Följ med oss på denna fantastiska kryssning från Amsterdam till Barcelona, en upplevelse som bjuder på besök i 5 olika länder – utan att du måste packa om din resväska en enda gång!
Njut av äkta Belgisk Choklad i romantiska Brügge, unna dig gyllene Calvados i franska Le Havre.
Cartagena och Sevilla lockar med ett spännande folkliv och stimmiga tapasbarer.
Låt dig smittas av Lissabons sprudlande livsglädje och upplev det mytomspunna Gibraltar.

 

 


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 6 september 2019
Till 18 september 2019

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Skysuite
62 900 SEK
Balkonghytt
35 800 SEK
Utsideshytt
34 900 SEK

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08 – 20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm-Amsterdam /Barcelona – Stockholm inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Alla transfers flygplats-hamn-flygplats
 • Sightseeing i Barcelona
 • 12 nätters kryssning i vald hyttkategori, ombord Celebrity Reflection
 • Helpension ombord
 • Classic dryckespaket
 • 24 timmars roomservice ombord
 • Varierad underhållning och aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Lojalitetsbonus på 2 % av resans pris

Tillägg

 • Enkelhyttstillägg utsideshytt: 15 900 SEK
 • Enkelhyttstillägg balkonghytt: 16 800 SEK
 • Enkelhyttstillägg skysuite: 39 200 SEK

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Skysuite
62 900 SEK
Balkonghytt
35 800 SEK
Utsideshytt
34 900 SEK
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08 – 20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
6 sep
Arlanda - Amsterdam
08:15 - 10:20
2 tim 5 min
18 sep
Barcelona - Arlanda
17:15 - 20:50
3 tim 35 min


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
6 sep
Amsterdam, Nedeländerna
-
- 17:00
7 sep
Brygge, (Zeebrugge) Belgien
- 07:00
- 16:00
8 sep
Paris (Le Havre), Frankrike
- 07:00
- 21:00
9 sep
Till havs
-
-
10 sep
Bilbao
- 09:30
-
11 sep
Bilbao
-
- 17:00
12 sep
Till havs
-
-
13 sep
Lissabon, Portugal
- 07:00
- 17:00
14 sep
Sevilla- Cadiz, Spanien
- 11:00
- 19:00
15 sep
Gibraltar, Storbritannien
- 07:00
- 17:00
16 sep
Cartagena, Spanien
- 08:00
- 18:00
17 sep
Till havs
-
-
18 sep
Barcelona, Spanien
- 06:00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

6 september 2019
Amsterdam

Amsterdam Holland

Under förmiddagen landar vi i Amsterdam och härefter åker vi direkt till fartyget där det är dags att checka in. Efter vi gått ombord kan vi njuta av den goda lunchbuffén, för att sedan lära känna fartyget närmare. Denna flytande resort erbjuder soldäck med pooler, stort välutrustat gym och restauranger & barer med service i toppklass.
Kl. 17.00 är det dags att lätta ankar.

7 september 2019
Brygge, Belgien

Brygge Belgien Europa

Vårt stopp i Belgien görs i Zeebrügge, bara en kort tur från mer kända Brügge.
Pittoreska Brügge lockar med ett rikt kulturliv och vackra historiska miljöer med bedårande husfasader, slingrande blanka kanaler, charmiga kullerstensgator och ett mäktigt klocktorn. Stadens namn lär härröra från vikingarna som på 800-talet la till här vid en brygga, och det var just under medeltiden som Brügge verkligen blomstrade. Den medeltida stadskärnan är fantastiskt välbevarad, och Brügge är idag listad på UNESCO:s världsarvslista.

Glöm inte att provsmaka en mumsig belgisk våffla, helst köpt direkt från något av de många gatustånd som säljer delikatessen.

8 september 2019
Paris ( Le Havre)

Fartyget lägger till i Le Havre, vars hamn ligger ca 2 timmar från huvudstaden Paris.

Le Havre ligger i mitten av Normandieregionen. Här finns en mängd historiska sevärdheter, varför inte besöka stränderna där amerikanska, brittiska, kanadensiska och franska trupper landsteg den 6 juni 1944. Bland de viktigaste platserna finns Saint Mere Eglise, Utah Beach, Pointe du Hoc och Omaha Beach.

Besök Hornfleur – Denna pittoreska hamnstad är känd genom impressionister som Claude Monet. Ta en tur över Pont de Normandie, en svepande bro över floden Seine som ansluter Le Havre till Hornfleur. Här finns massor av antikaffärer och butiker, eller varför inte avnjuta en stor fransk lunch och bara ta det lugnt.

Le Havre – Staden i sig har en hel del charm. Besök Eglise Saint Joseph, som anses vara en av 1900-talets mest enastående kyrkor. Är du hungrig rekommenderas La Taverne Paillette i hjärtat av downtown för en genuin fransk matupplevelse.

.

9 september 2019
Till havs

Idag finns det tid till att koppla av och njuta ombord. Kanske med en god bok vid poolkanten, eller delta i någon av de aktiviteter som ordnas ombord, t ex vinprovning eller ett gympass (vissa av dessa aktiviteter kostar extra).

