Kryssningen går till strandparadiset Grand Cayman för att sedan forsätta till Cartagena i Colombia med sin unika kolonialarkitektur. Härefter besöker vi Colon som ligger vid mynningen av Panamakanalen, ett mästerverk av ingenjörskonst.
Costa Rica med sin faschinerande regnskog och fantastiska djurliv erbjuder många fantastiska upplevelser.

I Costa Maya och på den mexikanska ön Cozumel njuter vi av dess vackra stränder och fängslande Maya-historia.

Njut av elegansen och det stora utbudet av nöjen & bekvämligheter ombord på lyxkryssaren Celebrity Reflection. Bättre blir det inte.

Hotell i Fort Lauderdale samt flyg och transfers ingår, se mer under PRIS allt som ingår i priset. Club Eriks egen värd följer med på hela resan.

 


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 17 november 2019
Till 30 november 2019

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Skysuite
49 800:-
Balkonghytt
35 900:-
Utsideshytt
34 900:-

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg t/r Stockholm-Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Transfer från Miami flygplats till hotellet i Fort Lauderdale
 • 1 natt på hotell i Fort Lauderdale inkl. frukost
 • Transfer till/från kryssningsfartyget
 • 11 nätters kryssning på Celebrity Reflection, del i balkonghytt
 • Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket
 • Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord

Tillägg

 • Tillägg Enkelrum: På förfrågan

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Skysuite
49 800:-
Balkonghytt
35 900:-
Utsideshytt
34 900:-
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
17 nov
Arlanda - München
08:00- 10:10
2 tim 10 min
17 nov
München - Miami
11:55 - 16:55
11 tim
29 nov
Miami - München
18:15 - 10:15
9 tim 20 min (30 nov)
30 nov
München - Arlanda
12:10 - 14:25
2 tim 15 min


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
18 nov
Fort Lauderdale
-
- 16.00
19 nov
Till havs
-
-
20 nov
George Town, Grand Cayman
- 07.00
- 16:00
21 nov
Till havs
-
-
22 nov
Cartagena, Columbia
- 08.00
- 17.00
23 nov
Colon, Panama
- 09.00
- 18.00
24 nov
Puerto Limon, Costa Rica
- 07:00
- 16.00
25 nov
Till havs
-
-
26 nov
Puerto Costa Maya, Mexico
- 09.00
- 18.00
27 nov
Cozumel, Mexico
- 08:00
- 18.00
28 nov
Till havs
-
-
29 nov
Fort Lauderdale
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

Dag 1 - 17 nov
Till Miami/Fort Lauderdale

Vårt flyg lämnar Stockholm Arlanda på morgonen, för att landa i Miami under eftermiddagen lokal tid. På flygplatsen blir vi mötta av vår lokalguide och vi åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale.

Eftermiddagen och kvällen har vi till eget förfogande, passa på att sova ikapp lite eller upptäck Fort Lauderdale på egen hand. Staden sägs ha fler än 3 000 soltimmar om året, det är aldrig långt till en härlig kritvit strand med svajande palmer och temperaturen i havet understiger sällan 23 grader.

Med sitt 500 km långa kanalsystem kallas Fort Lauderdale ofta för ”Amerikas Venedig”, och här erbjuds ett flertal utflykter med chans att upptäcka staden med båt.

Från stadens centrum kan man följa Las Olas Boulevard mot havet, och längs gatan hittar vi flera inbjudande butiker och charmiga fisk- och skaldjurrestauranger.

Fort Lauderdale Miami USA

Dag 2 - 18 nov
Fort Lauderdale

Vi spenderar morgonen på egen hand. Utcheckning från hotellet sker senast klockan 11.00, och det finns möjlighet att förvara ert bagage på hotellet tills transfern kommer.

Ta ett dopp i hotellets pool, en shoppingrunda i Galleria Mall eller njut av en kopp kaffe i skuggan. Efter utcheckning tar vi gemensam transfer till hamnen och fartyget Celebrity Reflection.

Efter ombordstigning kan vi njuta av en läcker lunch ombord och fartyget lämnar hamn klockan 16.30. Packa upp, gör dig hemmastadd och ta dig tid att upptäcka fartyget i lugn och ro.

Kryssningsfartyget Celebrity Equinox

Dag 3 - 19 nov
Till havs

Idag befinner vi oss till havs och har chans till att njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord Celebrity Reflection.

Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club, du är här för att njuta och ha en fantastisk semester och fartyget gör dig inte besviken. Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik vilket håll du än vänder dig.

Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

Crocket på kryssningsfartyget Celebrity Equinox

Pool på Celebritys kryssningsfartyg

Dag 4 - 20 nov
George Town, Grand Cayman

Idag anländer vi till Caymanöarnas huvudstad George Town, lokaliserad på den största och mest utvecklade ön Grand Cayman. Ta en promenad längs den vackra hamnen, upptäck de många små butikerna som säljer allt ifrån diamanter och märkeskläder till souvenirer och lagrad fyllig rom.

Passa på att prova den berömda Tortuga Rum Cake, en saftig delikatess som påminner om gyllene sockerkaka bakad med aromatisk rom och krispiga valnötter.

