Oceania Cruises är ett amerikanskt rederi som grundades 2002. Idag är rederiet en del av NCL Ltd. – världens tredje största kryssningsoperatör.

För resenärer som söker det lilla extra

Oceania Cruises erbjuder kryssningar till spännande hamnar i hela världen och den något mindre storleken på fartygen gör att rederiet kan gå in i hamnar där större kryssningsfartyg inte kan lägga till. De intima och lyxiga fartygen tillhör det övre premiumsegmentet och passar främst för mogna och kräsna resenärer som söker det lilla extra.

Ombord på fartygen finns barer och lounger med piano- eller stråkmusik, sköna pooldäck, spa, välutrustade gym, butiker, casino och bibliotek.

Prisbelönt mat ombord

Alla specialrestauranger ingår i kryssningspriset och att sätta sig till bords på någon av restaurangerna är som att kliva in på en femstjärnig gourmetrestaurang i Paris. Njut av förstklassig och personlig service.

Rederiets fartyg

Oceania Insignia

Kryssningsfartyget Oceania Insignia har genomgått en kostsam renovering för att skapa ett så gott som nytt fartyg som är både elegant och charmigt.

LÄS MER

Oceania Marina

LÄS MER

Oceania Nautica

Oceania Nautica erbjuder all lyx och bekvämlighet som du kan förvänta dig ombord ett Oceania-fartyg. Kulinariska läckerheter, spa och gym i världsklass.

LÄS MER

Oceania Regatta

Oceania Regatta är flaggskeppet i Oceanias kryssningsflotta och fartyget erbjuder all lyx du kan förvänta dig ombord ett Oceania-fartyg.

LÄS MER

Oceania Sirena

Oceania Sirena är ett av fyra fartyg i R-class och erbjuder all den lyx som kan förväntas hos ett Oceania-fartyg.

LÄS MER

Aktuella kryssningar med Oceania Cruises