Amadeus Silver II byggdes 2015 och bjuder in till sköna stunder ombord på flodkryssningen, fartyget är stilrent inrett i bärtoner och grått.

Njut av din flodkryssning med panoramafönster i hytten

Fatygets hytter är rymliga och bekväma, med ett stort, öppningsbart panoramafönster. Sviterna har en glasvägg med skjutdörrar ut mot den franska balkongen. Det finns gott om förvaringsutrymmen, sittgrupp och badrum med dusch. Man väljer om man vill ha en dubbelsäng eller separata sängar. Hårtork, minisafe och telefon finns också i hytterna, som är 17,5 m2 stora. Sviterna är lite större, 26,4 m2. Hytterna ligger fördelade på däck två och tre.

På dessa högklassiga, flytande hotell serveras välsmakande måltider tillagade av regionala råvaror efter säsong. Den fina restaurangen ligger på Strauss Deck (däck 2) och rakt ovanför finns panoramabaren med fin utsikt mot omgivningarna (på Mozart Deck). Café Vienna bjuder på österrikiska bakverk och gott kaffe.

Varje dag är det musikunderhållning och andra aktiviteter såsom föreläsningar om aktuella ämnen, matlagningsdemonstrationer etc. och på däck finns solstolar, shuffle board, schackspel och en putting-green. För den som vill vara fysiskt aktiv finns det ett fitness room ombord. Vid stoppen har man möjlighet att låna fartygets cyklar för egna upptäckter iland.

Se Lüftner Cruises alla fartyg ››

Passagerkapacitet: 168
Tonnage:
Längd: 135

Aktuella kryssningar med Lüftner Cruises