Tillsammans upplever vi ett Japan vackert färgat, klätt i sin höstskrud. Vi upplever Tokyo – en av världens mest pulserande städer. Från Kobe besöker vi den gamla huvudstaden Kyoto där historien är väl bevarad. Vi upplever även historiska platser som Hiroshima och totalt besöker vi tio Japanska städer och hamnar. Via tre härliga stopp i Sydkorea reser vi sedan vidare till världsmetropolen Shanghai i Kina.

Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten.

Ombord Celebrity Millennium kan ni slappna av och njuta av fartygets faciliteter. Pooler, barer, flera restauranger och härlig spa-avdelning. Personalen gör allt för att ni ska känna er välkomna. På kvällarna bjuds det på underhållning och shower i teatern.

Japan Karta

 

 


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 9 oktober 2019
Till 28 oktober 2019

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt med fönster
62.900:-
Balkonghytt
66.900:-
Sky Suite
104.900:-

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
 • Göteborg
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08 – 20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks färdledare
 • Flyg Stockholm – Tokyo/Shanghai – Stockholm inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • 2 nätter på hotell 4* i Tokyo, del i dubbelrum, inkl. frukost
 • Guidade utflykter i Tokyo enligt program
 • 3 luncher och 2 middagar i Tokyo inkl. dryck (vatten, öl, läsk)
 • 14 nätters kryssning, i vald hyttkategori, ombord Celebrity Millennium
 • Helpension ombord inkl. Classic Dryckespaket
 • Roomservice kl. 05.00 – 24.00 ombord
 • Underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Utflykt i Yokohama enligt program
 • Utflykt till Kyoto enligt program
 • Dricks till lokalguider och busschaufförer i Japan
 • Engelsktalande lokalguider i Japan
 • 2 nätter på hotell 4* i Shanghai, del i dubbelrum, inkl. frukost
 • Guidade utflykter i Shanghai enligt program
 • 1 lunch & 2 middagar i Shanghi
 • Alla transfers enligt program
 • Visum till Kina & visumhantering

 

Tillägg

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Utsideshytt med fönster
62.900:-
Balkonghytt
66.900:-
Sky Suite
104.900:-
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08 – 20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
9 okt
Stockholm - Helsingfors
13.30 - 15.25
0h55
9 okt
Helsingfors - Tokyo
17.15 - 08.55+1
9h40
28 okt
Shanghai - Helsingfors
09.20 - 14.20
10h00
28 okt
Helsingfors - Stockholm
16.00 - 15.55
0h55

Det går lika bra att flyga från Köpenhamn eller Göteborg.
Hör av er om ni vill uppgradera er flyg till Business Class eller om ni har andra frågor.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
12 okt
Tokyo (Yokohama)
-
-
13 okt
Tokyo (Yokohama)
-
- 11.00
14 okt
Kobe, Japan
- 09.00
- 23.59
15 okt
Till Havs
-
-
16 okt
Hiroshima, Japan
- 08.00
- 17.00
17 okt
Kochi, Japan
- 10.00
- 18.00
18 okt
Beppu, Japan
- 08.00
- 18.00
19 okt
Kagoshima, Japan
- 12.00
-
20 okt
Kagoshima, Japan
-
- 17.00
21 okt
Fukuoka, Japan
- 10.30
- 20.45
22 okt
Busan, Sydkorea
- 08.00
- 18.00
23 okt
Jeju Island, Sydkorea
- 07.00
- 16.00
24 okt
Seoul, Sydkorea
- 09.00
- 19.00
25 okt
Till havs
-
-
26 okt
Shanghai, Kina
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

9 okt
Avresa

På eftermiddagen lyfter vårt flyg och via Helsingfors tar vi oss till Japans huvudstad Tokyo där vi landar på morgonen följande dag.

Tokyo Japan

10 okt
Tokyo

När vi landat och gått igenom passkontrollerna möts vi av vår lokala representant. Vi tar oss in till stan och checkar in på hotellet där vi får lite tid att ”landa” på hotellet. Vi möts sedan i lobbyn för en tur till fots med guide i närheten av hotellet. Vi stannar för lunch innan vi beger oss tillbaka.

