligga och sola.

  Eftermiddagen och kvällen är fri för egna upptåg i staden.

  San Francisco Golden Gate-bron

  SanFrancisco-900

  17 nov
  Ombordstigning

  Efter frukost på hotellet checkar vi ut och tar oss gemensamt ner till hamnen och vårt fartyg Coral Princess. När vi kommit ombord serveras lunch. Klockan 16.00 lättar fartyget ankar och nya äventyr väntar oss.

  Kryssningsfartyget Island Princess

  18 -19 nov
  Till havs

  De två första dagarna ombord spenderar vi till havs medan vi seglar söderut mot varmare breddgrader. Njut av solen på däck och av all god mat och dryck i någon av fartygets alla restauranger och barer.

  Princess Cruices

  Princess Cruices

  Princess Cruices

  20 nov
  Cabo San Lucas, Mexiko

  På spetsen av långa Baja California, med en av världens vackraste kustlinjer, ligger semesterorten Cabo San Lucas. Detta är stoppet för den som älskar härliga stränder och varmt soligt väder. Snorkla, simma och njut i värmen med en paraplydrink.

  Cabo San Lucas Mexiko

  21 - 23 nov
  Till havs

  Vi fortsätter i långsam takt söderut under tre härliga dagar. Unna er en drink eller två vid poolkanten och njut av goda middagar. Ombord finns även gym, spa och många barer, restauranger, lounger och caféer. På fartygets översta däck visas utomhus-bio under stjärnorna.

  Kryssningsfartyget Caribbean Princess

  Princess Cruices Vinprovning

  24 nov
  San Juan del Sur, Nicaragua

  San Juan del Sur är en av Nicaraguas mest populära turistorter. Som många andra populära turistmål vackert belägna vid havet har San Juan del Sur vuxit från en liten sömnig fiskeby till ett riktigt semesterparadis för surfare, äventyrare, kärlekspar och familjer som bara vill ta det lugnt på stranden. Här finns flera moderna restauranger, hotell och shoppingmöjligheter längs havet men den lokala charmen finns kvar i byn där ni bland annat finner den mysiga frukt- och grönsaksmarknaden.

  San Juan del sur Nicaragua

  25 nov
  Puntarenas, Costa Rica

  Caldera heter hamnen som servar semesterstaden Puntarenas på Costa Ricas västkust. Hit kommer huvudstadsborna från San José på semester och den livfulla strandpromenaden i staden myllrar av restauranger, caféer och shoppingställen.

  Costa Rica är ett relativt litet land men är ett av världens mest ekologiskt variationsrika. Landet som betyder just ”den rika kusten” tar upp ungefär 0,3 % av jordens yta men ni kan hitta ungefär 5 % av jordens alla växt- och djurarter här.

  Från Puntarenas kan ni göra mycket intressanta turer till både regnskog, vulkaner och kaffeplantager. Ni kan paddla kajak på floder, vandra i djungeln eller shoppa vackra souvenirer längs stränderna.

  Naturliv i Costa Rica

  Costa Rica

  26 nov
  Till havs

  Vi fortsätter till havs mot Panamaknalen.

  Kryssningsfartyget Princess Star

   

  27 nov
  Fuerte Amador, Panama

  Fuerte Amador, som ligger vid ingången till Panamakanalen, är en konstgjord halvö som sträcker sig ut i Stilla havet.

  Det finns flera affärer, restauranger och andra specialaffärer centrerade kring en stor småbåtshamn med panoramautsikt över Panama Citys imponerande skyline.

  28 nov
  Genom Panamakanalen

  Idag slussar vi genom ingenjörsmästerverket Panamakanalen från Still havet till Atlanten. En upplevelse likt ingen annan.

