Följ med på en härlig vårkryssning i Asien när vädret är som bäst och den Japanska körsbärsblomningen är som vackrast.

Vi spenderar två dagar i Singapore innan vi stiger ombord vårt lyxiga fartyg Norwegian Spirit på en 16 nätters segling som angör de fantastiska metropolerna Saigon i Vietnam, Hongkong och Shanghai i Kina innan vi når Japan där vi gör flera fina stopp.

Vi besöker kejsarstaden Kyoto och historiska Hiroshima, Tokyo – en av världens mest pulserande städer och det världskända berget Mount Fuji.

Ombord Norwegian Spirit kan ni slappna av och njuta av god mat, bra viner och allt som fartyget har att erbjuda. Personalen gör sitt yttersta för att ni ska känna er som hemma och på kvällarna bjuds det på underhållning och show i teatern.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 12 april 2020
Till 3 maj 2020

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt
74.900:-
Utsideshytt
65.900:-

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Värd från Club Eriks är med under hela resan
 • Flyg Stockholm – Singapore // Tokyo – Stockholm. alla idag kända skatter och avgifter
 • 16 nätters kryssning, i vald hyttkategori, ombord Norwegian Spirit
 • Helpension ombord
 • Dryckespaket
 • Roomservice under bestämda tider
 • Underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • 2 nätter på hotell 4* i Singapore, del i dubbelrum, inkl. frukost
 • 1 lunch och 1 middag i Singapore
 • Dagstur med guide till Kyoto
 • Dagstur med guide i Shimizu
 • 2 nätter på hotell 4* i Tokyo, del i dubbelrum, inkl. frukost
 • Utflykter och transfers i Singapore & Tokyo enligt program
 • 4 luncher och 1 middag i Japan
 • Engelsktalande lokalguider i Singapore & Japan
 • Dricks till lokalguider och busschaufförer i Singapore & Japan
 • Visum till Kina och visumhantering

Tillägg

 • Enkeltillägg Balkonghytt: 40.000:-
 • Enkeltillägg Utsideshytt: 33.000:-

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt
74.900:-
Utsideshytt
65.900:-
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
12 april
Arlanda - Helsingfors
20.55 - 22.50
0h 55
12 april
Helsingfors - Singapore
23.55 - 16.40
11h 45
3 maj
Tokyo- Helsingfors
11.00 - 15.20
10h 20
3 maj
Helsingfors - Arlanda
16.15 - 16.15
1h 00

Om ni vill flyga från Köpenhamn eller Göteborg eller kanske uppgradera ert flyg till Business Class så hör av er till oss för mer information.

 


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
15 apr
Singapore
-
- 19.00
16 apr
Till havs
-
-
17 apr
Ho Chi Minh, Vietnam
- 07.00
- 21.00
18 apr
Till havs
-
-
19 apr
Till havs
-
-
20 apr
Hongkong
- 07.00
-
21 apr
Hongkong
-
- 16.00
22 apr
Till havs
-
-
23 apr
Shanghai, Kina
- 12.00
-
24 apr
Shanghai, Kina
-
- 16.00
25 apr
Till havs
-
-
26 apr
Hiroshima, Japan
- 08.00
- 20.00
27 apr
Kochi, Japan
- 10.00
- 18.00
28 apr
Kobe, Japan
- 08.00
-
29 apr
Kobe, Japan
-
- 18.00
30 apr
Shimizu, Japan
- 12.00
- 20.00
1 maj
Yokohama, Japan
- 06.30
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

12 april
Avresa från Norden

Vi lämnar Sverige på eftermiddagen och flyger över natten till Singapore.

13 april
Singapore

Republiken Singapore är en ö-nation och stadsstat och Sydostasiens minsta land. Här har man en av Asiens högsta levnadsstandarder. Singa (lejon) och pura (stad) blev en brittisk kronkoloni 1867 och fick officiell suveränitet 1965. Staden är belägen en grad norr om ekvatorn och präglas av en kulturell mångfald med kinesiska, malajiska, indiska, eurasiska och arabiska grupper.