10 -11 september 2019
Bilbao

Bilbao

Bilbao är Spaniens sjätte största stad och har fått nytt liv tack vare stora framsteg inom konst och arkitektur. Denna industristad fick nytt liv då det fantastiska Bilbao Guggenheim-muséet byggdes, med den fina tunnelbanan samt gångbron över floden Nervión och har därför blivit den perfekta utgångspunkten för att utforska Baskien

Följ med på någon av rederiets utflykter eller upptäck denna spännande stad på egen hand.

 

12 september 2019
Till havs

Pooldäck på kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Vi får en heldag till havs när kryssar mot Lissabon.
Nyttja fartygets alla faciliteter eller bara njut av lugnet på havet.

13 september 2019
Lissabon

Lissabon är fylld av vackra katedraler, borgar och slott med prägel av kungligheter och aristokrater. Besök kungafamiljens tidigare sommarresidens Sintra som anses vara en av Portugals vackraste platser. Eller vandra genom den charmiga byn Fatima där flera iakttagelser av Jungfru Maria har rapporterats. Utforska även Lissabon från Rossio Square till huvudgatan, Avenida da Liberdade som kantas av butiker med kända modedesigners kläder och accessoarer. Besök klostret och Sjöhistoriska museet, som inrymmer miniatyrbåtar och originalkartor från medeltiden till idag. Ett annat tips är att utforska Alfamas smala, mysiga gränder och lära känna det pittoreska Lissabon.

14 september 2019
Sevilla (Cadiz)

Sevilla Flamanco

Närbelägna Sevilla är en otroligt vacker och mysig stad, många besökare bedömmer den som Spaniens vackraste. Att promenera omkring i de judiska kvarteren Barrio de Santa Crus är bara det en upplevelse i sig. Här slingrar sig gatorna runt som i en labyrint för att helt plötsligt öppna upp sig till ett av många pittoreska torg där tapasbarerna ligger vägg i vägg med varandra.

Sevärdheterna i och runt omkring Sevilla är många, naturligtvis är Katedralen, ett måste, likaså det fantastiska palatset Alcazar med sina underbara trädgårdar.

Eller varför inte stanna kvar i hamnstaden Cadiz där du kan njuta av utsikten från Torre Tavira – ett av 160 medeltida vakttorn.

15 september 2019
Gibraltar

Spanien

Den stora klippan på Gibraltar vakar över Medelhavets inlopp från Atlanten där Europa möter Afrika på Spaniens sydligaste spets. Gibraltar har tillhört Storbritannien sedan 1704 och efter en folkomröstning 1967 beslutades med stor majoritet att den lilla halvön skulle fortsätta vara brittisk.

Här finns fullt av trevliga brittiska pubar och bra shopping, och även historiska sevärdheter. Man kan bland annat vandra i tunnlarna från andra världskriget.

Ikoniskt för Gibraltar är ”Rock of Gibraltar”, bergsklippan som reser sig 426 m ö h. En populär aktivitet vid besök här är att ta sig upp på klippan, med linbana, bil eller till fots, och njuta av den fantastiska utsikten och hälsa på de välkända och svanslösa Berberaporna.

16 september 2019
Cartagena

Cartagena är en av Spaniens äldsta städer, den första bosättningen lär ha grundats redan 228 f.Kr. av general Hasdubral den vackre från Karthago. Ett besök på den romerska teatern med tillhörande muesum är ett måste. Teatern byggdes under århundradet före Kristi födelse då Cartagena var en romersk koloni och kejsar Augustus regerade.

Vi bjuds även ett sjudande liv i den strategiskt belägna hamnen samt ett stort utbud av småbutiker och nöjen. Cartagena är en riktig pärla!

17 september
Till havs

Kryssningen börja lida mot sitt slut. Efter några händelserika dagar iland är det skönt att bara vara ute till havs. Luta dig tillbaka i sällskapet av en god bok, kör gruppträning på gymmet eller unna dig en avkopplande behandling i spaavdelningen.

18 sept
Barcelona

Resans sista stopp är Barcelona och det är dags att säga farväl till fartyget för den här gången. Vi hinner med en citytur innan det är dags att bege sig till flygplatsen.

DELA MED DINA VÄNNER:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn

Resdatum*

6 september 2019 - 18 september 2019

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Skysuite: 62 900 SEK
Balkonghytt: 35 800 SEK
Utsideshytt: 34 900 SEK

 • Enkelhyttstillägg utsideshytt: 15 900 SEK
 • Enkelhyttstillägg balkonghytt: 16 800 SEK
 • Enkelhyttstillägg skysuite: 39 200 SEK

Avbestillingsforsikring og ferieforsikring er ikke inkludert. Vennligst se over hvilken avbestillings- og ferieforsikring dere eventuelt har i hjemforsikringen eller via deres bank. Tenk på at forsikringen kan ha et øvre tak for avbestillinger.

Vi tar forbehold om eventuelt sluttsalg og eventuelle uforutsette forandringer i program og pris som ligger utenfor vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se