Följ med oss på en riktig Må gott – resa till Abruzzo!

I italienska Abruzzo, ”Europas grönaste region” har den tidigare elitsimmaren och OS-medaljören Pelle Holmertz och hans fru Ingrid skapat sig ett paradis, en verklig oas för välbefinnande.

Under veckan kommer vi att röra på oss, allt efter dina personliga förutsättningar, både i vatten och på land. Instruktör och inspiratör är Torbjörn Svensk, även han f.d. simmare på elitnivå och en pionjär inom området ”vuxencrawl”. Så vill du förbättra dina sim-färdigheter, är detta ett ypperligt tillfälle. Därutöver kommer vi att vandra, cykla, prova viner och både äta och laga god mat.

Vi disponerar hela anläggningen för oss själva och antalet gäster är maximerat till 14 personer.

Varmt välkomna till underbara dagar hemma hos Pelle och Ingrid i Villalfonsina Countryhouse där deras varma värdskap i kombination med god italiensk mat och dryck får oss att må riktigt gott!

Klicka på länken för att se ett filmklipp –> Abruzzo Villalfonsina


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 2 september 2023
Till 9 september 2023

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Del i dubbelrum
24 900:-

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08 – 20 55 00

I priset ingår

 • Flyg Stockholm – Rom t/r
 • Transfer Rom – Villalfonsina / Abruzzo t/r
 • Del i dubbelrum
 • Helpension inkl. dryck (varav 4st externa luncher + 1st extern middag)
 • Rörlighets träning varje morgon
 • 1 träningspass dagligen med personlig coachning – ledd av Torbjörn Svensk
 • 2st vingårdsbesök inkl. vinprovning
 • Cykel-utflykt ut med havet
 • Bergsvandring
 • Matlagningskurs med Ingrid, Pelle och Flavia
 • Lojalitetsbonus 2 % på resans pris

Upplevelsen genomförs med max 14 personer.

Tillägg

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

 • Enkelrumstillägg: Pris på förfrågan
 • Avbeställningsskydd Gouda, 7% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkring
DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Del i dubbelrum
24 900:-
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08 – 20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
2 sep
Arlanda - Rom
07.25 - 10.35
9 sep
Rom - Arlanda
11.25 - 14.35

Vi flyger med SAS. Är ni intresserade av att uppgradera till SAS Plus eller önskar ni flyga från annan ort kan vi kolla på pris och tillgänglighet.DAGSPROGRAM

2 sep
Utresa

Idag lämnar vi Sverige för att flyga till Rom. Vid ankomst möts vi av Pelle och Ingrid för att gemensamt ta oss till vårt Residence för den kommande veckan. Vi packar upp och gör oss hemmastadda innan det är dags för Pelle och Ingrid att hälsa oss välkomna till deras fantastiska Villalfonsina och en god gemensam lunch!

Villalfonsina-Abruzzo

Efter lunchen kommer Torbjörn Svensk, Pelle och Ingrid att gå igenom vad som kommer att hända under vår fullmatade vecka tillsammans.

Innan middagen samlas vi för en presentation av de lokala vinerna, som i Abruzzo är rustika och många. Vi provar fyra viner, därefter middag.

3 sep
Abruzzo

Innan frukost möts vi i trädgården för 30 minuter rörlighetsträning, så vi ”ruskar i gång” kroppen inför dagens utmaningar. Efter frukosten är det aktiviteter på land eller i vatten. Simning, vattengymnastik eller vandring i de vackra omgivningarna.

Sen är det dags för lunch på en Traboccho som är gamla fiske-hus där man lägger/lade ut nät från strand. Idag är de fiskrestauranger. Det finns ingen klassisk meny utan det är alltid Catch of the day som gäller, ”maten och vinet bara kommer”.

Abruzzo trabocco

På eftermiddagen njuter vi av anläggningens alla faciliteter. Njut av Italiens fantastiska sensommarväder. Sola, slappa och ta ett svalkande dopp i poolen.

Till kvällen samlas vi för ett glas vin eller öl med tilltugg och sammanfattar dagen och våra personliga reflektioner. Efter det är det dags för middag.

4 sep
Abruzzo

Innan frukost möts vi i trädgården för 30 minuter rörlighetsträning, så vi ”ruskar i gång” kroppen inför dagens utmaningar. Efter frukosten är det samling för att åka på en gemensam cykel-utflykt utmed den vackra kustremsan som avslutas med en trevlig lunch.

Efter lunch besöker vi en lokal vinodlare. Här får vi höra hur vinstockarna sköts och vilka utmaningar man står inför som vinodlare för att parera klimatets snabba förändring. Efter en kort information om produktionen får vi smaka på delar av gårdens produktion.

