Norwegian Cruise Line startades 1966 under namnet Norwegian Caribbean Line och var pionjärer med de första kryssningarna i Västindien.

Kryssningar för dig som uppskattar god mat och aktiviteter

Rederiet vänder sig till en publik som fokuserar på – förutom mat och god service – aktiviteter ombord. Om du uppskattar ett stort utbud av restauranger, levande musik, många aktiviteter och shower, är NCL ett bra alternativ.

NCL har 18 fartyg i åtta fartygsklasser, antal gäster ombord varierar mellan 880 och 4 300 beroende på vilket fartyg du väljer att resa med.

Spännande rutter

Vi har ibland kryssningar med Norwegian Cruise Line från Dubai till Sydafrika och till Asiens mytomspunna platser, sagolika tempel och fantastiska paradisöar – exempelvis Thailand, den dolda turistpärlan Myanmar och vackra Malaysia!

Se filmen från vår egen fartygsvisning av Norwegian Getaway

Rederiets fartyg

Norwegian Bliss

LÄS MER

Norwegian Breakaway

LÄS MER

Norwegian Dawn

LÄS MER

Norwegian Escape

LÄS MER

Norwegian Jade

LÄS MER

Norwegian Joy

Norwegian Joy kryssar året runt från västkusten till Alaska, Mexikanska Rivieran och Panamakanalen.

LÄS MER

Pride of America

LÄS MER

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Unik kryssning med Norwegian Cruise Line – upptäck Sydafrika & paradisöar i Indiska oceanen


23 november - 8 december 2024 | Sydafrika - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Vi flyr höst- och vintermörkret en stund och ger oss iväg på en unik kryssning som erbjuder både storstadsliv och makalöst natur- och djurliv. Från fantastiska Sydafrika, med några inledande dagar i vackra Kapstaden, till paradisöarna Madagaskar, Reunion och Mauritius med Norwegian Dawn. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2024.

Upptäck Arabien, paradisöar i Indiska oceanen & Afrika – unik kryssning med Norwegian Dawn


11 februari - 2 mars 2025 | Qatar - FAE - Oman - Seychellerna - Kenya - Zanzibar - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Följ med på en extraordinär upplevelse när vi kryssar från Doha till Mauritius med det något mindre fartyget Norwegian Dawn. Denna kryssning tar oss från Orientens förtrollande tusen-och-en-natt-stämning via fantastiska paradisöar i Indiska oceanen och Afrikas kust, till den tropiska pärlan - Mauritius. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2025!