MSC Yacht Club är en avskild del av fartyget, där du kan dra dig tillbaka till lugn och avskildhet när det passar dig. När du reser i MSC Yacht Club är valmöjligheterna extra stora. Precis som alla andra gäster har du alltid tillgång till det enorma utbud av aktiviteter, nöjen och shopping som bara ett stort fartyg kan erbjuda. När du behöver en paus från allt detta och bara vill koppla av i avskildhet, finns klubbens exklusiva lounger och soldäck som är tillgängliga enbart för dig som reser i MSC Yacht Club. Helt enkelt det bästa av två världar!

Ett avskilt område för total avkoppling

MSC Yacht Club är kryssningen för dig som vill ha det där lilla extra. Förstklassiga lokaler i en lugn och avskild miljö med eleganta hytter och extraordinär service. Till exempel den eleganta Top Sail Lounge med fantastisk panoramautsikt längst fram i fören, en egen exklusiv restaurang samt One Pool Deck med swimmingpool, bubbelpooler, soldäck och bar.

Enastående service

Här har du tillgång till service dygnet runt tack vare vår conciergereception och butlerservice som är öppna 24 timmar per dygn. Varje hytt tilldelas en Butler som erbjuder bland annat prioriterad in- och utcheckning, uppackning av dina resväskor, byte av handdukar, skovård och leverans av internationella tidningar varje dag, även till havs!

En gastronomisk resa

I MSC Yacht Club erbjuds gästen det allra bästa. Klubben har en avskild och exklusiv restaurang på varje fartyg – enbart för gäster i MSC Yacht Club. På menyn finns hälsosamma alternativ, underbart dekadenta läckerheter och allt däremellan. Som gäst i MSC Yacht Club kommer du kunna njuta av förstklassiga måltider när du vill. Till den goda maten ingår naturligtvis högklassiga drycker på alla MSC Yacht Clubs serveringar.

Enastående komfort

Somna mellan lakan av egyptisk bomull, på en bekväm madrass av memory foam och välj bland ett stort urval av kuddar. Låt vår 24-timmars butlerservice skämma bort dig och njut av läckerheterna från den kostnadsfria minibaren. Titta på TV i din svit och njut av den fantastiska utsikten från ditt panoramafönster eller din balkong. Varje MSC Yacht Club-svit har utformats av de berömda arkitekterna på De Jorio Design International – utmärkta exempel på italiensk design.

Läs mer om MSC Yacht Club här (öppnas i nytt fönster)

Rederiets fartyg

MSC Seaside

LÄS MER