Fira jul och nyår ombord på kryssningsfartyget Celebrity Eclipse, medan fartyget tar dig att upptäcka ett pärlband av soldränkta paradisöar i Karibien.

Sola, bada, snorkla, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. Njut av vita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Kryssningsfartyget har en stor gräsmatta på övre däck, ett modernt SPA samt hög klass på restauranger och service ombord.

karta södra karibien kryssning Eclipse

Kryssningsrutt med Celebrity Eclipse jul och nyår


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 21 december 2024
Till 3 januari 2025

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt
57.900:-
Balkonghytt
59.900:-

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Flyg t/r Stockholm – Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Transfers flygplats – hotell – hamn – flygplats
 • 1 natt på 4* hotell i Fort Lauderdale inkl. frukost
 • Guidad dagstur i Miami
 • 11 nätters kryssning ombord på Celebrity Eclipse
 • Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket
 • Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Citytur i Miami innan hemresan
 • Lojalitetsbonus från Club Eriks 2% på resans pris

OBS! Detta är en resa utan Club Eriks färdledning!

Tillägg

 • Tillägg Enkelhytt: :- (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt: :- (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt: :- (Sky Suite)
DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Utsideshytt
57.900:-
Balkonghytt
59.900:-
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
21 dec
Stockholm - Köpenhamn
09.55 - 11.05
1h10
21 dec
Köpenhamn - Miami
13.30 - 17.55
10h50
2 jan
Miami - Köpenhamn
20.00 - 11.00
9h30
3 jan
Köpenhamn - Stockholm
15.15 - 16.30
1h15

Vi flyger med SAS!

karta södra karibien kryssning Eclipse

Kryssningsrutt med Celebrity Eclipse jul och nyår


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
22 dec
Fort Lauderdale, Florida
-
- 16.00
23 dec
Till havs
-
-
24 dec
Grand Cayman
- 07.00
- 16.00
25 dec
Till havs
-
-
26 dec
Oranjestad, Aruba
- 11.30
- 21.00
27 dec
Willemstad, Aruba
- 08.00
- 20.00
28 dec
Kralendijk, Bonaire
- 07.00
- 16.00
29 dec
Till havs
-
-
30 dec
Labadee, Haiti
- 07.00
- 17.00
31 dec
Puerto Plata, Dominikanska
- 08.00
- 18.00
01 jan
Till havs
-
-
02 jan
Fort Lauderdale, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 21 december
Till Miami, Florida

Vårt flyg lämnar Stockholm Arlanda och vi landar i Miami. På flygplatsen möter vi upp vår lokalguide och vi åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Vacker kanal i Fort Lauderdale i Florida, USA.

Fort Lauderdale, USA

Dag 2 • 22 december
Fort Lauderdale, Florida - ombordstigning

Vi äter frukost på hotellet i lugn och ro och vid lunchtid åker vi gemensamt ner till hamnen och vårt fartyg Celebrity Eclipse, som kommer vara vårt hem de nästkommande 11 nätterna.

Efter ombordstigning på vårt fina kryssningsfartyg, hinner vi packa upp, göra oss hemmastadda och upptäcka fartyget i lugn och ro.

Vi lämnar Fort Lauderdale 15.30

Pooldäck ombord på kryssningsfartyget Celebrity Eclipse.

Ombord på Celebrity Eclipse.

Dag 3 • 23 december
Till havs

Vi har nu en härlig dag till havs på väg mot soliga Grand Cayman, och vi har chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord på vårt fartyg. Celebrity Eclipse glänser från för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas bekvämlighet och lyx. Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club.

Croquet ombord på Celebrity Cruises fartyg i Solsticeklassen.

Ombord på Celebrity Cruises.

Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge, där utsikten är lika magnifik åt vilket håll du än vänder dig. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

Dag 4 • 24 december
George Town, Grand Cayman

George Town är huvudstaden på Grand Cayman, den största av de tre Caymanöarna, och det är här ditt kryssningsfartyg lägger till. Korallön är ett himmelrike för dykare och badälskare med bland annat världsberömda Seven Mile Beach och Stingray City bland de mest populära attraktionerna. Vill du annat än sola och bada har huvudstaden många små, mysiga butiker att strosa runt bland.

