Fira jul och nyår ombord på kryssningsfartyget Celebrity Reflection där livet handlar om njutning och tillsammans upptäcker vi ett pärlband av soldränkta paradisöar i Karibien & spännande kolonialarkitektur i Centralamerika.

Sola, bada, upptäck, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. Njut av vita stränder, den salta doften av det kristallklara havet och de färgglada husen vi får uppleva. Kryssningsfartyget har en stor gräsmatta på övre däck, ett modernt SPA samt hög klass på restauranger och service ombord.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från
Till

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt
Balkonghytt

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Flyg t/r Stockholm-Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Transfers flygplats – hotell – hamn – flygplats
 • 1 natt på 4*-hotell i Fort Lauderdale inkl. frukost
 • 12 nätters kryssning ombord på Celebrity Reflection
 • Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket
 • Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Citytur i Miami innan hemresan
 • Lojalitetsbonus från Club Eriks 2% på resans pris

OBS! Detta är en resa utan Club Eriks färdledning!

Tillägg

 • Tillägg Enkelhytt:  (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt:  (Balkonghytt)
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Utsideshytt
Balkonghytt
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
22 dec
Stockholm - Paris
06.00 - 08.55
22 dec
Paris - Miami
10.10 - 14.10
4 jan
Miami- Paris
16.40 - 07.15+1
5 jan
Paris - Stockholm
09.15 - 11.55

Vi flyger med Air France! Återkom om ni vill ha prisuppgifter på Business Class, Premium Economy eller vill flyga från annan avreseort.

 


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
23 dec
Fort Lauderdale, Florida
-
- 16.00
24 dec
Till havs
-
-
25 dec
Cozumel, Mexico
- 07.00
- 16.00
26 dec
George Town, Grand Cayman
- 11.00
- 19.00
27 dec
Till havs
-
-
28 dec
Cartagena, Colombia
- 08.00
- 17.00
29 dec
Colon, Panama
- 09.00
- 18.00
30 dec
Puerto Limon, Costa Rica
- 07.00
- 16.00
31 dec
Till havs
-
-
01 jan
Roatan, Honduras
- 09.00
- 18.00
02 jan
Puerto Costa Maya, Mexiko
- 08.00
- 18.00
03 jan
Till havs
-
-
04 jan
Fort Lauderdale, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 22 december
Till Miami, Florida

Vårt flyg lämnar Stockholm Arlanda och vi landar i Miami. På flygplatsen möter vi upp vår lokalguide och vi åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Kväll i Fort Lauderdale

Dag 2 • 23 december
Fort Lauderdale, Florida

Vi äter frukost på hotellet i lugn och ro och vid lunchtid åker vi gemensamt ner till hamnen och vårt fartyg Celebrity Reflection som kommer vara vårt hem de nästkommande 12 nätterna.

Efter ombordstigning på vårt fina kryssningsfartyg, hinner vi packa upp, göra oss hemmastadda och upptäcka fartyget i lugn och ro.

Vi lämnar Fort Lauderdale 16.00.

Kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Dag 3 • 24 december
Till havs

Vår första dag till havs spenderar vi ombord och vi har chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord vårt fartyg. Celebrity Reflection glänser från för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas lyx. Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club.

Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik åt vilket håll du än vänder dig. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

Celebrity Lawn Club

Dag 4 • 25 december
Cozumel, Mexiko

Idag besöker vi den mexikanska ön Cozumel. Denna förtjusande ö bjuder på ljuvliga stränder där vi kan njuta av en färsk kokosnöt med fötterna nerborrade i den kritvita sanden, eller testa någon av de många fartfyllda utflykter som erbjuds.

Kokosnöt med sugrör på en strand i Mexiko.

Kokosnöt – perfekt drink på stranden.

Snorkla bland färgglada fiskar eller ta en ridtur genom den grönskande djungeln.
Här finns också möjlighet att besöka en indianby och lära sig om Mayafolkets sedvänjor. Cozumel är en av Karibiens populäraste tullfria hamnar och det finns gott om möjligheter till shopping. Passa på att botanisera bland allt från diamanter och ädelstenar till lokalt hantverk och souvenirer.

Närbild på ansiktet på en havssköldpadda.

