Så många olika sätt att bli inspirerade. Så många nya upplevelser. Så många spännande aktiviteter att avslöja. Välkommen ombord på Norwegian Bliss.

Känn dig ett med havet på Waterfront, fartygets långa utomhuspromenad. Där kan du upptäcka en ny restaurang eller bar varje dag och kväll!
Sätt dig vid Sugarcane Mojito Bar där du kan njuta av läskande Mojito.

Många olika middagsupplevelser på ett och samma fartyg! Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha, Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll.

Många möjligheter att njuta av god dryck på din kryssning med Norwegian Bliss

Flera barer & lounger med spännande inriktningar! På District Brew House erbjuds mer än 50 olika öl på flaska och 24 olika öl på tapp. Sippa på en Mojito i Sugarcane Mojito Bar. Eller prova viner i vinbaren The Cellars! Ta ditt glas, stifta nya bekantskaper och bara njut av livet!

Upplev Broadway föreställningar som Jersey Boys eller skratta mer än aldrig förr på Social – Comedy & Night Club.

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är ett besök på fartygets spa, Mandara Spa®. Koppla av i Thermal Suite med ångbastu eller ett dopp i Vitality Pool. Kolla in saltrummet och koppla av i fartygets snörum. Eller helt enkelt bara njuta av en Hot Stone massage. Unna dig själv. Du förtjänar det!

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg ››

Outside Cabin with a window (ca. 18 m² stor)

NCL Bliss Outside Cabin

Balcony Cabin (ca. 19 m² stor & balkong ca. 3 m² stor)

NCL Bluss Balcony Cabin

The Haven Deluxe Owner suite with large balcony
(ca. 135 m² stor & balkong ca. 45 m² stor)

NCL Bliss The Haven Owner Suite

The Haven by Norwegian ligger undangömt på toppen av fartyget, och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boende samt 24-timmars butlerservice, concierge-service, privat soldäck m.m.

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

Passagerkapacitet: 4004
Tonnage: 167 800
Längd: 329,8 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Kryssning Singapore till Sydney med Australien och Stora Barriärrevet


9 nov - 4 dec 2018 | Singapore - Bali - Darwin - Cairns - Airle Beach - Brisbane - Newcastle - Sydney

Följ med på en 19 nätters kryssning från Singapore till Sydney, via paradiset Bali, till Australiens vackra och unika östkust med Stora Barriärrevet.