På kvällen möts vi åter för gemensam middag på en japansk restaurang.

Japan

11 okt
Tokyo

Efter frukost på hotellet ska vi ut på en heldagstur med lunch i Tokyo.
Tokyo betyder ”den östra huvudstaden”. Den västra och ursprungliga huvudstaden var Kyoto. Vi besöker en av stadens vackraste japanska parker, Rikugi-en, skapad på 1700-talet. Därefter blir det en tur upp till toppen av Tokyo City Hall, stadshuset, varifrån man har en fantastisk utsikt. Eftermiddagen ägnas åt Meiji Shrine, ett shinto-tempel, dedikerat till ett kejsarpar som dog i början av 1900-talet. Vi promenerar också från Harajuku Takeshita Street, där den japanska tonårskulturen har sin högborg, till Omotesando Hills shoppingcenter.

Vi återvänder till hotellet på eftermiddagen och möts återigen i lobbyn för gemensam middag på en lokal restaurang.

japansk mat

12 okt
Tokyo - Yokohama

Idag efter frukost checkar vi ut från hotellet och gör en förmiddagstur till Asakusa Kannon Temple och shopping-marknaden Nakamise innan det är dags att åka till hamnen i Yokohama där vårt fartyg Celebrity Millennium väntar.

13 okt
Yokohama, Japan

Idag klockan 11.00 lättar vi ankar.

Celebrity Infinity kryssningsfartyg

14 okt
Kobe, Japan

Idag anländer vi till Kobe vilket ger oss en fantastisk möjlighet att göra en gemensam tur med guide till Kyoto.

Kyoto var Japans huvudstad före Tokyo, från 794 till 1868. Staden är mycket vackert belägen i bergen och är än i dag den stad där kejsaren kröns. Den är också en av landets stora vallfartsorter. I Kyoto finns mer än 1 600 buddhist- och shintotempel bevarade; Staden skonades i stort från bombräder under andra värdskriget.
Vi möts utanför fartyget på förmiddagen av vår guide och gemensamt åker vi till Koyto. Vi besöker Ryoan-Ji templet med sin vackra trädgård och gyllene paviljonge, Kinkaku-ji.

Japan Kyoto

15 okt
Till havs

Idag spenderar vi dagen till havs. Njut av fartygets restauranger, barern gym, spa och mysiga caféer.

Specialrestaurang Celebrity

16 okt
Hiroshima, Japan

Många associerar Hiroshima till atombombningen staden utsattes för under andra världskriget. Idag är det känt som en fredens stad och vid minnesmonumentet över de döda och skadade den 6 augusti 1945, finns en byggnad som bevarats i sitt förstörda skick sedan bombningen. Här finns även ett intressant fredsmuseum. Det vackra slottet i staden byggdes upp efter kriget och är idag ett populärt turistmål. Väl i staden kan ni även passa på att prova specialiteten Okonomiyaki, den japanska pizzan.

 

17 okt
Kochi, Japan

Kochi är beläget på ön Shikoku i södra delen av Japan.

Orten är berömd för sina fina surfingmöjligheter vid Katsurastranden. Tisdag till söndag är det alltid marknad i staden, den sträcker sig från Kochislottet och en kilometer bort där de säljer bland annat mat, kläder, träd och lokala specialiteter.

Japan Kochi

18 okt
Beppu, Japan

Beppu, på ön Kyushu. Vackert belägen mellan havet och bergen är Beppu i Japan känt som ”onsens”, de varma källornas, huvudstad. Här finns det över 3000 varma källor och 168 offentliga bad att ta ett dopp i. Japanerna kallar dem för ”Jigoku”, vilket på japanska betyder helvete, och ett besök i ”blodhelvetet” och ”djungelhelvetet” är närmast ett måste. Under kvällen kryssar vi vidare till Osaka/Kyoto.

