millennium Hongkong SingaporeVi reser till Hongkong, upplever tre stopp i Vietnam, övernattar i Thailands huvudstad Bangkok och avslutar med tre dagar i Singapore. Allt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 13 februari 2020
Till 20 februari 2020

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt
46.900:-
Balkonghytt
49.900:-
Sky Suite
69..900:-

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
 • Göteborg
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks färdledare
 • Flyg Stockholm – Hongkong // Singapore–Stockholm inkl. idag kända skatter & avgifter
 • 1 natt på hotell 4* i Hongkong, inkl. frukost
 • Sightseeing i Hongkong med lunch
 • 1 middag i Hongkong inkl. dryck
 • 14 nätters kryssning ombord Celebrity Millenium, del i dubbelhytt, i vald kategori
 • Helpension ombord inkl. dryckespaket “Classic”
 • 24 timmars roomservice ombord
 • Underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • 2 nätter på hotell 4* i Singapore (1 natt = sen utchecknig) inkl. 1 frukost
 • Sightseeing i Singapore med lunch inkl. dryck
 • Middag i Singapore inkl. dryck
 • Alla transfers enligt program

Tillägg

 • Tillägg Enkelhytt: 22.000:- (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt: 25.000:- (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt: 43.000:- (Sky Suite)

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Utsideshytt
46.900:-
Balkonghytt
49.900:-
Sky Suite
69..900:-
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
13 feb
Arlanda - Helsingfors
20.25 - 22.35
1h 10
13 feb
Helsingfors - Hongkong
23.45 - 15.30
9h 45
1 mar
Singapore - Helsingfors
23.45 - 05.45
12h 00
2 mar
Helsingfors - Arlanda
07.55 - 07.55
1h 00

Om ni vill flyga från Köpenhamn eller Göteborg eller kanske uppgradera ert flyg till Business Class så hör av er till oss för mer information.

millennium Hongkong Singapore


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
15 feb
Hongkong, Kina
-
-
16 feb
Hongkong, Kina
-
- 20.00
17 feb
Till havs
-
-
18 feb
Halong Bay (Hanoi)
- 07.00
-
19 feb
Halong Bay (Hanoi)
-
- 13.00
20 feb
Hue/Danang(Chan May), Vietnam
- 08.00
- 16.00
21 feb
Till havs
-
-
22 feb
Ho Chi Minh,(Phu My), Vietnam
- 07.00
- 19.00
23 feb
Till havs
-
-
24 feb
Bangkok/Laemchabang, Thailand
- 09.00
-
25 feb
Bangkok/Laemchabang, Thailand
-
- 18.00
26 feb
Till havs
-
-
27 feb
Till havs
-
-
28 feb
Singapore
- 08.00
-
29 feb
Singapore
-
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 13 feb
Avresa

Resan börjar på kvällen med flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Hong Kong och vi flyger över natten.

Dag 2 • 14 feb
Hong Kong

Vi anländer till Hong Kong på eftermiddagen lokal tid och möts av vår lokala guide. Vi åker till hotellet för att checka in. Vi avslutar dagen med en gemensam middag.

Hongkong city

Dag 3 • 15 feb
Hong Kong – halvdagstur med lunch – Celebrity Millennium

Frukost och check-out från hotellet. Vi inleder dagen i Hong Kong med en sightseeingtur av denna otroliga stad med höjdpunkter som Stanley Market, Fiskebyn Aberdeen och Repulse Bay.

Vi äter en klassisk Dim Sum-lunch och fortsätter till kryssningsterminalen och går ombord på kryssningsfartyget Celebrity Millennium, som kommer våra vårt eleganta hem under 14 nätter.

Fartyget ligger kvar i hamn ett helt dygn och resten av dagen & kvällen är till eget förfogande för att upptäcka denna pulserande metropol.

Hongkong Kina

Dag 4 • 16 feb
Hong Kong – Celebrity Millennium

Idag har vi ytterligare en ledig dag att njuta av Hong Kong. Boka gärna en av de många utflykter som erbjuds av rederiet, eller utforska staden på egen hand. Det är lätt att åka tunnelbana och båt i staden. Missa inte den stora shoppinggatan Nathan Road.

Hongkong Kina

Vill ni bara ta det lugn är fartygets alla faciliteter öppna till ert förfogande. Under dagen kommer det ombord att vara en obligatorisk passkontroll av alla passagerare vilket ofta innebär att ni måste vara ombord och god tid innan avsegling.

Fartyget lämnar hamnen klockan 20.00.

Dag 5 • 17 feb
Till havs

Denna dag är Millennium ute till havs på Sydkinesiska sjön. Passa på att koppla av och njut av alla faciliteter ombord. Flera pooler, bubbelpooler, restauranger, caféer, casino, spa och gym är bara några av de aktiviter som finns att tillgå. Under dagen hålls ett informationsmöte i ett av fartygets konferensrum.

Vin – Celebrity Kryssningsfartyg

Dag 6 & 7 - 18-19 feb
Halong Bay, Vietnam

Idag anländer vi till den vackra, världsarvslistade Halong Bay som ligger utanför Hanoi. Här reser sig kalkstensklippor i olika formationer och storlekar ur det blå havet. En fantastisk naturupplevelse väl värd att upptäcka både en som två dagar.

Halong Bay Vietnam

Ett par timmars bilresa från Halong Bay ligger Vietnams huvudstad Hanoi. Längs vägen får vi möta det underbara vietnamesiska landskapet med sina vidsträckta risfält där bönderna sticker upp med sina klassiska rishattar som skydd mot solen. Trafiken i Hanoi är svårberäknad och vill ni besöka Hanoi får ni räkna med en hel dag för att hinna dit och tillbaka.

Hanoi har en härlig blandning av gammal fransk kolonialarkitektur och asiatiskt myller. Här kan ni äta gott och shoppa billigt eller bara njuta av folklivet med en kopp vietnamesiskt kaffe. Köp souvenirer eller fint silke innan vi återvänder till fartyget i Halong Bay.

Ho Chi Minh Vietnamn

Dag 8 • 20 feb
Chan May, Vietnam

Tidig morgon angör fartyget Chan May vid kusten nära Danang, Hue och Hoian i Vietnam.

För er som vill strosa på egen hand rekommenderar vi ett besök i den lilla köpmansstaden Hoian. Hamnstaden har en underskön natur, omgiven av berg och inte minst havet med en fantastisk strand.

Det finns även möjlighet att boka utflykt till städerna Danang och Hue. Den seanste var huvudstaden för den sista kejsardynastin, uppförd på Parfymflodens strandbanker. Hues många monument, tempel och pagoder är sedan 1993 uppsatta på UNESCO:s världsarvslista. Staden har flera exotiska marknader där lokalbefolkningen köper allt från kläder och grönsaker till levande djur.

Är ni intresserade av den moderna krigshistorien finns här många spår efter kolonialkrigen mot Frankrike och USA.

Dag 9 • 21 feb
Till havs

Idag är vi på väg söderut mot Ho Chi Minh City, fd. Saigon och spenderar en dag till havs ombord Celebrity Millennium. Smält alla nya intryck vid poolkanten eller slappna av med en god bok på soldäck då även klimatet blir varmare söderut.

Vid poolen på Celebrity

Dag 10 • 22 feb
Ho Chi Minh, Vietnam

Efter frukost dockar vi utanför Vietnams största stad, Ho Chi Minh City eller Saigon som den även kallas. Staden med sina 5 miljoner invånare är motorn i landets nya ekonomi och är en sprudlande, pulserande metropol med vackra franska kolonialbyggnader, moderna skyskrapor och en mångfald av gatu- och flodmarknader.

Fartyget lägger till vid havet ca 2 timmar utanför staden så en tur med rederiet kan vara bra för er som vill få ut så mycket som möjligt av staden.

Ho Chi Minh City Vietnam

Dag 11 • 23 feb
Till havs

Idag fortsätter vi in i Siambukten och går norr upp mot Thailands huvudstad Bangkok.

