Kryssningsfartyget invigdes under 2003 och renoverades senast 2013. Coral Princess är ett av de två kryssningsfartyg i Princess-flottan speciellt byggd för att segla genom Panamakanalen!

Nittio procent av hytterna har utsikt över havet, 700 har balkonger. På det här kryssningsfartyget kan du se filmer under Stars® biograf nya filmer, scen för konserter och idrottsevenemang eller unna dig en skön massage i en utomhus-cabana på The Sanctuary®, en lugn oas bara för vuxna. Unikt för Coral Princess är Bayou Café och Steakhouse som har levande jazzmusik och smakrik New Orleans-inspirerad mat.

FAKTA
Byggår: 2003
Senaste renovering: 2013
Hytter: 1.000
Besättning: 895
Passagerare: 2.000
Tonnage: 91.627
Antal däck: 16
Längd: 273 meter

Några av specifikationerna för Star Princess:

  • 4 Pooler
  • 5 Jacuzzi

Kryssningsfartyget Coral Princess

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella kryssningar med Princess Cruises

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


31 januari - 17 februari 2023 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Emerald Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Los Angeles – Fort Lauderdale


15 februari - 4 mars 2023 | Los Angeles – Mexiko – Nicaragua – Costa Rica – Panama – Colombia – Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen med Emerald Princess genom Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Vi upplever Mexiko, Nicaragua, Costa Rica och Colombia, och en av höjdpunkterna på vår resa är när vi kryssar genom Panamakanalen.