Fly vinterns mörker och snörusk för soliga och varma dagar i Karibien!

Ombord på lyxiga kryssningsfartyget Celebrity Equinox handlar livet om njutning och tillsammans upptäcker vi ett pärlband av soldränkta paradisöar i Karibien.

Sola, bada, snorkla, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. Njut av vita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Kryssningsfartyget har en stor gräsmatta på övre däck, ett modernt SPA samt hög klass på restauranger och service ombord.

Inga krav, bara vara.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från
Till

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt
Utsideshytt

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg t/r Stockholm-Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Transfers flygplats – hotell – hamn – flygplats
 • 1 natt på 4* hotell i Fort Lauderdale inkl. frukost
 • 12 nätters kryssning ombord på Celebrity Equinox
 • Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket
 • Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Citytur i Miami innan hemresan
 • Club Eriks lojalitetsbonus på 2 % av resans pris

Tillägg

 • Tillägg Enkelhytt: (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt:  (Utsideshytt)
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV
 • SAS Plus 4 300 SEK ( begränsat antal platser)

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt
Utsideshytt
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00Vi flyger med SAS. Uppgradering till SAS Plus & SAS Business går bra. Pris på förfrågan!


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
17 jan
Fort Lauderdale, Florida
-
- 16.00
18 jan
Till havs
-
-
19 jan
Till havs
-
-
20 jan
St Croix, Amerikanska Jungfruöarna
- 08.00
- 18.00
21 jan
Basseterre, St Kitts & Nevis
- 07.00
- 16.00
22 jan
Bridgetown, Barbados
- 10.00
- 18.00
23 jan
Castries, St Lucia
- 08.00
- 18.00
24 jan
St Georges, Grenada
- 08.00
- 18.00
25 jan
Kingstown, St Vincent
- 07.00
- 16.00
26 jan
St Johns Antigua
- 07.00
- 16.00
27 jan
Till havs
-
-
28 jan
Till havs
-
-
29 jan
Fort Lauderdale, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

Lämna vintermörkret i Sverige för en härlig kryssning med Celebrity Equinox bland södra Karibiens paradisöar. Njut av sol, bad, snorkling och att bara vara på öar som St Lucia, St Kitts, Barbados, Grenada, Antigua m.m. Vi utgår från Fort Lauderdale i Florida, och Club Eriks svenska värd är med på resan.

Dag 1 • 16 jan
Till Miami Florida

Flyget lämnar Stockholm Arlanda och landar i Miami. På flygplatsen möts man av vår lokalguide och åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale.

Kväll i Fort Lauderdale

Dag 2 • 17 jan
Fort Lauderdale, Florida

Förmiddagen spenderas på egen hand, vid lunchtid åker en gemensam transferbuss till hamnen för att incheckning på lyxkryssaren Celebrity Equinox.

Efter ombordstigning på det fina kryssningsfartyget kan man packa upp, göra sig hemmastadda och upptäcka fartyget i lugn och ro.

Faryget lämnar Fort Lauderdale 16.00.

Kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Dag 3-4 • 18-19 jan
Till havs

Två härliga dagar till havs på väg mot soliga Jungfruöarna, och nu finns chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord fartyget. Celebrity Equinox glänser från för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas lyx. Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club.

Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik åt vilket håll du än vänder dig. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

Dag 5 • 20 jan
St Croix, Amerikanska Jungfruöarna

St. Croix är den största av Jungfruöarna och har en 135 kilometer lång strandremsa, vackra utsiktsplatser och fantastisk kultur. Ön har en rik historia och här finns upplevelser för både stora och små. Kustremsan kantas av väderkvarnar, skolbyggnader och kyrkor. Om du vill njuta av sol och bad ska du bege till de fantastiska stränderna, Butler Bay, Dorsch Beach och Frederiksted Beach. Vill du ha ett mera aktivt strandliv kan du ta dig till Coakley Bay Beach eller Cane Bay Beach som är perfekta för snorkling och dykning

St. Croix … Jungfruöarna i Karibien

Dag 6 • 21 jan
Basseterre, St Kitts & Nevis

Idag anländer vi till St. Kitts. Ön domineras av en över tusen meter hög slocknad vulkan, och stränderna, havet och fortet Brimstone Hill hör till sevärdheterna.
Missa inte heller öns natursköna järnväg, byggd mellan år 1912 och 1926 för att transportera sockerrör från öns plantager till huvudstaden Basseterres fabrik.
Rederiet erbjuder bland annat en tur som tar dig genom små byar och stora ananasodlingar, ett fantastiskt sätt att uppleva denna pärla.