19-20 okt
Kagoshima

Dagens stopp blir i staden Kagoshima, belägen på ön Kyushu. I bukten utanför staden ligger Sakurajima, en aktiv stratovulkan, som varje år har tusentals små utbrott. Det finns även en stor och härlig botanisk trädgård där man kan ta det lugnt, njuta och andas ut. Klimatet här är behagligt, vilket de palmkantade gatorna vittnar om.

Fartyget ligger kvar här över natten och vi har hela dagen den 20:e att fortsätta utforska Kagoshima.

21 okt
Fukuoka, Japan

Fukuoka delas av Nakafloden och är även känd under sitt historiska namn Hakata och har alltid varit en av Japans viktigaste handelsstäder.
Fukuoka anses även vara en av Japans bästa platser att äta i och är hyllad för sina yatai (enkla mattält på gatan där man sitter utomhus och äter).

22 okt
Busan, Sydkorea

I sundet mellan Korea och Japan på samma breddgrad som Los Angeles, ligger Staden Busan med en av världens största handelshamnar. Denna världsmetropol har enorma shoppingcenter, höga skyskrapor med förtjusande vyer över havet och charmiga parker där du kan strosa runt och koppla av.

Sydkorea Busan

23 okt
Jeju Island, Sydkorea

Jeju Island är känd som Koreas Hawaii. Ön domineras av den mäktiga vulkanen Hallasan och här finns vackra sandstränder, lavaformationer och citrusodlingar.

 

24 okt
Seoul, Sydkorea

Så sent som för 100 år sedan var Incheon en liten fiskeby på koreahalvöns västra kust. Idag är det en del av Seoul och en av världens största städer. Här blandas nya skyskrapor med äldre asiatiska tempel och arkitektur. Staden har allt en modern storstad förväntas erbjuda och restaurang- och shoppingutbudet är stort. Besök även små mysiga tehus eller se på den mäktiga utsikten från höga Seoul Tower.

25 okt
Till havs

Under kryssningens sista dag seglar vi och får chans att njuta av vårt fartyg. Flera restauranger, barer och caféer servar god mat och dryck. Gymmet är öppet hela dagarna och i biblioteket kan ni luta er tillbaka med en god bok. Rederiet anordnar även mängder av aktiviteter för den som vill.

Celebrity Millenium utomhuscafé

Pool på kryssningsfartyget Celebrity

26 okt
Shanghai, Kina

I Kinas största stad med 15 miljoner invånare står tiden aldrig stilla. Här reser sig moderna skyskrapor över finansdistrikten men invånarna har även ett starkt band till sin historia.

Denna förmiddag ägnas åt sightseeing; gamla stan, trädgården Yu Garden från tiden under Ming-dynastin (färdigställd sent 1500-tal), the Bund, området längs Huangpu-flodens västra strand med franska kolonialhus i art decó-stil. På andra sidan ligger stadsdelen Pudong, med en imponerande och mycket modern skyline. Vi besöker Nanjing Road, Shanghais berömda shoppinggata där neonskyltarna tävlar med Times Square i fråga om intensitet.

Vi avslutar turen med en gemensam lunch och checkar sedan in på vårt hotell.

På kvällen möts vi på gemensam middag.

Shanghai Kina

27 okt
Shanghai, Kina

Idag har vi hela dagen på egen hand i Shanghai. Shoppa, strosa och njut av allt som denna världsmetropol erbjuder.

På kvällen möts vi åter för en gemensam avslutningsmiddag.

28 okt
Hemresa

På morgonen beger vi oss till flygplatsen för hemfärd. Vi landar i Sverige igen på eftermiddagen lokal tid.

DELA MED DINA VÄNNER:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Kina är ett land fullt av skatter. Vill ni förlänga er resa i Shanghai och resa vidare till Peking, Xian eller andra städer och platser så assisterar vi er gladeligen med det!
Ring eller maila oss direkt så hjälper vi er med alla era frågor och funderingar!

08-20 55 00
viktor.falk@cluberiks.se

Hutong Beijing

Välkommen

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn
Göteborg

Resdatum*

9 oktober 2019 - 28 oktober 2019

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Utsideshytt med fönster: 62.900:-
Balkonghytt: 66.900:-
Sky Suite: 104.900:-

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se