Celebrity Millenium utomhuscafé

Dag 12-13 • 24-25 feb
Laemchabang (Bangkok), Thailand

I två dagar ligger Millennium vid kaj utanför Bangkok, Thailands huvudstad. Beroende på trafik kan det ta ganska lång tid att ta sig in till centrala Bangkok så räkna med en hel dag om ni vill lämna fartyget. Stränderna söder ut kanske lockar istället?

Ralley Beach Thailand

Khrung Thep, änglarnas stad, som thailändarna benämner sin huvudstad är en av Asiens mest imponerande metropoler ur flera hänseenden; mat, historisk arkitektur, sevärdheter, nöjesliv och shopping. Grand Palace, det legendariska smaragdtemplet, Wat Phra Kaew och Wat Pho med den 46 meter långa vilande Buddhan som är belagd med guld får absolut inte missas.
Upptäck också Chinatown med Nakhon Kasem, tjuvarnas marknad som har mycket bra priser på elektronik, antikviteter och mycket annat smått och gott.
I Bangkok kan ni billigt ta er runt med sky train eller taxi. Ta en båttur längs floden och besök det stora och moderna shoppingcentret MBK.

Wat Phra Kaeo Bangko

Dag 14-15 • 26-27 feb
Till havs

Två dagar att njuta till havs innan vi vår vårt slutmål.

 

Dag 16 • 28 feb
Ankomst Singapore

Singapore blir resans sista hamn. Republiken Singapore är en ö-nation och stadsstat och Sydostasiens minsta land. Här har man en av Asiens högsta levnadsstandarder. Singa (lejon) och pura (stad) blev en brittisk kronkoloni 1867 och fick officiell suveränitet 1965.

Staden är belägen en grad norr om ekvatorn och präglas av en kulturell mångfald med kinesiska, malajiska, indiska, eurasiska och arabiska grupper.

Dagen och kvällen är ledig för egna aktiviteter då vi bor kvar ombord vårt fartyg. Vi tillbringar en sista natt ombord Millenium.

Sir Raffles Singapore

Dag 17 • 29 feb
Singapore

Vi lämnar fartyget på morgonen och upptäcker staden med en guidad sightseeingtur som avslutas med lunch. Efter lunchen checkar vi på vårt hotell.

Eftermiddagen och kvällen är fri att på egen hand upptäcka Singapore.

Kväll li Singapore

Dag 18 • 1 mar
Singapore - hemresa

Idag får vi ytterligare en dag där vi kan utforska staden på egen hand i lugn och ro. På kvällen avnjuter en gemensam middag och åker därefter gemensamt till flygplasten för hemfärd.

Dag 19 - 2 mar
Åter till Norden

Vi landar vid lunch igen hemma i Norden.

 

Med reservation för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity – Millennium, Constellation, Summit & Infinity

Millenniumklassens fire skip har nylig blitt renovert for å få mer av Solsticefartygens moderne restauranter og spafasiliteter.

Disse fartøyene tar cirka 2000 passasjerer. Polert marmor, vakre treslag og store glassvegger er karakteristisk for fartøyene i Millenniumklassen. De er teknologiskt avanserte, og har et stort spa-område og et velutstyrt treningsstudio. Et herlig poolområde og solarium finner du på ”Resort Deck”

Det finnes barer som passer alle smaker, champagne eller martini?

Mulighetene for underholdning er uendelige, her finnes en teatersalong med variert underholdning og det finnes kasino.

Maten ombord er deilig og vinkjelleren er velfylt.

Lugarene er ca 16 m² store og har utsikt mot havet. Balkonglugarene har balkong på ca 4 kvm med to stoler og et bord. Dusj, wc, garderobe, tv, safe finnes i alle hytter. Skipene har suiter fra 23 kvm opp 133 m².

16 kvm hytt med utsikt mot havet på kryssningsfartygetCelebrity Century

Kryssningsfartyget Celebrity Infinity

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn
Göteborg

Resdatum*

13 februari 2020 - 20 februari 2020

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Utsideshytt: 46.900:-
Balkonghytt: 49.900:-
Sky Suite: 69..900:-

 • Tillägg Enkelhytt: 22.000:- (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt: 25.000:- (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt: 43.000:- (Sky Suite)

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se