Välkommen ombord på Norwegian Dawn!

Mat och dryck i goda vänners lag

Oavsett om du vill träffa vänner eller skaffa nya, finns det alltid en möjlighet att blanda ihop det ombord på Norwegian Dawn. Poppa lite bubbel och skåla för det goda livet i Gatsby’s Champagne Bar. Dansa och ha kul på Bliss Ultra Lounge. Kom förbi The Cellars, en Michael Mondavi Family vinbar, för en vinprovning. Eller arbeta på att perfekta din solbränna när du kopplar av vid poolen på Topsiders Bar. Ombord finns många barer och lounger att upptäcka.

Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha – Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll. Smaka mexikanskt på Los Lobos Cantina, som hyllar traditionella smaker med en modern twist. Förförs av utsökt pasta gjord med de färskaste ingredienserna på chica italienaren La Cucina. Eller njut av det franska köket på Le Bistro.

Skäm bort dig själv

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är att besöka fartygets spa, Mandara Spa®. Unna dig själv, du förtjänar det. Ett annat är att uppleva fantastisk underhållning och på Norwegian Dawn finns det aldrig ett tråkigt ögonblick. Njut av fantastisk musik och dans. Showen Elements är inspirerad av de fyra elementen – jord, vind, vatten och eld. Ta Lady Luck på en runda i det expansiva Dawn Casino och shoppa i butikerna ombord.

The Haven by Norwegian

The Haven by Norwegian ligger undangömd på toppen av fartyget och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boende med 24-timmars butlerservice, conciergeservice, privat soldäck m.m.

 

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg ››

Passagerkapacitet: 2 340
Tonnage:
Längd: 294 m

Aktuella kryssningar med Norwegian Cruise Line