Så många olika sätt att bli inspirerad på, så många nya upplevelser, så många spännande aktiviteter att avslöja. Välkommen ombord på Norwegian Joy!

Hitta din favoritplats ombord på Norwegian Joy när hon kryssar året runt från västkusten till Alaska, Mexikanska Rivieran och Panamakanalen från Miami och Los Angeles. Njut av en kick som ingen annan när du tävlar i Gokart mitt ute på havet. Fördjupa dig i en virtuell värld i Galaxy Pavilion. Skäm bort dig med lyx i de nya, rymliga och vackert inredda conciergehytterna. Njut av semesterupplevelser som gläder dina sinnen och lugnar din själ på Norwegian Joy.

Känn dig ett med havet på Waterfront, fartygets långa utomhuspromenad, där du kan upptäcka en ny restaurang eller bar varje dag och kväll. Sätt dig ner och avnjut en hummerpasta på italienska La Cucina eller varför inte bara njut av den fina utsikten.

Många olika middagsupplevelser på ett och samma fartyg. Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha, Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll.

Flera barer och lounger med spännande inriktningar. På District Brew House erbjuds mer än 50 olika öl på flaska och 24 olika öl på tapp. Sippa på en Mojito i Sugarcane Mojito Bar, eller prova viner i vinbaren The Cellars. Ta ditt glas, stifta nya bekantskaper och bara njut av livet.

Kryssningar där du kan se shower och gå på komediklubb

Upplev showen Elements som är inspirerad av de fyra elementen – jord, vind, vatten och eld – eller skratta mer än aldrig förr på Social – Comedy & Night Club.

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är ett besök på fartygets spa, Mandara Spa®. Koppla av i Thermal Suite med ångbastu eller ett dopp i Vitality Pool. Kolla in saltrummet och koppla av i fartygets snörum. Eller helt enkelt bara njuta av en Hot Stone massage. Unna dig själv. Du förtjänar det!

Mini Suite (ca. 23 m² stor & balkong ca. 4 m² stor)

Minisvit ombord på kryssningsfartyget NCL Joy.

Minisvit ombord på NCL Joy.

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

The Haven by Norwegian

The Haven by Norwegian ligger undangömd på toppen av fartyget och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boende med 24-timmars butlerservice, concierge-service, privat soldäck m.m.

The Haven 2 Bedroom Family villa (ca. 55 m² stor & balkong ca. 5-11² stor)

Badrummet i Haven familjevilla med två sovrum, ombord på kryssningsfartyget NCL Joy.

Haven familjevilla ombord på NCL Joy.

 

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg ››

Passagerkapacitet: 3802
Tonnage: 167 725
Längd: 313 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line