  Tidig morgon ger vi oss in i Panamakanalen. Konstruktionen är bland de största och svåraste ingenjörsprojekt som någonsin genomförts. Kanalen har ett mycket stort inflytande på sjöfarten, eftersom fartyg inte längre behöver fara den långa och vådliga resan via Kap Horn, Sydamerikas sydspets. De första idéerna till en kanal i Panama framfördes i mitten av 1500-talet, men det första försöket att konstruera en kanal skedde 1880 under franskt ledarskap. Efter att försöket fullständigt kollapsat, blev arbetet fullbordat av USA och kanalen kunde öppnas år 1914. Den 77 kilometer långa Panamakanalen består av två konstgjorda sjöar, flera konstgjorda kanaler och tre grupper av slussar. Efter närmare 11 timmars passage genom mästerverket har vi bytt ut Stilla havet mot de klarblå karibiska vattnen.

  Panamakanalen

  Princess Panamakanalen

  29 nov
  Cartagena, Colombia

  Den pittoreska staden Cartagena i Colombia lockar med salsamusik, pirathistoria och en mix av elegans och dekadens. Innanför stadens murar möts vi av typisk pastellfärgad kolonial-arkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler. Njut av en äkta colombiansk kopp kaffe på en av de charmiga uteserveringarna, låt dig förtrollas av smyckebutikernas vackra smaragder eller shoppa gediget läderhantverk. Den gamla delen av Cartagena utsågs år 1984 till Colombias första världsarv av UNESCO, och en promenad genom staden känns verkligen som en resa genom tid och rum.

  Colombia

  Colombia

  Cartagena Colombia

  30 nov-1dec
  Till havs

  Under kryssningens sista två dagar färdas vi i Karibiens klarblå vatten och njuter av värmen.

  Princess Cruices

  2 dec
  Fort Lauderdale, Florida

  Idag har vi nått resans slutmål. Vi kliver av och gör en kortare dagstur i Miami innan vi fortsätter till flygplatsen för hemfärd.

  South Beach Miami Florida

  3 dec
  Åter i Sverige

  Idag är vi åter hemma i Sverige, utvilade och fulla av nya fina erfarenheter, upplevelser och goda bekantskaper, redo att möta julmys, glögg och pepparkakor.

  DELA MED DINA VÄNNER:

  Coral Princess

  Kryssningsfartyget invigdes under 2003 och renoverades senast 2013. Coral Princess är ett av de två kryssningsfartyg i Princessflottan som är speciellt byggt för att segla genom Panamakanalen.

  Nittio procent av hytterna har utsikt över havet, 700 har balkonger. På det här kryssningsfartyget kan du se filmer under Stars® biograf, scen för konserter och idrottsevenemang, eller unna dig en skön massage i en utomhuscabana på The Sanctuary® – en lugn oas bara för vuxna. Unikt för Coral Princess är Bayou Café och Steakhouse som har levande jazzmusik och smakrik New Orleans-inspirerad mat.

  FAKTA
  Byggår: 2003
  Senaste renovering: 2013
  Hytter: 1.000
  Besättning: 895
  Passagerare: 2.000
  Tonnage: 91.627
  Antal däck: 16
  Längd: 273 meter

  Några av specifikationerna för Star Princess:

  • 4 Pooler
  • 5 Jacuzzi
  Passagerkapacitet:
  Tonnage:
  Längd:


  DELA MED DINA VÄNNER:
  DELA MED DINA VÄNNER:

  Avreseort*

  Inga avreseort angivet


  Resdatum*

  15 november 2019 - 3 december 2019

  Resenär 1

  Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!



  Kopiera uppgifter till nästa resenär

  Pris per person

  Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

  Utsideshytt med fönster: 48.900:-
  Balkonghytt: 52.900:-
  Minisvit: 57.900:-

  • Tillägg för Premium Economy på flyget med SAS: 8.000:- per person
  • Enkeltillägg Minisvit: 30.900:-
  • Enkeltillägg Balkonghytt: 25.900:-

  Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

  Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

  Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
  Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
  Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
  Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se