Norwegian Jade är smakfullt dekorerat i en stark färgskala. Det erbjuds allt från bowling i Ultra Bliss Lounge till Broadwayshower och ståuppkomik i fartygets teater. Högst upp finns pooldäcket med en vattenrutschbana, flera pooler och solstolar.

På de här kryssningarna har du 13 restauranger att välja på

Ombord Norwegian Jade så har de konceptet ”Feel Free”, vilket innebär att det inte finns några sittningstider ombord, istället väljer du själv när och var du vill äta. Överallt finns bildskärmar som visar fartygets alla restauranger, deras öppettider och tillgänglighet. Sedan är det bara att boka via det elektroniska bokningssystemet eller begära ett bord direkt från hovmästaren. Norwegian Jade har 13 restauranger som serverar fantastisk mat från alla världens hörn. Några är inkluderade i kryssningsbiljetten medan andra kostar extra. Bland annat finns en Italiensk, fransk och flera asiatiska restauranger ombord.

Utsideshytt (ca. 15 m² stor)

Utsideshytt ombord på kryssningsfartyget NCL Jade.

Utsideshytt ombord på NCL Jade.

Balkonghytt (ca. 18,5 m² stor & balkong ca. 3,5 m² stor)

Balkonghytt ombord på kryssningsfartyget NCL Jade.

Balkonghytt ombord på NCL Jade.

 

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

 

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg här ››

Passagerkapacitet: 3802
Tonnage: 167 725
Längd: 313 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Upptäck Arabien, paradisöar i Indiska oceanen & Afrika – unik kryssning med Norwegian Dawn


10 februari - 3 mars 2025 | Qatar - FAE - Oman - Seychellerna - Kenya - Zanzibar - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Följ med på en extraordinär upplevelse när vi kryssar från Doha till Mauritius med det något mindre fartyget Norwegian Dawn. Denna kryssning tar oss från Orientens förtrollande tusen-och-en-natt-stämning via fantastiska paradisöar i Indiska oceanen och Afrikas kust, till den tropiska pärlan - Mauritius. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2025!