Vi anländer till Singapore på eftermiddagen lokal tid. Efter bagagehämtning och immigration möts vi av vår lokala guide och åker till hotellet för att checka in. Vi avslutar kvällen med gemensam middag.

Singapore

14 april
Singapore

Efter hotellets härliga frukost checkar vi ut och gör en guidad stadstur som avslutas med lunch.
Kvällen är er fri att spendera på egen hand i staden.

Singapore

15 april
Singapore - Ombordstigning

Idag efter frukost beger vi oss ner till hamnen och vårt hem under de kommande dagarna, Norwegian Spirit. Ombord finns flera restauranger, barer, pooler, bibliotek, spa och gym. På kvällarna bjuds det på underhållning i teatern. Klockan 19.00 lättar vi ankar.

16 april
Till havs

Första dagen ombord spenderar vi till havs. Passa på att lära känna fartyget och njut av alla dess faciliteter. Spirit är ett stort fartyg där de olika restaurang- och bardelarna samt de mindre uppdelade poolområdena ger en intim känsla. I fartygets gym kan ni träna och vara med på organiserade pass och spaavdelningen erbjuder flera härliga behandlingar och massage Fartyget har sju restauranger inklusive specialrestaurangerna som tar en extra avgift.

17 april
Ho Chi Minh, Vietnam

Efter frukost dockar vi i Phu My utanför Vietnams största stad, Ho Chi Minh City. Staden med sina 5 miljoner invånare är motorn i landets nya ekonomi och är en sprudlande, pulserande metropol med vackra franska kolonialbyggnader, moderna skyskrapor och en mångfald av gatu- och flodmarknader.

Fartyget lägger till vid havet ca 2 timmar utanför staden så en tur med rederiet kan vara bra för er som vill få ut så mycket som möjligt av staden.

Ho Chi Minh City Vietnam

18-19 april
Till havs

Under två dagar seglar vi norrut mot vårt nästa spännande resmål. Luta er tillbaka, ät och drikc gott och slappna av til fullo.

Ncl Norwegian

20-21 april
Hongkong

Världsmetropolen Hong Kong är verkligen en blandning av västerländsk storstad med skyskrapor och breda alléer och Asien med neonskyltar, små mysiga restauranger och karaoke-barer. För 150 år sedan var Hongkong en liten kinesisk fiskeby, men i och med Storbritanniens kolonisering av ön 1842 började utvecklingen till den pulserande storstad den är idag.

Vi har två hela dagar i Hongkong och gott om tid att utforska staden.

 

22 april
Till havs

Idag är vi ombord fartyget hela dagen när vi långsamt fortsätter norrut mot Kina.

23-24 april
Shanghai, Kina

I Kinas största stad med 15 miljoner invånare står tiden aldrig stilla. Här reser sig moderna skyskrapor över finansdistrikten men invånarna har även ett starkt band till sin historia. Gamla stan, trädgården Yu Garden från tiden under Ming-dynastin (färdigställd sent 1500-tal), the Bund, området längs Huangpu-flodens västra strand med franska kolonialhus i art decó-stil. På andra sidan ligger stadsdelen Pudong, med en imponerande och mycket modern skyline.

Även i Shanghai spenderar vi två dagar.

Shanghai Kina

25 april
Till havs

En dag till havs ombord fartyget innan vi når vår resas fina avslutning och höjdpunkt – Japan.

NCL Norwegian

26 april
Hiroshima, Japan

Många associerar Hiroshima med atombombningen som staden utsattes för under andra världskriget. Idag är den mer känt som fredens stad och vid minnesmonumentet för de döda och skadade, från den 6 augusti 1945, finns en byggnad som bevarats i sitt förstörda skick sedan bombningen. Här finns även ett intressant fredsmuseum. Det vackra slottet i staden byggdes upp efter kriget och är idag ett populärt turistmål. Väl i staden kan ni också passa på att prova specialiteten Okonomiyaki, den japanska pizzan.

