Fly vintern och följ med oss på en oförglömlig upplevelse där drömmar blir till verklighet.

Ombord på lyxiga kryssningsfartyget Celebrity Edge handlar livet om njutning och tillsammans upptäcker vi ett pärlband av soldränkta paradisöar i Karibien.

Sola, bada, snorkla, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. Njut av vita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Kryssningsfartyget har en stor glasveranda som förflyttar sig mellan olika däck, ett modernt SPA samt hög klass på restauranger och service ombord.

Inga krav, bara vara.

karta-edge-södra-karibien


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 12 januari 2023
Till 24 januari 2023

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Sky Suite
62 500:-
Infinite Veranda
43 900:-
Utsideshytt
41 500:-

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg t/r Stockholm-Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Transfers flygplats – hotell – hamn – flygplats
 • 1 natt på 4* hotell på Fort Lauderdale inkl. frukost
 • 10 nätters kryssning ombord på Celebrity Edge
 • Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket
 • WIFI-paket
 • Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Citytur i Miami innan hemresan
 • Lojalitetsbonus på 2% av resan pris (översänds efter hemkomst)

Tillägg

 • Tillägg enkelhytt utsideshytt: på förfrågan
 • Tillägg enkelhytt infinite veranda: på förfrågan
 • Tillägg enkelhytt sky suite: på förfrågan
 • Avbeställningsskydd Gouda 7% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Sky Suite
62 500:-
Infinite Veranda
43 900:-
Utsideshytt
41 500:-
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
12 jan
Stockholm-Frankfurt
06.45 - 09.00
2h 15
12 jan
Frankfurt-Miami
10.10 - 14.40
10h 30
23 jan
Miami-München
18.45 - 10.00 (+1)
9h 10
24 jan
München-Stockholm
15.30 - 17.45
2h 15

Vi flyger med Lufthansa. Annan avreseort eller uppgradering till Premium Economy eller Business Class går att ordna, pris på förfrågan.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
13 jan
Fort Lauderdale, Florida
-
- 16.00
14 jan
Till havs
-
-
15 jan
Till havs
-
-
16 jan
Philipsburg, St.Maarten
- 07.00
- 17.00
17 jan
Castries, St.Lucia
- 09.00
- 18.00
18 jan
Bridgetown, Barbados
- 08.00
- 17.00
19 jan
St. Johns, Antigua
- 10.00
- 19.00
20 jan
Basseterre, St.Kitts & Nevis
- 08.00
- 17.00
21 jan
Till havs
-
-
22 jan
Till havs
-
-
23 jan
Fort Lauderdale, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 12 jan
Avresa till Florida

Vårt flyg lämnar Stockholm Arlanda tidig morgon och vi landar i Miami på eftermiddagen. På flygplatsen blir vi mötta av vår lokalguide och vi åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale där vi kommer bo en natt innan kryssningen startar.

Kvällen spenderas på egen hand!

Dag 2 • 13 jan
Fort Lauderdale, Florida

Efter en härlig morgon och en god frukost åker vi vid lunch gemensamt till hamnen för att checka in på vårt hem de nästkommande 10 nätterna, Celebrity Edge. När vi klivit ombord njuter vi av en god lunch, gör oss hemmastadda och upptäcker fartyget i lugn och ro. Vi lämnar Fort Lauderdale kl. 16.00.

Ship-Edge-Exterior

Dag 3–4 • 14–15 jan
Till havs

Vi har nu två härliga dagar till havs på väg mot soliga St. Maarten, och vi har chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord vårt fartyg. Celebrity Edge glänser från för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas lyx. Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gigantiska glasverandan, “The Magic Carpet”.

Skäm bort dig själv ordentligt i fartygets fantastiska spa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i The Sunset Bar där utsikten i aktern är magnifik. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

The Magic Carpet ombord på Celebritys Edge-klass.

The Magic Carpet ombord på Celebritys Edge-klass.

Dag 5 • 16 jan
Philipsburg, St.Maarten

Stränderna är vita och inbjudande, men här kan vi även njuta av karibiskt ”stadsliv”.
Stadens affärsgator kantas av taxfree butiker, restauranger och caféer, västindisk arkitektur med pastellfärgade hus och färggranna blommor. Korsa ön till den förtjusande franska huvudstaden Marigot och njut av dess eleganta affärer, marknad och uteserveringar. Varför inte passa på att åka till den välkända stranden Maho Beach för att kolla på när flygplanen landar eller startar från Princess Juliana Airport. Det är en häftig upplevelse!

St Maarten Karibien

Dag 6 • 17 jan
Castries, St.Lucia

St. Lucia är en av Västindiens vackraste öar med fantastisk natur långt ifrån 2000-talets överexploatering, och längs de slingrande kustvägarna ligger de små genuina fiskebyarna tätt. Ön är från början vulkanisk med höga regnskogsbeklädda berg och frodiga dalar, och vi bjuds på långa stränder och hemlighetsfulla små bukter.

Upplev den grönskande naturen på nära håll med en uppfriskande vandringstur till Petit Pitons topp, eller besök världens enda drive-in vulkan, Sulphur Springs, där man kan köra in i kratern för att se bubblande ”pooler” av lava. På St. Lucia hittar vi även Diamond Falls, ett strålande vattenfall vars vattenkaskader påverkas av naturens mineraler så att vattnet speglas i olika färgnyanser, likt hur en gnistrande diamant reflekterar ljuset.