Havssköldpadda

Dag 5 • 26 december
George Town, Grand Cayman

Idag anländer fartyget till Caymanöarnas huvudstad George Town, lokaliserad på den största och mest utvecklade ön, Grand Cayman. Ta en promenad längs den vackra hamnen, upptäck de många små butikerna som säljer allt ifrån diamanter och märkeskläder till souvenirer och lagrad fyllig rom. Passa på att prova den berömda Tortuga Rum Cake, en saftig delikatess som påminner om gyllene sockerkaka bakad med aromatisk rom och krispiga valnötter.

Stingray City är världens kanske mest berömda grunda dykningsplats. Här kan du stå på knä i den mjuka sanden omgiven av vackra stingrockor och få möjlighet att både kela med och mata de vänliga djuren, en fantastisk upplevelse!

Rocka vid Stingray City vid Caymanöarna.

Rocka vid Stingray City

Dag 6 • 27 december
Till havs

Idag har vi en dag till havs! Starta dagen med ett pass i det välutrustade gymmet eller bara njut av sol och värme med en spännande bok i solstolen! Varför inte ett dopp i poolen för att svalka dig!

Celebrity Solstice Gym

Dag 7 • 28 december
Cartagena, Colombia

Idag anländer fartyget till den pittoreska staden Cartagena i Colombia som lockar med salsamusik, pirathistoria och en mix av elegans och dekadens. Innanför stadens murar möts vi av typisk pastellfärgad kolonialarkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler.

Njut av äkta colombiansk kaffe på en av de charmiga uteserveringarna, låt dig förtrollas av smyckebutikernas vackra smaragder eller shoppa gediget läderhantverk. Den gamla delen av Cartagena utsågs år 1984 till Colombias första världsarv av UNESCO, och en promenad genom staden känns verkligen som en resa genom tid och rum.

Dag 8 • 29 december
Colon, Panama

Panamas andra största stad Colon ligger precis vid Panamakanalen, och här har du möjlighet att upptäcka två av människans mest enastående underverk. Panamakanalen skär genom Centralamerika och förbinder Atlanten med Stilla Havet, och den ingenjörskonst som utvecklats vid bygget av kanalen är i klass med Egyptens pyramider. I anslutning till kanalen ligger världens största sjö skapad av människan. Colon har även många trevliga caféer och restauranger, här hittar vi världens näst största frihandelsområde och chansen att göra fynd är stor.

Dag 9 • 30 december
Puerto Limon, Costa Rica

Idag lägger fartyget till i hamnstaden Puerto Limón, bubblandes av afro-karibisk kultur.
Redan 1502 landsteg Cristopher Columbus i närheten av denna plats och enligt historien hälsades han av leende indianer med guldringar i både näsa och öron. Detta inspirerade senare den spanske upptäcktsresaren Gil Gónzalez Dávila att döpa landet till Costa Rica – Den rika kusten.

Costa Rica har idag en av världens främsta biologiska mångfalder, den lummiga regnskogen är hem åt tusentals djurarter och här finns en chans att verkligen komma naturen nära.

Vackra papegojor i Costa Ricas gröna natur.

Papegojor av sorten röd ara

Dag 10 • 31 december
Till havs

Sola, bada, njut av kalla drinkar ombord på Celebrity Reflection då dagen spenderas ombord ute till havs. Ikväll firar vi nyår ombord på fartyget!

kall torr och gratis champagne

Dag 11 • 1 januari
Roatan, Honduras

Roatan är den största av Bahiaöarna, vilken alla är en del av i Honduras, och ön är känd i hela världen för sin fantastiska dykning. Det inbjudande turkosblå vattnet håller en behaglig temperatur och den som vågar ge sig ner på djupet belönas riktigt. Tropiska fiskar i regnbågens alla färger, nyfikna delfiner och sköldpaddor, spännande skeppsvrak och korallrevens enastående färgprakt – denna svindlande undervattensvärld känns som en vacker saga!

Självklart kan vi välja att bara njuta av omgivningarna med en läskande drink i handen.

Vy över Roatan i Honduras.

Roatan, Honduras

Dag 12 • 2 januari
Puerto Costa Maya, Mexiko

Costa Maya på Yucatanhalvön är den perfekta utgångspunkten för utflykter till områdets mayaruiner och historiska lämningar.

Chichen Itza i Mexiko

Chichen Itza i Mexiko

I det mexikanska köket hittas en rad olika specialiteter. Varför inte stimulera smaklökarna med en äkta mexikansk guacamole, salsa eller en syrlig Margarita. Här ges även chansen till total avkoppling på stranden.

