Kulinariska mat- och vinresor med svensk värd | Club Eriks

Kulinariska mat- och vinresor med Club Eriks
– ädel tryffel, Guide Michelin & fantastiska viner

Club Eriks gastronomiska upplevelser är av oss unikt framtagna weekendresor till platser och städer som erbjuder ett särskilt bra utbud av mat och dryck, och restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin. Baskien med Bilbao och San Sebastian i norra Spanien, och Piemonte i Italien under tryffelsäsongen är två favoriter. Lyon, Bourgogne och Alsace i Frankrike, och engelska landsbygden är andra återkommande favoriter.

Rundresor och kryssningar med kulinariskt fokus

Många av våra mat- och vinresor är rundresor som inte inkluderar en kryssning, men ibland har vi fokus på just mat och dryck även under en kryssning. Många av de mer exklusiva rederierna har restauranger som i sig erbjuder en unik matupplevelse och ofta inkluderar dessa rederier flera olika restauranger samt dryckespaket i kryssningspriset. Sea Cloud är till exempel ett av de rederier som vi anordnar kryssningar med fokus på den kulinariska upplevelsen med.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella kulinariska resor