St. Lucia I Karibien- Diamond Falls

Diamond Falls, St. Lucia

Dag 7 • 18 jan
Bridgetown, Barbados

Barbados blev självständigt från Storbritannien år 1966 men är fortfarande Karibiens ”lilla England” med cricket som nationalsport, te som favoritdrink och engelskan som huvudspråk. Där slutar dock likheterna med Storbritannien för denna vackra ö är precis som sina grannar en grön pärla i det ljusblå havet. Här finns massor av lyxiga varor till skattefria priser och intressanta turer till öns alla delar.

Barbados

Dag 8 • 19 jan
St. Johns, Antigua

Vi kliver iland på en riktig karibisk pärla, Antigua, den större av de två öar som utgör riket Antigua och Barbuda. När Christofer Columbus landsteg här beboddes ön av olika indianstammar. I kolonialismens fotspår har både spanjorer, fransmän och engelsmän bosatt och styrt över ön. Idag är ön ett populärt turistmål med sitt sköna klimat, vackra landskap och 365 stränder!

Båtar i Antigua, Karibien

Dag 9 • 20 jan
Basseterre, St.Kitts & Nevis

Idag anländer vi till St. Kitts. Ön domineras av en över tusen meter hög slocknad vulkan, och stränderna, havet och fortet Brimstone Hill hör till sevärdheterna. Missa inte heller öns natursköna järnväg, byggd mellan år 1912 och 1926 för att transportera sockerrör från öns plantager till huvudstaden Basseterres fabrik. Rederiet erbjuder bland annat en tur som tar dig genom små byar och stora ananasodlingar, ett fantastiskt sätt att uppleva denna pärla.

Vulkanen Nevis Peak på ön Nevis.

Nevis Peak, St. Kitts and Nevis

Dag 10–11 • 21–22 jan
Till havs

Vi tillbringar två dagar till havs på vår väg tillbaka till Fort Lauderdale. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning njutningsfull.

Dag 12 • 23 jan
Fort Lauderdale, Florida

Tidig morgon lägger vi åter till i Fort Lauderdale och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Edge för denna gång. När vi klivit av fartyget gör vi en gemensam citytur i Miami som på eftermiddagen avslutas på Miamis flygplats. Vårt flyg avgår tidig kväll.

Miami Florida USA

Dag 13 • 24 jan
Hemresa

Vi reser tillbaka till Sverige och tackar för denna gång!

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity
– Edge, Apex & Beyond

Celebrity Edge class är den senaste klassen i Celebrity Cruises flotta och första fartyget, Edge, lanserades vintern 2018. Med banbrytande design och teknologi tar Celebrity Cruises sina gäster närmare havet och de fantastiska destinationer vi besöker. 2020 lanserades fartyg nummer 2 i klassen, Apex & 2022 lanserades fartyg nummer 3, Beyond!

The Magic Carpet

En av nyheterna ombord är bland annat “the Magic Carpet”, en gigantisk glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16. Funktion och innehåll ändras och anpassas beroende på vilket däck verandan befinner sig på. På däck 16 blir ”the Magic Carpet” en läcker specialrestaurang med panoramautsikt över havet.

Resort Deck

På fartygen introducerar Celebriy Cruises det nya konceptet Resort Deck, ett poolområde där solstolarna vetter ut mot havet och relingen är av glas.

Uteområdena pryds av extraordinär design och unika konstverk. Här finner man allt från vackra skulpturer till bubbelbad formade som martiniglas. Designen och teknologin ombord gör att kryssningen ger gästerna en känsla av att komma närmare havet och resmålen.

 

 

Deluxe Ocean View Stateroom (ca. 22 m² stor)

Celebrity Edge – Deluxe Ocean View Stateroom

Edge Stateroom with Infinite Veranda (ca. 18,5 m² stor & balkong ca. 4 m² stor)

Celebrity Edge Stateroom with Infinite Veranda

CEL Edge Infinite Veranda

En nyhet i Edge-klassen är Infinity Veranda. Genom att trycka på en knapp görs hela vardagsrummet om till balkong. På så sätt får hytten både fantastisk utsikt och flera funktioner i en.

 

Sky Suite – S2 (ca. 28 m² stor & balkong ca. 8 m² stor)

CEL Edge Sky Suite layout

CEL Edge Sky Suite

Privata och lyxiga ute- och inneområden, exklusivt för våra Suite Class-gäster. Njut av sol och avkoppling på the Retreat Sun Deck, vår eleganta och luftiga utelounge med stilrena möbler, pool och bubbelbad.

Som svitgäst har man bland annat följande fördelar:

 • Privat butler service 24h om dygnet
 • Privat Lounge (The Retreat Sun Deck)
 • Privat restaurang (Luminae)
 • En flaska mousserande som välkomstgåva i sviten
 • Prioriterad in- & utcheckning

Läs mer om Celebrity – Millennium, Constellation, Summit & Infinity ›› | Celebrity – Solstice, Eclipse, Equinox, Silhouette & Reflection ›› | Celebrity – Xpedition ››

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

12 januari 2023 - 24 januari 2023

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Sky Suite: 62 500:-
Infinite Veranda: 43 900:-
Utsideshytt: 41 500:-

 • Tillägg enkelhytt utsideshytt: på förfrågan
 • Tillägg enkelhytt infinite veranda: på förfrågan
 • Tillägg enkelhytt sky suite: på förfrågan
 • Avbeställningsskydd Gouda 7% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se