Till kvällen samlas vi för ett glas vin eller öl med tilltugg och sammanfattar dagen och våra personliga reflektioner. Efter det är det dags för middag.

5 sep
Abruzzo

Innan frukost möts vi i trädgården för 30 minuter rörlighetsträning, så vi ”ruskar i gång” kroppen inför dagens utmaningar. Efter frukosten är det dags för aktiviteter på land eller i vatten.

Sen är det dags för lunch!

En vecka i Italien kräver matlagning. Med fantastiska lokala råvaror, som finns in på knuten, ska vi tillsammans, under kunnig ledning av Flavia, Ingrid och Pelle, förbereda kvällens middag.

Abruzzo-pasta-making

När kvällen kommer samlas vi för ett glas vin innan det är dags att äta vår middag som vi tidigare under dagen förberett tillsammans.

6 sep
Abruzzo

Efter en tidig frukost beger vi oss till naturreservatet Pennapiedemonte som ligger vackert insprängt i ett bergsmassiv. Här gör vi en lättare vandring utmed en led som avslutas med lunch. Söker man en utmaning, så finns det möjlighet till en hissnande klättring, via ferrata, på en närbelägen klippvägg. Denna aktivitet görs mot tillägg och med ett minimiantal om fyra personer.

På eftermiddagen är vi tillbaka på vår anläggning för häng vid poolen med solskyddsfaktor på. Vi njuter av livet!

Till kvällen samlas vi för ett glas vin eller öl innan det är dags för middag.

oliver i Abruzzo

7 sep
Abruzzo

Innan frukost möts vi i trädgården för 30 minuter rörlighetsträning, så vi ”ruskar i gång” kroppen inför dagens utmaningar.

På eftermiddagen njuter vi av anläggningens alla faciliteter. Njut av Italiens fantastiska sensommarväder. Sola, slappa och ta ett svalkande dopp i poolen.

På kvällen beger vi oss tillsammans till den lantliga tavernan Fuoco 26 som är beläget i hjärtat av Casalbordinos vingårdar. Köket har sina rötter i en bondetradition med “starka och milda” smaker. Här smälter dofter samman med färger, föremål samt inredning och skapar en äkta italiensk atmosfärer. Vi njuter av en fantastiskt god middag tillsammans!

Abruzzo Ristorante Fuoco

Ristorante Fuoco

8 sep
Abruzzo

Vi kör igång med lite morgongympa innan det är dags för frukost. Efter frukosten beger vi oss till Vasto för en härlig lunch och gör en gemensam rundvandring som avslutas med en vinprovning på Enoteca.

Vi njuter av en sista eftermiddag tillsammans på den härliga anläggningen.

Abruzzo-servering-i-vinlund

Till kvällen samlas vi för ett glas vin eller öl innan det är dags för en magnifik avslutningsmiddag.

9 sep
Hemresa

Tidig avresa mot flygplatsen för att återigen flyga hem till Sverige efter en vecka full av träning, god mat & trevligt sällskap!

DELA MED DINA VÄNNER:

VIVA Gloria

Enjoy the moment!

Se fram emot en njutbar flodkryssning i en lyxig atmosfär ombord på MS VIVA Gloria.

Underhållningen inkluderar dagliga livemusikuppträdanden, frågesportspel, matlagningsdemonstrationer, temadanskvällar och berikande föreläsningar relaterade till kryssningens destinationer. Utmana dig själv och ditt resesällskap med ett parti schack eller koppla av på det stora soldäcket med gott om solstolar där du kan njuta av utsikten över de vackra landskapen. Du kan också ladda batterierna i wellnessavdelningen med bastu, ångbad och bubbelpool efter en dag till havs.

All Inclusive – god mat, och obegränsat med dryck

På VIVA Cruises fartyg gäller så kallad All Inclusive, dvs. att förutom all god mat, mineralvatten och specialkaffe så ingår även obegränsat med öl, vin, drinkar och starksprit under kryssningen.

Efter en händelserik dag inbjuder panoramaloungen dig att njuta av en drink med en vacker utsikt. Skäm bort dig med en gourmetmåltid i huvudrestaurangen eller i bistron och njut av en drink efter middagen. Restaurangernas menyer innehåller regionala smaker från det berömda franska köket.

FAKTA MS VIVA Gloria

Längd: 110 m
Antal gäster: 176
Besättning: 36

 

Mer om rederiet VIVA Cruises››

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

2 september 2023 - 9 september 2023

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Del i dubbelrum: 24 900:-

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

 • Enkelrumstillägg: Pris på förfrågan
 • Avbeställningsskydd Gouda, 7% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkring
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se