Det privata tåget Orient Silk Road Express genomgick en omfattande renovering för några år sedan och erbjuder hög standard på säkerhet, service och komfort. Njut av fräscha, regionala rätter i bekväma restaurangvagnar som erbjuder barservice, perfekt för en kall drink när den torra öknen rullar förbi. Orient Silk Road Express är helt luftkonditionerat när tåget inte står stilla vid en station. Det finns också en läkare tillgänglig ombord på tåget dygnet runt.

Tåget är av högsta lokala standard men det går ej att jämföra Silk Road Express med Deluxe-produkter som t.ex. Rovos Rail, Orient Express eller Al-Andalus. Club Eriks har reserverat de bästa tillgängliga kupéerna för er.

Restaurang på tåget på sidenvägem

Restaurang ombord

Kategori Kalif

Orient Silk Road Express bästa boende. Kalif-kategorin har två bäddar, övre och nedre (80 x 174 cm och / 112 x 184 cm). Varje kupé har en garderob, ett privat badrum med separat duschkabin. Varje vagn i denna kategori är begränsad till fyra kupéer och tar högst åtta gäster. Kupéerna har individuellt reglerbar luftkonditionering och uppvärmning.
OBS Fönstret går ej att öppna på grund av säkerhetsregler.

kupé Kategori Kalif ombord Silk Road Express

kupé Kategori Kalif

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd: