Den majestätiska Jayavarman anses vara fadern i Heritage Lines ”familj” av kryssningsfartyg. Fartyget är namngett efter Angkors mest ärade kung, Kung Jayavarman – en hängiven buddist som regerade 1181-1218. Jayavarman är en blandning av art deco-charmen från 1930-talets Frankrike och Indokinas romantik och med invecklade träsniderier och vietnamesiska lackmålningar liknar detta imponerande kryssningsfartyg ett flytande konstgalleri.

Med tre och ett halvt däck är Jayavarman lika rymlig som den är vacker. Gästerna kan beundra Khmer-artefakter i Henry Mouhot Lounge, mingla i Club 1930 Funnel Bar & Lounge, äta i den eleganta Indochine Dining Hall och njuta av spabehandlingar i Apsara Spa. På fartygets solterrass, som erbjuder en spektakulär utsikt över Mekongdeltat, finns en härlig jacuzzi.

Det finns tre hyttkategorier ombord: superior (totalyta 21 m2), deluxe (totalyta 24 m2) och två sviter. Alla hytter har en balkong på ca 5 m2 (inkluderade i hyttens totalyta) med stolar & bord. Hytterna är bekvämt och vackert inredda, med fullt ljusinsläpp från balkongdörrarna helt i glas. Här finns luftkonditionering, mini-safe, hårfön och även kikare, badrock och solhatt.

Fartyget är byggt år 2009 och mäter 57 m x 11 m x 10 m (längd / bredd / höjd).

Deluxe Stateroom ombord på flodkryssningsfartyget Jayavarman från Heritage Line.

Deluxe Stateroom ombord på Jayavarman.

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella flodkryssningar med Heritage Line