Ge dig något att se fram emot!

Vi är glada att äntligen kunna presentera en äkta kryssning på Östersjön nästa sommar med Royal Caribbeans Voyager of the Seas. Under denna sjudygnskryssning besöker vi St. Petersburg med övernattning, Visby, Helsingfors och Tallinn. I vårt fördelaktiga pris ingår det mesta, dessutom en heldagsutflykt i St. Petersburg. Försäkra dig om en plats redan nu.

Under denna kryssning med Voyager of the Seas kommer vi tillsammans att utforska Östersjöns pärlor. Vi kliver ombord på fartyget i Stockholm och kryssar därefter vidare mot St. Petersburg för två hela dagar att uppleva enastående palats, vackra katedraler och intressanta monument. För den kulturelle finns världsberömda balettkompanier och makalösa teatrar. Vi besöker den moderna kulturstaden Helsingfors där vi kan gå på konstutställningar, museum och teaterföreställningar. Staden rymmer drygt 70 olika museum så det är bara att välja och vraka beroende på intresse. Med sin medeltida charm erbjuder Tallinn vackra kyrkor, livfulla torg och världens äldsta apotek som fortfarande är i drift. Sist men inte minst besöker vi idylliska Visby på Gotland som även kallas ”rosornas och ruinernas stad”.

Ombord på Voyager of the Seas får vi utsökt mat, fantastisk service och uppträdanden i toppklass. Vi slappnar av och njuter av livet helt enkelt!

Vi hoppas att få nöjet att hälsa er välkommen ombord söndagen den 17 juli nästa sommar!


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 17 juli 2022
Till 24 juli 2022

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Insideshytt
13.500:-
Utsideshytt
15.500:-
Balkonghytt
16.900:-

Avreseort

  PROJEKTLEDARE
  Josefine Stenberg
  josefine.stenberg@cluberiks.se
  08 – 20 55 00

  I priset ingår

  • Club Eriks värd
  • 7 nätters kryssning, i vald hyttkategori, ombord Voyager the Seas
  • Heldagsutflykt i St Petersburg
  • Helpension
  • Vatten, juice, kaffe & te
  • Roomservice*
  • Varierad underhållning och aktiviteter ombord
  • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
  • Lojalitetsbonus på 2 % av resans pris

  *Rumsservice erbjuds dygnet runt. Kontinental frukost serveras vid förbeställning till hytten mellan kl. 07.00-10.00 och ingår i kryssningens pris. För övriga beställningar för rumsservice tillkommer en serviceavgift på ca 8 USD/beställning.

  OBS! I Ryssland krävs det visum för svenska medborgare. Om man väljer att köpa någon utav rederiets utflykter ingår det gruppvisum men vill man upptäcka St Petersburg på egen hand får man i förväg ansöka om visum på egen hand!

  Tillägg

  • Enkelhyttstillägg balkonghytt: På förfrågan
  • Enkelhyttstillägg utsideshytt: På förfrågan
  • Enkelhyttstillägg insideshytt: På förfrågan
  • Avbeställningsskydd Gouda, 6 % av resans pris
  • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkring

  Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

  DELA MED DINA VÄNNER:
  PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
  Insideshytt
  13.500:-
  Utsideshytt
  15.500:-
  Balkonghytt
  16.900:-
  PROJEKTLEDARE
  Josefine Stenberg
  josefine.stenberg@cluberiks.se
  08 – 20 55 00


  KARTA



  KRYSSNINGSSCHEMA

  DAG
  HAMN
  ANKOMST
  AVGÅNG
  17 jul
  Stockholm, Sverige
  -
  - 16.30
  18 jul
  Till havs
  -
  -
  19 jul
  St Petersburg, Ryssland
  - 08.00
  -
  20 jul
  St Petersburg, Ryssland
  -
  - 18.00
  21 jul
  Helsingfors, Finland
  - 08.00
  - 17.00
  22 jul
  Tallinn, Estland
  - 08.00
  - 17.00
  23 jul
  Visby, Sverige
  - 08.00
  - 17.00
  24 jul
  Stockholm, Sverige
  - 07.30
  -
  DELA MED DINA VÄNNER:

  KARTA

  DAGSPROGRAM

  Dag 1 • 17 jul
  Stockholm, Sverige

  Vid lunchtid är det dags att checka in och kliva ombord på vårt hem för den kommande veckan, Voyager of the Seas. Vi äter en god lunch och gör oss hemmastadda på fartyget. Klockan 16.30 lämnar Voyager of the Seas hamnen och vi vinkar hejdå till Stockholm!

