Kvalitet, service och elegans

Lüftner Cruises är ett familjeägt rederi som inriktar sig på flodkryssningar på Europas mest betydelsefulla vattenleder. Njut av det stilla lugnet på till exempel Rhen, Rhône eller Donau. Alla 15 fartyg i Lüftners moderna flotta tar mellan 140 och 170 gäster, vilket skapar en familjär atmosfär. Man lär snabbt känna både medresenärer och personal.

Moderna fartyg för njutning

Alla fartygen har fyra däck, med rymliga och bekväma hytter på de tre undre.

Det översta däcket är ämnat åt uteliv med solstolar, shuffleboard, en bar etc. Den fina restaurangen ligger på Strauss Deck (däck 2) och här serveras välsmakande måltider tillagade av regionala råvaror efter säsong. På Mozart Deck, rakt ovanför, finns panoramabaren med fin utsikt mot omgivningarna. Varje dag bjuds det på musikunderhållning och andra aktiviteter såsom föreläsningar om aktuella ämnen, matlagningsdemonstrationer etc. För den som vill vara fysiskt aktiv finns det ett fitness room ombord.

På egna äventyr i land

På en flodkryssning kan du betrakta det vackra landskapet som sakta glider förbi, samtidigt som du njuter av lugnet ombord. Glid fram genom frodiga vinrankor på Rhen eller passera olika arkitektoniska juveler på en kryssning på Seine. Du kombinerar den härliga kryssningskänslan med spännande upplevelser i land, och får en härlig blandning av avkoppling och aktivitet.

Lüftner Cruises erbjuder sina gäster möjligheten till att låna fartygets cyklar för egna upptäckter, om man inte önskar följa med på rederiets utflykter.

Rederiets fartyg

Lüftner Cruises – Amadeus Diamond

Amadeus Diamond seglar sen 2009 på franska vattenvägar, nämligen på Seine - med Paris som hemmahamn.

LÄS MER

Lüftner Cruises – Amadeus Provence

Amadeus Provence håller mycket hög klass, med sin panorama-restaurang på Strauss Deck.

LÄS MER

Lüftner Cruises – Amadeus Silver II

Fatygets hytter är rymliga och bekväma, med ett stort, öppningsbart panoramafönster.

LÄS MER

Lüftner Cruises-Amadeus Silver III

Säsong och regionala råvaror avgör vad som serveras i fartygets trevliga matsal, Panorama Restaurant.

LÄS MER

Aktuella kryssningar med Lüftner Cruises