På Princess Cruises infördes filmer under Stars® för första gången en biograf med nya filmer, och scen för konserter och idrottsevenemang. Koppla av i en skön solstol och ät gratis popcorn under natthimlen.

Crown Princess är kronjuvelen i Princessflottan och byggdes 2006. Det unika köpcentret på Crown Princess är utformat som ett atrium vid en italiensk piazza och här kan du ta något lätt att äta eller bara koppla av och titta på folk.

Bland de andra höjdpunkterna på detta fartyg finns Crown Grill, som är inrett i klassisk Steakhouse-stil, området på Sanctuary-däck där enbart vuxna har tillträde samt bion ”Movies-under-the-Stars” i närheten av poolen.

FAKTA
Byggår: 2006
Senaste renovering: 2015
Hytter: 1.541
Besättning: 1.200
Passagerare: 3.082
Antal däck: 19
Längd: 290 meter

Några av specifikationerna för Star Princess:

  • 4 Pooler
  • 7 Jacuzzi

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella kryssningar med Princess Cruises

Med Princess Cruises genom Panamakanalen – kryssning från Los Angeles till Fort Lauderdale


16 november - 4 december 2024 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Aruba - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Princess Cruises fartyg Coral Princess tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale och vi får uppleva många fantastiska destinationer under resan.

Oförglömlig kryssning från Argentina till Antarktis med Princess Cruises


19 januari - 8 februari 2025 | Argentina - Chile - Antarktis - Falklandsöarna - Uruguay

Fartyget Sapphire Princess tar oss med till den vita kontinenten, Antarktis. Upplev stillheten och skönheten i farvattnen kring Antarktiska halvön, där sälar, valar, pingviner och andra sjöfåglar är talrika. Som extra bonus får vi också lära känna argentinska Buenos Aires och uppleva Eldslandet, chilenska Patagonien, brittiska Falklandsöarna och Uruguay.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


4 - 22 februari 2025 | Fort Lauderdale - Aruba - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på en härlig kryssning med Coral Princess genom ingenjörsmästerverket Panamakanalen, från Florida till Los Angeles. Vi får se färgglad arkitektur på Aruba, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko. Ombord njuter vi av härliga middagar, trevligt sällskap och uppmärksam service.