Kryssningar till Kuba – denna paradisö i Karibien | Club Eriks

Kryssningar till mytomspunna Kuba
– skönt strandliv, intressant historia & karibisk kultur

Kuba är ett resmål som bara måste upplevas! Denna karibiska paradisö som är sprungen ur kolonialism, mångkultur och politiskt kaos bjuder palmklädda stränder, doftande cigarrer, läskande romdrinkar och charmiga gator med ett uttryck som om tiden stått stilla. Här färdas människorna fortfarande i de klassiska amerikanska 50-talsbilarna, i de kolonialklädda gränderna tränas unga stolta boxare och i den sena kvällen ekar salsamusiken och passionerade par rör sig till de snabba rytmerna.

Noga utvalda resor med svensk värd

Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den nästan mytiskt charmiga bilden av Kuba. Amerikanskregistrerade kryssningsfartyg får inte längre lägga till på ön men övriga rederier är fortfarande välkomna. Ibland har vi kryssningar med ett Clipperfartyg som kombinerar dagens moderna komfort med svunna tiders romantiska elegans. Njut av fantastisk service ombord, i kombination med spännande utflykter i land.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Kuba