Stingray City är världens kanske mest berömda grunda dykningsplats. Här kan du stå på knä på den mjuka sanden omgiven av vackra stingrockor, och vi får möjlighet att både kela med och mata de vänliga djuren, en fantastisk upplevelse!

Dag 5 - 21 nov
Till havs

Idag spenderas dagen ombord på fartyget. Träna i det välutrustade gymmet eller bara njut av ett uppfriskande dopp i poolen.

Dag 6 - 22 nov
Cartagena, Colombia

Den pittoreska staden Cartagena i Colombia lockar med salsamusik, pirathistoria och en mix av elegans och dekadens. Innanför stadens murar möts vi av typisk pastellfärgad kolonial-arkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler.

Njut av äkta colombiansk kaffe på en av de charmiga uteserveringarna, låt dig förtrollas av smyckebutikernas vackra smaragder eller shoppa gediget läderhantverk.

Den gamla delen av Cartagena utsågs år 1984 till Colombias första världsarv av UNESCO, och en promenad genom staden känns verkligen som en resa genom tid och rum.

Dag 7 - 23 nov
Colon, Panama

Panamakanalen kryssning

Panamas andra största stad Colon ligger precis vid Panamakanalen, och här har du möjlighet att upptäcka två av människans mest enastående underverk.

Panamakanalen skär genom Centralamerika och förbinder Atlanten med Stilla Havet, och den ingenjörskonst som utvecklats vid bygget av kanalen är i klass med Egyptens pyramider.

I anslutning till kanalen ligger världens största sjö skapad av människan. Colon har även många trevliga caféer och restauranger, här hittar vi världens näst största frihandelsområde och chansen att göra fynd är stor.

Dag 8 - 24 nov
Puerto Limon - Costa Rica

Costa Rica har idag en av världens främsta biologiska mångfalder, den lummiga regnskogen är hem åt tusentals djurarter och här finns en chans att verkligen komma naturen nära. Idag lägger vi till i hamnstaden Puerto Limon, bubblandes av afro-karibisk kultur. Redan år 1502 e.Kr. landsteg Cristopher Columbus i närheten av denna plats och enligt historien hälsades han av leende indianer med guldringar i både näsa och öron, och detta inspirerade senare den spanske upptäcktsresaren Gil Gónzalez Dávila att döpa landet till Costa Rica – Den rika kusten.

Dag 9 - 25 nov
Till havs

Idag befinner vi oss till havs med tid att verkligen njuta av Reflections alla faciliteter.

Kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Dag 10 - 26 nov
Puerto Costa Maya, Mexico

En timme från Costa Maya rakt in i djungeln ligger Mayastaden Chaccoben som grundades 250 e Kr och var i princip outforskad fram till 1999. Fortfarande följer sig stora delar av Chacchoben under kullar och tropisk vegetation. Man kan vandra runt ruinerna, klättra ner för trapporna till ”El Gran Basamento” och köpa mexikanska hantverk i souvenir-affären.

Vill man hellre njuta av sol och bad kan man ta en taxi till fiskebyn Majahual. Denna charmiga by ligger längs med en två kilometer lång sandstrand som erbjuder vita och långgrunda stränder.

Dag 11 - 27 nov
Cozumel, Mexiko

Idag anländer vi till den mexikanska ön Cozumel. Denna förtjusande ö bjuder på ljuvliga stränder där vi kan njuta av en färsk kokosnöt med fötterna nerborrade i den kritvita sanden, eller testa någon av de många fartfyllda utflykter som erbjuds.

Uppfyll en dröm och simma med delfiner, snorkla bland färgglada fiskar eller ta en ridtur genom den grönskande djungeln.

Här finns också möjlighet att besöka en indianby och lära sig om Mayafolkets sedvänjor. Cozumel är en av Karibiens populäraste tullfria hamnar och det finns gott om möjligheter till shopping.

Passa på att botanisera bland allt från diamanter och ädelstenar till lokalt hantverk och souvenirer.

Strand på Cozumel i Mexiko

 

Dag 12 - 28 nov
Till havs

Idag befinner vi oss till havs. Ta ett svalkande dopp i fartygets pool, beställ en exotisk drink och ta dig tid att smälta alla de intryck som de senaste dagarna bjudit på.

Drink på Celebritys kryssningsfartyg

Dag 13 - 29 nov
Fort Lauderdale

Vi ankommer Fort Lauderdales hamn på morgonen och efter en god frukost är det dags att stiga iland.

Klockan 09.00 blir vi hämtade i hamnen och vi reser med buss till Miami där vi gör en stadsrundtur med svensk lokalguide.

Under turen finns tid för shopping och vi äter lunch på egen hand. Tillsammans med vår guide beger vi oss sedan till flygplatsen för att påbörja vår resa hemåt.

Fort Lauderdale

Dag 14 -30 nov
Åter i Norden

Vi landar på morgonen igen. Utvilade och fulla av nya härliga upplevelser och goda bekantskaper.

DELA MED DINA VÄNNER:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

17 november 2019 - 30 november 2019

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Skysuite: 49 800:-
Balkonghytt: 35 900:-
Utsideshytt: 34 900:-

 • Tillägg Enkelrum: På förfrågan

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se