Designad för att glida genom de grunda vattnen i Söderhavet, är m/s Paul Gauguin en dröm för de som älskar lyxkryssningar med de mindre fartygen. Med kapacitet för endast 332 gäster och med en personalstyrka på 217 blir servicen inget annat är 5-stjärnig.
M/s Gauguin kommer med sin lilla storlek in i små intima hamnar och livet ombord speglar skönheten och det rika kulturlivet i de hamnar hon anlöper. En varm och vänlig känsla i en avslappnad miljö.
Hytterna är stora och de flesta har privat balkong. Ombord finns flera restauranger och en stor spaavdelning. Fartyget har även en egen ”vattensports-marina”.
Fartyget kryssar i Söderhavet året runt. 7 till 11 nätters kryssningar. Hör av er till oss för prisoffert!
Vad finns ombord på m/s Paul Gauguin:
- Butler service, in-suite bar setup, Ipod musiksystem i sviter, kategori B & uppåt.
- 3 restauranger
- 24 timmars room service (inkluderar ett urval från L’Etoile under vanliga middagstider)
- Ett urval av vin, sprit, öl, läsk, vatten på flaska & varma drycker.
- Dricks till personalen
- Underhållning med bland annat musiker m.m.
- Casino med slot-maskiner
- Spa & Skönhetsservice
- Valbart PADI SCUBA dykprogram & certifikat.
- En vattensportmarina där man bland annat kan paddla kajak, vindsurfa & ta en Zodiac® för att åka på dykutflykter.
- En dag på Motu Mahana, Paul Gauguin Cruises’ exklusiva retreat på kusten av Taha’a.
Dagen innehåller bland annat polynesiska inslag, snorkling, vattensporter, barservice & en utsökt måltid. - Fullt utrustat gym
- Presentationer av experter & andra lokala gäster
- Poolområde
- Butik med taxfreeshopping
- Bibliotek med böcker & dvd (öppet 24 timmar om dygnet)
- Wi-Fi hot spots över hela fartyget som täcker de flesta sviter/hytter & allmänna utrymmen. Det finns också datorer ombord man kan låna för en lite avgift.
- Tvätt & kemtvätt service
- Läkarmottagning
Restauranger
- La Veranda – Ät utomhus eller njut av enastående havsutsikt från La Veranda, där det erbjuds ett ständigt omväxlande utbud av frukost- och lunchbuffé och à la carte-alternativ, varav många är inspirerade av de destinationer fartyget besöker. På kvällen förvandlas La Veranda till en restaurang som endast tar emot bordsbokningar och serverar Jean-Pierre Vigatos gourmetmat.
- L’Etoile – Fartygets utsökta huvudmatsal. Här andas inredningen lyx med vita linnedukar och fint porslin. Varje kväll serveras ett spännande utbud av väl förberedda maträtter med utvalda viner för att göra middagen till en smaksensation.
- Le Grill – Restaurangen ligger vid poolen. Här erbjuds en frukostbuffé, grillade lunchfavoriter, sallader och tropiska frukter. På eftermiddagen kan man stanna till för en kopp te med tillhörande små mackor, färsk frukt, desserter, bakverk och petit fours. Vill man ha en lite mer avslappnad middagsupplevelse kan man boka bord här på kvällen. Det serveras polynesiska specialiteter. Bordsbokning krävs för middag.