Som en juvel i Princesskronan erbjuder Emerald Princess allt du kan förvänta dig av ett modernt, lyxigt fartyg. Liksom för de flesta av våra fartyg handlar det om val. Här kan du välja att äta på flera olika restauranger som erbjuder både traditionella menyer och specialiteter, som på omtyckta Sabatini’s.

Besök Lotus Spa och njut av någon av de många behandlingarna och Lotus gym där du kan bättra på balansen till det rika måltidsutbudet. Du kommer att njuta av filmer på bion ”Movies under the Stars” och på det här fartyget finns närmare 900 hytter med balkong.

FAKTA
Byggår: 2007
Renoverat: 2019
Hytter: 1.539
Besättning: 1.200
Passagerare: 3.080
Antal däck: 19
Längd: 290 meter

Några av specifikationerna för Emerald Princess:

  • Ett flertal pooler & jacuzzis
  • Ett flertal specialrestauranger
  • Utomhusbio
  • Spa & Fitnesscenter

Klicka här för en att kolla på en film om –> EMERALD PRINCESS

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella kryssningar med Princess Cruises

Med Princess Cruises genom Panamakanalen – kryssning från Los Angeles till Fort Lauderdale


16 november - 4 december 2024 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Aruba - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Princess Cruises fartyg Coral Princess tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale och vi får uppleva många fantastiska destinationer under resan.

Oförglömlig kryssning från Argentina till Antarktis med Princess Cruises


19 januari - 8 februari 2025 | Argentina - Chile - Antarktis - Falklandsöarna - Uruguay

Fartyget Sapphire Princess tar oss med till den vita kontinenten, Antarktis. Upplev stillheten och skönheten i farvattnen kring Antarktiska halvön, där sälar, valar, pingviner och andra sjöfåglar är talrika. Som extra bonus får vi också lära känna argentinska Buenos Aires och uppleva Eldslandet, chilenska Patagonien, brittiska Falklandsöarna och Uruguay.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


4 - 22 februari 2025 | Fort Lauderdale - Aruba - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på en härlig kryssning med Coral Princess genom ingenjörsmästerverket Panamakanalen, från Florida till Los Angeles. Vi får se färgglad arkitektur på Aruba, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko. Ombord njuter vi av härliga middagar, trevligt sällskap och uppmärksam service.