Det privata tåget Orient Silk Road Express genomgick en omfattande renovering för några år sedan och erbjuder hög standard på säkerhet, service och komfort. Njut av fräscha, regionala rätter i bekväma restaurangvagnar som erbjuder barservice, perfekt för en kall drink när den torra öknen rullar förbi. Orient Silk Road Express är helt luftkonditionerat när tåget inte står stilla vid en station. Det finns också en läkare tillgänglig ombord på tåget dygnet runt.

Tåget är av högsta lokala standard men det går ej att jämföra Silk Road Express med Deluxe-produkter som t.ex. Rovos Rail, Orient Express eller Al-Andalus. Club Eriks har reserverat de bästa tillgängliga kupéerna för er.

Upptäck Club Eriks exklusiva resa längs Sidenvägen.
Läs mer här.

Kategori Sultan

Denna kategori har två bäddar, övre och nedre (80 x 174 cm och 110 x 184 cm). Dessa kupéer erbjuder också bekväma sittplatser, ett större bord och en liten garderob. Varje kupé har privat badrum, komplett med integrerad dusch. Vagnarna i denna kategori består av endast sex kupéer. Kupéerna har individuellt reglerbar luftkonditionering och uppvärmning.
OBS Fönstret går ej att öppna på grund av säkerhetsregler.

Kategori Sultan på Silk Road Express

Kategori Sultan på Silk Road Express

Kategori Kalif

Orient Silk Road Express bästa boende. Kalif-kategorin har två bäddar, övre och nedre (80 x 174 cm och / 112 x 184 cm). Varje kupé har en garderob, ett privat badrum med separat duschkabin. Varje vagn i denna kategori är begränsad till fyra kupéer och tar högst åtta gäster. Kupéerna har individuellt reglerbar luftkonditionering och uppvärmning.
OBS Fönstret går ej att öppna på grund av säkerhetsregler.

Kategori Kalif på Silk Road Express

Kategori Kalif på Silk Road Express

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd: