Precis som sina systerfartyg, Silver I och II, är Amadeus Silver III bekvämt och elegant, med ljusa, rymliga hytter, alla med ett öppningsbart panoramafönster. Sviterna har t o m skjutdörrar i glas ut mot en liten fransk balkong.

Det finns gott om förvaringsutrymmen, sittgrupp och badrum med dusch. Man väljer om man vill ha en dubbelsäng eller separata sängar. Hårtork, minisafe och telefon finns också i hytterna, som är 17,5 m2 stora. Sviterna är lite större, 26,4 m2. Dessa hytter ligger fördelade på däck två och tre.

Säsong och regionala råvaror avgör vad som serveras i fartygets trevliga matsal, Panorama Restaurant på däck två (Strauss Deck) och rakt ovanför (på Mozart Deck) ligger panoramabaren med fin utsikt mot omgivningarna . Café Vienna bjuder på österrikiska bakverk och gott kaffe.

Längst fram i fören hittar man River Terrace – en open-air lounge omgiven av vindskyddande glaspaneler som öppnar upp mot det förbipasserande landskapet.

Flodkryssningar med underhållning och aktiviteter

Varje dag är det musikunderhållning och andra aktiviteter såsom föreläsningar om aktuella ämnen, matlagningsdemonstrationer etc. och på däck finns solstolar, shuffle board, och schackspel. För den som vill vara fysiskt aktiv finns det ett litet fitness room ombord. Vid stoppen har man möjlighet att låna fartygets cyklar för egna upptäckter iland.

Amadeus Silver III är byggt 2016, är 135 m långt och tar som mest 168 passagerare i sina 72 hytter och 12 sviter.

Se Lüftner Cruises alla fartyg ››

Deckplan Amadeus Silver III

Deckplan Amadeus Silver III

Passagerkapacitet: 168
Tonnage:
Längd: 135

Aktuella kryssningar med Lüftner Cruises