Dag 7 • 22 jan
Bridgetown, Barbados

Barbados blev självständigt från Storbritannien år 1966 men är fortfarande Karibiens ”lilla England” med cricket som nationalsport, te som favoritdrink och engelskan som huvudspråk. Där slutar dock likheterna med Storbritannien för denna vackra ö är precis som sina grannar en grön pärla i det ljusblå havet. Här finns massor av lyxiga varor till skattefria priser och intressanta turer till öns alla delar.

Färgglada handdukar på tork i vinden.

Barbados, Karibien

Dag 8 • 23 jan
Castries, St Lucia

St. Lucia är en av Västindiens vackraste öar med fantastisk natur långt ifrån 2000-talets överexploatering, och längs de slingrande kustvägarna ligger de små genuina fiskebyarna tätt. Ön är från början vulkanisk med höga regnskogsbeklädda berg och frodiga dalar, och vi bjuds på långa stränder och hemlighetsfulla små bukter.

Upplev den grönskande naturen på nära håll med en uppfriskande vandringstur till Petit Pitons topp, eller besök världens enda drive-in vulkan, Sulphur Springs, där man kan köra in i kratern för att se bubblande ”pooler” av lava.
På St. Lucia hittar vi även Diamond Falls, ett strålande vattenfall vars vattenkaskader påverkas av naturens mineraler så att vattnet speglas i olika färgnyanser, likt hur en gnistrande diamant reflekterar ljuset.

Petit Pitons på St. Lucia.

Petit Pitons, St. Lucia

Dag 9 • 24 jan
St Georges, Grenada

Grand Mal Bay Grenada

När ni glider in i St. Georges är det lätt att förstå varför denna hamn anses vara en av de mest pittoreska i hela Karibien. De grönskande kullarna som omger havsviken är bebyggda av färgglada kolonialhus och här flockas turister och celebriteter med segelbåtar och kärlek till färsk fisk smaksatt med alla dess slag av lokalt odlade kryddor som en gång i tiden gjorde ön till en eftertraktat handelsplats.

Saint George Grenada

Dag 10 • 25 jan
Kingstown, St Vincent

Kingstown St Vincent

Kingstown är huvudstad på ön Saint Vincent som tillhör ögruppen Grenadinerna. Denna magiska ögrupp kan stoltsera med vita stränder, klara vatten och ett grönskande landskap. och runt ön St Vincent finns flera charmiga stränder där du kan njuta av ett fantastiskt badliv.

Huvudstaden Kingstown är känd för sin färglada marknad, sitt folkliv och sina två vackra katedraler, och när du är här får du inte missa chansen att prova brödfrukt eller den officiella regionala maträtten, stekt jackfruit.

Dag 11 • 26 jan
St John, Antigua

Vi kliver iland på en riktig karibisk pärla, Antigua, den större av de två öar som utgör riket Antigua och Barbuda. När Christofer Columbus landsteg här beboddes ön av olika indianstammar. I kolonialismens fotspår har både spanjorer, fransmän och engelsmän bosatt och styrt över ön. Idag är ön ett populärt turistmål med sitt sköna klimat, vackra landskap och 365 stränder!

Trunk Bay på St. John.