Drönarvy över Stingray City på Grand Cayman i Karibien.

Stingray City, Grand Cayman

Dag 5 • 25 december
Till havs

Idag firas det jul ombord på fartyget Celebrity Eclipse, som sakta seglar söderut i det klarblå karibiska havet. Nästa härliga strandhugg på resan är ABC-öarna – Aruba, Bonaire och Curacao. Luta er tillbaka i skuggan på soldäck med en läskande drink.

Underhållning på gräsmattan på översta däck ombord på Celebritys fartyg i Solsticeklassen.

Ombord på Celebrity Cruises.

Dag 6 • 26 december
Oranjestad, Aruba

Den nederländska ön Aruba, i sydvästra Små Antillerna i södra Karibien, har jobbat hårt för att ge skäl åt sin slogan “Where Happiness Live”. Med fokus på både invånare och kryssningsresenärer har den färgglada huvudstaden Oranjestad snyggats upp ordentligt och är idag ett riktigt mecka för shopping, restauranger och caféer, och nattliv.

Eagle Beach på Aruba.

Eagle Beach, Aruba

Oranjestad är en unik blandning av gammalt och nytt som ger en distinkt charm, och allt är enkelt att nå till fots och via den toppmoderna spårvagnen. Här finns vackra stränder, spännande mat, roliga aktiviteter för hela familjen och historiska byggnader. Fort Zoutman till exempel, är Arubas äldsta byggnad från 1798 som byggdes för att skydda staden från pirater.

Färgglad arkitektur i Oranjestad på Aruba.

Oranjestad, Aruba

Dag 7 • 27 december
Willemstad, Curacao

Curacao är en lång, torr och till största delen platt ö belägen i sydliga delen av Karibiska havet. Tillsammans med Aruba och Bonaire utgör den de så kallade ABC-öarna. Ön är hem för människor av fyrtio olika nationaliteter och har därav en kultur som skiljer sig från den traditionellt karibiska, men som de flesta andra karibiska öar bjuder Curacao sol, bad, dykning, attraktioner och sevärdheter.

Vacker strand på Curacao i Karibien.

Curacao

Huvudstaden är Willemstad, en liten sockerbakelse till stad med ungefär hälften av öns invånare. Det är här, vid Curacao Mega Pier eller vid Curacao Cruise Terminal (Mathey Wharf), som kryssningarna till ön lägger till. Förutom många av öns sevärdheter och attraktioner bjuder staden både mycket bra shopping och ett stort utbud av nöje med klubbar, barer och restauranger.

Mysig gata i huvudstaden Willemstad på Curacao.

Willemstad, Curacao

Dag 8 • 28 december
Kralendijk, Bonaire

Bonaire, som tillhör Nederländerna som en särskild kommun, är den näst största ön av de tre öarna som utgör ABC-öarna (Aruba, Bonaire, Curacao). Ön har dock minst antal invånare av de tre så här möts du av en lite sömnigt lätt och ledig atmosfär. Ön ligger utanför det karibiska orkanbältet så den är ett säkert resmål att åka till oavsett årstid, och den gästvänliga lokalbefolkningen gör att du gärna återvänder.

Vacker strand på ön Bonaire i Karibien.

Bonaire

Kralendijk är huvudstad på Bonaire och det är här som din kryssning lägger till. Staden är liten med några få gator som utgör centrum så passagerare kan gå längs strandpromenaden från kryssningshamnen för att nå stadens huvudgator, Kaya Grandi och Kaya Craane. Det nederländska arvet syns tydligt här i Kralendijk och namnet Kralendijk är holländska för korallrev.

Huvudstaden Kralendijk på Bonaire.

Kralendijk, Bonaire

Dag 9 • 29 december
Till havs

Idag seglar vi norrut igen genom Västindiens pärlband av paradisöar.

Fartyget Celebrity Solstice sett ovanifrån.

Celebrity Solstice

Dag 10 • 30 december
Labadee, Haiti

Labadee är Royal Caribbeans privata halvö på norra Haiti som används exklusivt för kryssningsgäster från Royal Caribbean, Celebrity Cruises och Azamara. Här finns en uppsjö av roliga aktiviteter att välja bland, eller om du hellre bara vill slappa vid stranden och njuta av den sköna värmen och en god drink.