  Dag 2 • 18 jul
  Till havs

  Innan vi når en av resans höjdpunkter, St Petersburg så har vi en dag till havs och kan njuta av fartygets alla faciliteter. Kör ett pass i det välutrustade gymmet, njut av ett dopp i poolen eller testa turen i casinot.

  Drink vid poolen på Royal Caribbeans kryssningsfartyg

  Dag 3-4 • 19-20 jul
  St Petersburg, Ryssland

  Tidig morgon anländer vi till Rysslands näst största stad, St Petersburg, och här spenderar vi två hela dagar. Staden kan tävla med de flesta platser i världen vad gäller prakt och överdåd. Den västinspirerade tsaren Peter den Store grundlade St Petersburg vid floden Nevas mynning tidigt 1700-tal och här finns kanaler med inspiration från Holland och pampiga kyrkor och palats i byggnadsstilar som påminner om den tidens europeiska kulturella metropoler. Här skrev en gång i tiden författaren Dostojevskij sina minnesvärda verk, Tjajkovskij komponerade musikaliska underverk och Pavlov drillade sina hundar. Idag samsas det historiska med den ryska vardagen och det finns enormt mycket att se och göra.

  Uppståndelsekyrkan i St. Petersburg, Ryssland.

  Uppståndelsekyrkan, St. Petersburg

  Ett besök till det världsberömda museet Ermitaget, som ligger i anslutning till det vackra Vinterpalatset, är definitivt att rekommendera om ni är intresserade av konst.

  Vi gör en gemensam heldagsutflykt den 19 juli.

  Om man väljer att köpa någon utav rederiets utflykter den 20 juli ingår det gruppvisum men vill man upptäcka St Petersburg på egen hand får man i förväg ansöka om visum på egen hand! Sen oktober 2019 finns det ett e-visum för besök i St Petersburg. Detta är gratis.

  Dag 5 • 21 jul
  Helsingfors, Finland

  Kulturstaden, Helsingfors står näst på tur. Staden influeras av både Sverige och Ryssland men också den hetare kontinenten. Den som är intresserad av design och arkitektur har mycket att glädja sig åt här. Byggnadsstilar som nationalromantisk, jugend och funkis samsas om utrymmet och år 2012, då staden var ”design capital of the world” färdigställdes bl a det lilla Tystnadens Kapell, helt i trä, mitt i centrum. Kontrasten till den enorma, vackra och vita Domkyrkan på Salutorget är stor. Torget i sig är en populär plats för både lokalbor och besökare och här finns en uppskattad marknad. För den som vill få en smakbit av finsk mat är stadens tre saluhallar ett givet utflyktsmål. Strosa runt och upptäck staden på egen hand eller följ med på någon av rederiets utflykter.

  Hamn med båtar i Helsingfors

  Hamn i Helsingfors

  Dag 6 • 22 jul
  Tallinn, Estland

  Idag besöker vi Tallinn, den bäst bevarade medeltidsstaden i norra Europa. Staden finns med på UNESCO:s berömda världsarvslista och den med tinnar och torn försedda stadsmuren är en sevärdhet i sig. Innanför den trängs smala kullerstensgränder och pastellfärgade stenhus med lökkupolförsedda kyrkor det gamla rådhuset från 1400-talet. Här finns också världens äldsta apotek som fortfarande är i drift. Tallinn är perfekt att besöka under en kryssning då staden är lagom liten och promenadvänlig – det är lätt att hinna få en god överblick på bara några timmar.