Japan

 

27 april
Kochi, Japan

Kochi är beläget på ön Shikoku i södra delen av Japan. Orten är berömd för sina fina surfingmöjligheter vid Katsurastranden. ta en promenad i staden till Kochislottet och njut av den lokala atmosfären.

Japan Kochi

28 april
Kobe/Kyoto, Japan

Vi möts i hamnen i Kobe av vår lokala guide och gör idag en spännande dagstur till Kyoto – den gamla kejsarstaden. Vi besöker flera av de heliga templen och trädgårdarna. Vi avnjuter gemensam lunch under dagen.

Japan Kyoto

29 april
Kobe

Kobe ligger vid en vacker bukt och omges av dimhöljda berg. Hamnen var en av de första i Japan att öppna upp för handel med omvärlden och staden är fortfarande en av de mest kosmopolitiska i landet. Här finns en av världens längsta hängbroar, Akashi-Kaikyo bron.

En populär stadsdel att besöka är Kitano ljinkan som är byggd i europeisk stil och där många utländska medborgare bodde under meiji- och taishoperioderna. Staden har också gett sitt namn till det mytomspunna köttet, Kobe-biff.

Kyoto Japan

30 april
Shimizu/Fuji, Japan

Idag möts vi utanför fartyget av vår lokal guide och gör en tur i omgivningarna kring, inte bara den heliga vulkanen, utan idag närmast en symbol för självaste nationen Japan, nämligen Mount Fuji, Japans högsta berg. Det når knappa 3 800 m.ö.h och är en stratovulkan, vilken senast hade utbrott för 300 år sedan. Toppen är snöklädd större delen av året. Berget anses vara heligt och är en nationalsymbol.

Vi åker linbanan upp vid Nihondaira varifrån vi vid fint väder får en fantastisk utsikt.

Japan Fuji

1 maj
Tokyo, Japan

Idag anländer vi hamnstaden Yokohama och kliver av vårt fartyg för den här gången. Vi möts av vår lokala guide och tar oss till Tokyo för en snabb dagstur med lunch innan vi checkar in på vårt hotell.

Japans huvudstad Tokyo har vuxit sig till en av världen största städer. Många menar att det är den största och med förstäderna inräknade bor här 35 miljoner människor. Tokyo är en häpnadsveckande stad med en blandning av gamla inhemska traditioner, modern kultur, forntida tempel och nya höga hus.

Tokyo

2 maj
Tokyo, Japan

Efter frukost på hotellet ska vi ut på en heldagstur med lunch i Tokyo. Tokyo betyder ”den östra huvudstaden” (den västra och ursprungliga huvudstaden var Kyoto). Vi besöker en av stadens vackraste japanska parker, Rikugi-en, skapad på 1700-talet. Därefter blir det en tur upp till toppen av Tokyo City Hall, stadshuset, varifrån man har en fantastisk utsikt. Eftermiddagen ägnas åt Meiji Shrine, ett shinto-tempel, dedikerat till ett kejsarpar som dog i början av 1900-talet. Vi promenerar också från Harajuku Takeshita Street, där den japanska tonårskulturen har sin högborg, till Omotesando Hills shoppingcenter. Vi återvänder till hotellet på eftermiddagen och möts återigen i lobbyn för gemensam avslutingsmiddag på en lokal restaurang.

Japan

3 maj
Hemresa

Efter tidig frukost beger vi oss till flygplatsen för hemfärd. På eftermiddagen svensk tid landar vi igen. Utvilade och fulla av nya erfarenheter och bekantskaper.

DELA MED DINA VÄNNER:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn

Resdatum*

12 april 2020 - 3 maj 2020

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt: 74.900:-
Utsideshytt: 65.900:-

 • Enkeltillägg Balkonghytt: 40.000:-
 • Enkeltillägg Utsideshytt: 33.000:-

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se