Konferens i stimulerande miljö i Spanien | Club Eriks

Konferens i stimulerande miljö – Marbella

Hur kan en givande konferens i Marbella se ut?

Konferenser i Marbella SpanienNär ni landat så tar vi tar oss med buss från flygplatsen i Málaga och kör kustvägen ca 50 kilometer västerut. Bussresan tar ca 40 minuter och under tiden avnjuter vi något läskande att dricka.

Vi checkar smidigt in på hotellet som ligger fem minuter från gamla stan nere på strandpromenaden. Det är ett anrikt fyrstjärnigt hotell med en lummig trädgård, inom- och utomhuspool, gym, underhållning flera kvällar i veckan och en riklig frukostbuffé.

Det är nu det börjar, startskottet för konferensen – Välkommen till Marbella: vi presenterar för deltagarna praktisk information om vistelsen i Marbella och det de behöver veta om konferensinnehållet.

På kvällen har vi en gemensam välkomstmiddag där ni får smaka på Andalusiens och Spaniens specialiteter – både mat och dryck.

Beroende på hur mycket konferenstid ni behöver har vi många olika förslag till upplevelser utanför själva konferenstiden under dag två.

Ett bra alternativ är att ta en tur upp i bergen till en av de vita byarna och på vägen besöka ett getostmejeri där vi provar ostar från trakten med ett passande vin. Därefter besöker vi en grannby där vi träffar en vinodlare och får veta allt om vinproduktion samt smaka de goda vinerna tillsammans med vällagade tapas.

På kvällen delar vi in oss i ett antal team och varje team får en karta över Marbella med sju restauranger markerade, varje restaurang har sin tapasspecialitet. Efter sju besök är vi både mätta och otörstiga.

Den tredje dagen knyter vi ihop konferensen på förmiddagen, äter en god lunch i fiskehamnen och vi har lite tid att njuta av omgivningarna innan det är dags för kvällens upplevelser.

Vi tar oss till en genuin restaurang som serverar spanska läckerheter och som ligger i utkanten av Marbella.

Dag 1 Ankomstdagen – ankomst till Málaga flygplats – transfer till Marbella – incheckning på hotellet – Välkommen till Marbella med lunch – uppstart på konferensen – välkomstmiddag på en utvald restaurang i spansk stil

Dag 2 Konferens på förmiddagen – lättare förtäring – utflykt till en av de vita byarna i bergen med getostprovning och besök på en vingård – tapasmiddag på sju olika restauranger

Dag 3 Konferens på förmiddagen – lunch i fiskehamnen – middag med BBQ

Dag 4 Avresedag – utcheckning från hotellet – transfer till Málaga flygplats – återresa till Sverige