  Gamla stan i Tallinn

  Gamla stan i Tallinn

  Dag 7 • 23 jul
  Visby, Gotland

  Visby, vår egen Östersjöpärla med sin fantasieggande ringmur, kyrkoruiner och rosdoftande gränder är värd för det sista strandhugget under kryssningen. Stadens storhetstid inträffade på 1200-talet, då den mäktiga Hansan styrde och ställde här och ön var en viktig länk i handeln mellan öst och väst. Kyrkan hade förstås stor makt och det medeltida Visby hade fler kyrkor än någon annan svensk stad. Innanför murarna finns ett otal ruiner som minner om detta, av både kloster och kyrkobyggnader. Nu är danske kungen Valdemar Atterdags brandskattning av Visby och anfallande härar från Lübeck ett minne blott.
  Stadens charm är smittande och det är svårt att inte falla för den. Njut av sommar-Visby med sina otaliga små kaféer, restauranger och butiker specialiserade på olika hantverk, alltmedan du omges av historiens vingslag.

  Visby S:ta Maria domkyrka på Gotland, Sverige.

  Visby S:ta Maria domkyrka

  Dag 8 • 24 jul
  Stockholm, Sverige

  Efter en helt fantastiskt vecka fylld med härliga besöksmål kommer vi idag tillbaka till Stockholm för att avsluta vår kryssning.

  DELA MED DINA VÄNNER:

  Royal Caribbean

  Caribbean Cruises Ltd. är världens näst största kryssningsrederi och driver även Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises.

  Royal Caribbean är familjen och barnens favorit. I flottan finns världens tre största kryssningsfartyg som verkligen är något utöver det vanliga – ”Allure of the Seas”, ”Oasis of the Seas” och sedan maj 2016 även ”Harmony of the Seas”. Stor vikt läggs på underhållning och fartfyllda aktiviteter som klättervägg, minigolf och surfpooler.

  Mängder av caféer, glassbarer och restauranger finns för alla smaker och ombord på de största fartygen hittar vi även en stor grönskande park.

  RCCL har totalt 24 fartyg uppdelade i sju fartygsklasser. Antalet gäster ombord varierar mellan 2000 och 5400 beroende på fartyg.

  Passagerkapacitet:
  Tonnage:
  Längd:


  DELA MED DINA VÄNNER:
  DELA MED DINA VÄNNER:

  Avreseort*

  Inga avreseort angivet


  Resdatum*

  17 juli 2022 - 24 juli 2022

  Resenär 1

  Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!



  Kopiera uppgifter till nästa resenär

  Pris per person

  Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

  Insideshytt: 13.500:-
  Utsideshytt: 15.500:-
  Balkonghytt: 16.900:-

  • Enkelhyttstillägg balkonghytt: På förfrågan
  • Enkelhyttstillägg utsideshytt: På förfrågan
  • Enkelhyttstillägg insideshytt: På förfrågan
  • Avbeställningsskydd Gouda, 6 % av resans pris
  • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkring

  Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

  Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
  Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
  Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
  Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

  Liknande kryssningar

  Upptäck Italiens pärlor på denna kryssning med Azamara Journey


  KOMMANDE våren 2022 | Monte Carlo - Santa Margerita - Livorno - Portoferraio - Sorrento - Amalfi - Rom (Civitavecchia)

  Kryssning från Monte Carlo, med flera av italienns mest glittrande pärlor längs vägen. Magiskt vackra Amalfikusten, lilla pittoreska ön Elba, historiska Florens, förtjusande Sorrento och pittoreska Santa Margherita. Ombord på Azamara Journey, njuter vi av mat, dryck och service i världsklass.

  Skön höstkryssning i Adriatiska Havet med Azamara Quest


  18 - 28 oktober 2021 | Italien, Slovenien, Kroatien, Montenegro

  Härlig kryssning i Adriatiska Havet, med Sicilien och Amalfikusten, under oktober månad. Vi inleder i vackra Venedig och fortsätter sedan till charmiga, mindre städer i Slovenien och Kroatien, med bl a Dubrovnik. Därefter står Montenegro på tur innan vi är tillbaka i Italien för stopp på Europas största ö Sicilien och i charmiga Sorrento i Neapelbukten. Följ med oss och Azamara och förgyll hösten.