Strand på Labadee, Haiti.

Labadee, Haiti

All mat på Dragon’s Café, Columbus Café och Labadee Café ingår, så när det blir lunchdags efter en fartfylld förmiddag är det bara att slå sig ner och njuta av det goda. Missa inte att prova Labadee’s frusna signaturdrink – Labodoozie. Önskar du shoppa finns här gott om souvenirer, hantverk och tavlor som alla är producerade för hand av försäljarna.

Handgjorda varor till försäljning på Labadee, Haiti.

Shopping på Labadee, Haiti.

Dag 11 • 31 dec
Puerto Plata, Dominikanska republiken

GOTT NYTT ÅR!

Nya årets första stopp görs i Dominikanska republiken, som stoltserar med 40 mil av fantastiska sandstränder som är sådär härligt potatismjölsaktiga. Vare sig du befinner dig på kusten som vetter mot Atlanten eller mot Karibiska sjön, syns kilometerlånga svep av gyllene sand. Dominikanska republiken tar upp två tredjedelar av ön Hispaniola, som är den största ön i Karibien. Haiti tar upp resterande del. Klimatet är tropiskt med kring 25 grader i vattnet året runt, så du kan resa hit när som från januari till december.

Dag 12 • 1 januari
Till havs

Gott nytt år 2025! En sista fantastisk dag ombord på Celebrity Eclipse. Njut av lugnet på er egen balkong, eller med en god drink i gott sällskap i någon av fartygets barer.

Par njuter av gott att dricka i solnedgången ombord på Celebrity Cruises fartyg.

Ombord på Celebrity Cruises.

Dag 13 • 2 januari
Fort Lauderdale, Florida

Tidig morgon lägger vi åter till i Fort Lauderdale och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Eclipse för denna gång. Vi möts av vår lokala guide och gör en citytur i Miami innan vi beger oss till flygplatsen för hemfärd.

Rosa badvaktstorn på en strand i Miami, Florida.

Miami, Florida

Dag 14 • 3 januari
Hemma igen

Vi landar igen i Sverige och tackar för denna gång!

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity Cruises
Solstice, Reflection, Eclipse, Equinox & Silhouette

Celebritys trendiga Solsticeklass. Speciellt för denna klass är till exempel den stora gräsmattan på övre däck, ett modernt spa samt den höga klassen på restaurangerna och servicen ombord.

Kryssningar där du kan spela bocchia i solnedgången

På gräsmattan på översta däck kan ni spela bocchia, crocket eller bara njuta av en picknick i solnedgången. Fartygen erbjuder många restauranger. Flertalet ingår i kryssningspriset och vid vissa specialrestauranger bokar man bord för en mindre summa. Exklusivt för Aquaclass ingår restaurang Blu.

Flera pooler, både inom- och utomhus, samt gym med klasser och stor spaavdelning förenar nytta med nöje. Har ni Aquaclass har ni fri tillgång till spaavdelningen hela kryssningen.

Hytterna är ca 18 kvm stora. Balkonghytterna har en balkong mot havet på ca 4 kvm med ett bord och två stolar.

Sängen kan sättas ihop till en stor eller tas isär till två enkelsängar. Det finns en sitthörna med soffa, skrivbord och stol i hytten. Dusch, toalett, garderober, tv och kassaskåp finns i alla hytter.

Insideshytterna ombord är normalt något mindre, ca 16 kvm. Större sviter finns i storlekarna 23 – 133 kvm.

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

21 december 2024 - 3 januari 2025

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Utsideshytt: 57.900:-
Balkonghytt: 59.900:-

 • Tillägg Enkelhytt: :- (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt: :- (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt: :- (Sky Suite)
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


4 - 22 februari 2025 | Fort Lauderdale - Aruba - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på en härlig kryssning med Coral Princess genom ingenjörsmästerverket Panamakanalen, från Florida till Los Angeles. Vi får se färgglad arkitektur på Aruba, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko. Ombord njuter vi av härliga middagar, trevligt sällskap och uppmärksam service.