Så många olika sätt att bli inspirerad. Så många nya upplevelser. Så många spännande aktiviteter att avslöja. Välkommen ombord på Norwegian Bliss.

Känn dig ett med havet på Waterfront, fartygets långa utomhuspromenad. Där kan du upptäcka en ny restaurang eller bar varje dag och kväll. Sätt dig vid Sugarcane Mojito Bar där du kan njuta av läskande Mojito.

Upplev Broadwayföreställningar som Jersey Boys eller skratta mer än aldrig förr på Social – Comedy & Night Club.

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är ett besök på fartygets spa, Mandara Spa®. Koppla av i Thermal Suite med ångbastu eller ett dopp i Vitality Pool. Kolla in saltrummet och koppla av i fartygets snörum. Eller helt enkelt bara njut av en Hot Stone massage. Unna dig själv. Du förtjänar det!

Många möjligheter att njuta av god mat och dryck på din kryssning med Norwegian Bliss

Många olika middagsupplevelser på ett och samma fartyg. Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha, Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll.

Flera barer och lounger med spännande inriktningar. På District Brew House erbjuds mer än 50 olika öl på flaska och 24 olika öl på tapp. Sippa på en Mojito i Sugarcane Mojito Bar. Eller prova viner i vinbaren The Cellars. Ta ditt glas, stifta nya bekantskaper och bara njut av livet.

Outside Cabin with a window (ca. 18 m² stor)

Utsideshytt ombord på kryssningsfartyget NCL Bliss.

Utsideshytt ombord på NCL Bliss.

Balcony Cabin (ca. 19 m² stor & balkong ca. 3 m² stor)

Balkonghytt ombord på kryssningsfartyget NCL Bliss.

Balkonghytt ombord på NCL Bliss.

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

 

The Haven by Norwegian

The Haven by Norwegian ligger undangömd på toppen av fartyget och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boenden med 24-timmars butlerservice, concierge-service, privat soldäck m.m.

The Haven Deluxe Owner suite with large balcony
(ca. 135 m² stor & balkong ca. 45 m² stor)

Haven Deluxe Owner Suite ombord på kryssningsfartyget Norwegian Bliss.

Haven Deluxe Owner Suite ombord på Norwegian Bliss.

 

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg ››

Passagerkapacitet: 4004
Tonnage: 167 800
Längd: 329,8 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Unik kryssning med Norwegian Cruise Line – upptäck Sydafrika & paradisöar i Indiska oceanen


23 november - 8 december 2024 | Sydafrika - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Vi flyr höst- och vintermörkret en stund och ger oss iväg på en unik kryssning som erbjuder både storstadsliv och makalöst natur- och djurliv. Från fantastiska Sydafrika, med några inledande dagar i vackra Kapstaden, till paradisöarna Madagaskar, Reunion och Mauritius med Norwegian Dawn. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2024.

Upptäck Arabien, paradisöar i Indiska oceanen & Afrika – unik kryssning med Norwegian Dawn


11 februari - 2 mars 2025 | Qatar - FAE - Oman - Seychellerna - Kenya - Zanzibar - Madagaskar - Reunion - Mauritius

Följ med på en extraordinär upplevelse när vi kryssar från Doha till Mauritius med det något mindre fartyget Norwegian Dawn. Denna kryssning tar oss från Orientens förtrollande tusen-och-en-natt-stämning via fantastiska paradisöar i Indiska oceanen och Afrikas kust, till den tropiska pärlan - Mauritius. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2025!