Trunk Bay, St. John

Dag 11 - 13 • 27-28 jan
Till havs

Vi tillbringar två dagar till havs på vår väg tillbaka till Fort Lauderdale.
Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik åt vilket håll du än vänder dig. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

Dag 14 • 29 jan
Fort Lauderdale, Florida

Tidig morgon lägger fartyget åter till i Fort Lauderdale och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Equinox för denna gång. En gemensam stadstur i Miami görs som avslutas på flygplatsen. Dags att flyga hem!

Dag 12 • 24 feb
Hemresa

Tillbaka i Sverige tack för denna gång!

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity – Solstice, Reflection, Eclipse, Equinox & Silhouette

Celebritys senaste fartyg är i den trendiga Solsticeklassen. Speciellt för denna klass är till exempel den stora gräsmattan på övre däck, ett modernt SPA samt den höga klassen på restaurangerna och servicen ombord.

Kryssningar där du kan spela bocchia i solnedgången

På gräsmattan på översta däck kan ni spela bocchia, crocket eller bara njuta av en picknick i solnedgången. Fartyget erbjuder många restauranger. Flertalet ingår i kryssningspriset och vid vissa specialrestauranger bokar man bord för en mindre summa. Exklusivt för Aquaclass ingår restaurang Blu.

Flera pooler, både inom- och utomhus, samt gym med klasser och stor SPA-avdelning förenar nytta med nöje. Har ni Aquaclass har ni fri tillgång till SPA-avdelningen hela kryssningen.

Balkonghytt på kryssningsfartyget Celebrity Solstice

Hytterna är ca 18 kvm stora. Balkonghytterna har en balkong mot havet på ca 4 kvm med ett bord och två stolar.

Sängen kan sättas ihop till en stor eller tas isär till två enkelsängar. Det finns en sitthörna med soffa, skrivbord och stol i hytten. Dusch, toalett, garderober, tv och kassaskåp finns i alla hytter.

Insideshytterna ombord är normalt något mindre, ca 16 kvm. Större sviter finns i storlekarna 23 – 133 kvm.

 

Se en video från kryssningsfartyget Celebrity Eclipse:

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

 


 

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

-

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt:
Utsideshytt:

 • Tillägg Enkelhytt: (Balkonghytt)
 • Tillägg Enkelhytt:  (Utsideshytt)
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV
 • SAS Plus 4 300 SEK ( begränsat antal platser)

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Kryssning med Celebrity Cruises
– fira jul och nyår i varma Karibien och Centralamerika!


KOMMANDE vintern 2022 | Fort Lauderdale - Mexiko - Grand Cayman - Colombia - Panama - Costa Rica - Honduras

Fira jul och skåla in det nya året i karibisk värme på en njutningsfull kryssning med Celebrity Reflection, till paradis i Karibien och Centralamerika. Upplev härliga stränder på Grand Cayman, frodig regnskog i Costa Rica och spännande mayakultur i Mexiko.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


KOMMANDE vintern 2022 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.

Barbados & kryssning i södra Karibien med Royal Caribbean


19 jan - 1 feb 2022 | Västindien - Barbados - Tobago - Trinidad - Grenada - St Vincent - Dominica - St Lucia

Skön och avkopplande kryssning med Royal Caribbeans fartyg Grandeur of the Seas, från levnadsglada Barbados till härliga öar i södra Karibien. Vi gör strandhugg på Tobago, Trinidad, Grenada, St Vincent, Dominica och St Lucia. Njut av svalkande bad vid oslagbara stränder, strosa i historiska kvarter, smaka romen och avsluta dagarna med vackra solnedgångar.

Barbados & kryssning i södra Karibien med Royal Caribbean


9 - 22 feb 2022 | Västindien - Barbados - Grenada - Bonaire - Aruba - Trinidad

Följ med på denna härliga kryssning med Royal Caribbeans fartyg Grandeur of the Seas till fantastiska öar i södra Karibien. Vi börjar med några dagar på Barbados där vi bland annat upplever huvudstaden Bridgetown, och kliver sedan ombord på fartyget för spännande stopp på kryddön Grenada, paradisen Bonaire och Aruba samt Trinidad - huvudön i Trinidad och Tobago. Njut av sol, värme och avkoppling.