  Härlig vinterkryssning kring Kanarieöarna med Azamara Journey


  29 januari - 8 februari 2022 | Kanarieöarna

  Härlig kryssning runt Kanarieöarna. Vi startar i Gran Canaria och fortsätter sedan till charmiga Teneriffa. Därefter står Los Cristianos och La Gomera på tur innan vi kryssar vidare mot La Estaca och La Palma. Innan det är dags att bege sig tillbaka mot Gran Canaria besöker vi Funchal som tillhör den portugisiska ögruppen Madeira.

  Vårkryssning med Azamara Quest – Marocko och den Iberiska halvön


  28 mars - 5 april 2022 | Portugal, Marocko, Gibraltar och Spanien

  En spännande kryssning med Azamara Quest som startar i charmiga Lissabon och sedan vidare mot färgsprakande Marocko. Därefter kryssar vi vidare mot Spaniens sydligaste spets och besöker den brittiska lilla halvön Gibraltar och spanska Cadiz innan vi återigen beger oss mot Portugal där vi besöker Portimao innan vi är tillbaka i Lissabon.

  Påskkryssning från Barcelona till Köpenhamn med Royal Caribbean


  15 - 24 april 2022 | Barcelona - Cartagena - Gibraltar - Lissabon - Amsterdam - Köpenhamn

  Njut av den tidiga våren på denna härliga kryssning med Royal Caribbeans fartyg Voyager of the Seas, från läckra Barcelona till livliga Köpenhamn. På vägen upptäcker vi "De sköna promenadernas stad" Cartagena, Gibraltar med sin karaktäristiska klippa med Europas enda vilda apor, färgstarka Lissabon och bildsköna Amsterdam.

  Kryssning via Amalfikusten & Kotorbukten – från Rom till Venedig med Azamara Quest


  23 april - 1 maj 2022 | Italien - Montenegro - Kroatien - Italien

  Storslagna Rom, makalösa Amalfikusten, kulturrika Kotorbukten och vackra Venedig - på denna kryssning med Azamara ryms det mesta av det bästa.

  Med Azamara Pursuit i Svarta havet – en annorlunda kryssning!


  5 - 17 maj 2022 | Turkiet - Bulgarien - Rumänien - Ukraina - Grekland

  Följ med på en härlig vårkryssning i Svarta havet och upplev spännande resmål i Turkiet, Bulgarien, Rumänien, Ukraina och Grekland. Under 12 dagar reser vi kungligt med fina Azamara Pursuit och får det mesta av det bästa - antik kultur, utmärkt service, turkosblå böljor, gröna kullar, förstklassig underhållning och fina stränder. Allt i ett skönt, värmande solsken.

  Kryssning med Azamara Onward
  Adriatiska Havet, Venedig och Dubrovnik


  13 - 21 maj 2022 | Italien – Kroatien – Montenegro

  Möt våren i några av södra Europas pärlor när vi kryssar från Venedig med Azamara Onward ut i Adriatiska Havet och besöker ett pärlband av vackra och intressanta platser längs den kroatiska kusten och kulturrika Kotorbukten i Montenegro. Som pricken över i tillbringar vi en natt i Venedig. Ombord på Azamara Onward, nyast i Azamara-familjen mår vi gott - på denna kryssning ryms det mesta av det bästa.

  Kryssning med Azamara Quest runt mytomspunna Skottland


  8 - 20 augusti 2022 | Skottland runt: Amsterdam till Dublin med Edinburgh, Aberdeen, Lerwick & Oban

  Whisky, kiltar och Lochs - välkommen till Skottland! På denna kryssning med Azamara Quest upplever vid det bästa Skottland har att erbjuda. Vi kommer bland annat till Skottlands huvudstad, Edinburgh, och får under kryssningen chans att besöka några utav landets främsta whiskydestillerier.

  Spännande kryssning i Svarta havet – Azamara Journey


  6 - 17 september 2022 | Turkiet - Bulgarien - Rumänien - Ukraina - Grekland

  Azamara Journey tar oss med till Svarta havet för intressanta och vackra strandhugg i Turkiet, Bulgarien, Rumänien, Ukraina och Grekland. Vi får uppleva kultur och historia, underbar natur, god mat, svalkande vågor och trevligt sällskap.