Aloha! Kom ombord på kryssningsfartyget Pride of America för det bästa sättet att kryssa bland Hawaiis öar. Från det ögonblick du kliver in i Capitol Atrium, med sin skyhöga glaskupol i Tiffanystil och den magnifika trappan, vet du att detta är ett spektakulärt kryssningsfartyg.

Pride of America har 19 matställen och 10 barer och lounger.

Med utsikten i fokus

De rymliga hytterna, många med privata balkonger, är perfekta för valskådning, för att se vulkanen Kilauea eller ta in den dramatiska utsikten över Na Pali-kusten.

Balkonghytt

Balkonghytt ombord på kryssningsfartyget Pride of America.

Balkonghytt ombord på Pride of America.

 

SE NORWEGIAN CRUISE LINES ALLA KRYSSNINGSFARTYG ››

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Unik kryssning med Norwegian Cruise Line – upptäck Sydafrika & paradisöar i Indiska oceanen


23 november - 8 december 2024 | Sydafrika - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Vi flyr höst- och vintermörkret en stund och ger oss iväg på en unik kryssning som erbjuder både storstadsliv och makalöst natur- och djurliv. Från fantastiska Sydafrika, med några inledande dagar i vackra Kapstaden, till paradisöarna Madagaskar, Reunion och Mauritius med Norwegian Dawn. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2024.

Upptäck Arabien, paradisöar i Indiska oceanen & Afrika – unik kryssning med Norwegian Dawn


11 februari - 2 mars 2025 | Qatar - FAE - Oman - Seychellerna - Kenya - Zanzibar - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Följ med på en extraordinär upplevelse när vi kryssar från Doha till Mauritius med det något mindre fartyget Norwegian Dawn. Denna kryssning tar oss från Orientens förtrollande tusen-och-en-natt-stämning via fantastiska paradisöar i Indiska oceanen och Afrikas kust, till den tropiska pärlan - Mauritius. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2025!