Tacotallrik och Corona.

Klassisk mexikansk mat

Dag 13 • 3 januari
Till havs

Vi tillbringar en dag till havs på vår väg tillbaka till Fort Lauderdale. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning njutningsfull.

Kryssningsfartyget Celebrity Solstice

Dag 14 • 4 januari
Fort Lauderdale, USA

Tidig morgon lägger vi åter till Fort Lauderdale och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Reflection för denna gång. Vi möts av vår lokala guide och gör en citytur innan vi beger oss till flygplatsen för hemfärd.

Röd amerikansk gammaldags bil i Miami Florida

Röd amerikansk bil i Miami, Florida

Dag 15 • 5 januari
Åter i Sverige!

Välkomna hem!

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity – Solstice, Reflection, Eclipse, Equinox & Silhouette

Celebritys senaste fartyg är i den trendiga Solsticeklassen. Speciellt för denna klass är till exempel den stora gräsmattan på övre däck, ett modernt SPA samt den höga klassen på restaurangerna och servicen ombord.

Kryssningar där du kan spela bocchia i solnedgången

På gräsmattan på översta däck kan ni spela bocchia, crocket eller bara njuta av en picknick i solnedgången. Fartyget erbjuder många restauranger. Flertalet ingår i kryssningspriset och vid vissa specialrestauranger bokar man bord för en mindre summa. Exklusivt för Aquaclass ingår restaurang Blu.

Flera pooler, både inom- och utomhus, samt gym med klasser och stor SPA-avdelning förenar nytta med nöje. Har ni Aquaclass har ni fri tillgång till SPA-avdelningen hela kryssningen.

Balkonghytt på kryssningsfartyget Celebrity Solstice

Hytterna är ca 18 kvm stora. Balkonghytterna har en balkong mot havet på ca 4 kvm med ett bord och två stolar.

Sängen kan sättas ihop till en stor eller tas isär till två enkelsängar. Det finns en sitthörna med soffa, skrivbord och stol i hytten. Dusch, toalett, garderober, tv och kassaskåp finns i alla hytter.

Insideshytterna ombord är normalt något mindre, ca 16 kvm. Större sviter finns i storlekarna 23 – 133 kvm.

 

Se en video från kryssningsfartyget Celebrity Eclipse:

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

-

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Utsideshytt:
Balkonghytt:

 • Tillägg Enkelhytt:  (Utsideshytt)
 • Tillägg Enkelhytt:  (Balkonghytt)
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Kryssning i södra Karibien med Celebrity Equinox – en resa bland exotiska paradisöar


KOMMANDE vintern 2022 | Florida - St Lucia - St Kitts - Barbados - Grenada - Antigua - Amerikanska Jungfruöarna

Lämna vintermörkret i Sverige för en härlig kryssning med Celebrity Equinox bland södra Karibiens paradisöar. Njut av sol, bad, snorkling och att bara vara på öar som St Lucia, St Kitts, Barbados, Grenada, Antigua m.m. Club Eriks svenska värd är med på resan.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


KOMMANDE vintern 2022 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.

Barbados & kryssning i södra Karibien med Royal Caribbean


19 jan - 1 feb 2022 | Västindien - Barbados - Tobago - Trinidad - Grenada - St Vincent - Dominica - St Lucia

Skön och avkopplande kryssning med Royal Caribbeans fartyg Grandeur of the Seas, från levnadsglada Barbados till härliga öar i södra Karibien. Vi gör strandhugg på Tobago, Trinidad, Grenada, St Vincent, Dominica och St Lucia. Njut av svalkande bad vid oslagbara stränder, strosa i historiska kvarter, smaka romen och avsluta dagarna med vackra solnedgångar.

Barbados & kryssning i södra Karibien med Royal Caribbean


9 - 22 feb 2022 | Västindien - Barbados - Grenada - Bonaire - Aruba - Trinidad

Följ med på denna härliga kryssning med Royal Caribbeans fartyg Grandeur of the Seas till fantastiska öar i södra Karibien. Vi börjar med några dagar på Barbados där vi bland annat upplever huvudstaden Bridgetown, och kliver sedan ombord på fartyget för spännande stopp på kryddön Grenada, paradisen Bonaire och Aruba samt Trinidad - huvudön i Trinidad och Tobago. Njut av sol, värme och avkoppling.