Lyxtåget Al Ándalus är en av världens mest rymliga och exklusiva turisttåget. Dess fyra salonger, riktiga järnvägsjuveler byggda mellan 1928 och 1930, är det perfekta miljön där frukost à la carte och utsökta middagar serveras. Att åka med Al Ándalus är också en resa genom det rika spanska köket, med sina otaliga rätter som är förankrade i de kulinariska traditionerna hos de människor som har format landets historia.

Barservice gör det möjligt för resenären att när som helst njuta av en espresso, en whisky eller en Tom Collins, koppla av i de eleganta salongerna eller i avskildhet i ditt bekväma kupé medan landskapet passerar förbi utanför de stora fönstren. I slutet av dagen är det dags att njuta av musik, kulturella och gastronomiska aktiviteter eller liveframträdanden som erbjuds ombord.

Kategori Deluxe

Rymlig och elegant svit (ca 10 qm) med ett sovrum och eget badrum som kombinerar 2000 -talets bekvämligheter med det historiska utseendet på detta historiska tåg. Perfekt för vila, avskildhet samt avkoppling dagtid och kväll.
• Dubbelsäng ( 150 x 200 cm)som kan förvandlas till en soffa under dagen.
• Värdeskåp, minibar, garderob och bagagefack. 
• Bekvämt och rymligt privat badrum med dusch och hårtork.

Al Andalus Deluxe

Kategori Gran Clase

Ett mysigt kupé med eget badrum som bevarar storleken och charmen av de ursprungliga kupéer. 
• Två enkelsängar som kan förvandlas till fåtöljer under dagen
• Minibar, värdeskåp, garderob och bagagefack
• Funktionellt privat badrum med maximal användning av sitt utrymme, utrustad med dusch och hårtork.

Al Andalus Gran Clase

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd: