Karibien – kryssningar bland paradisöar | Club Eriks

Kryssningar bland paradisöarna i Karibien
– soldränkta stränder, läskande romdrinkar & karibisk kultur

I Karibien/Västindien väntar ett pärlband av soldränkta paradisöar med vajande palmer och vita stränder. Här kan du sola, bada, snorkla, läsa en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink. Njuta av avkoppling och den salta doften av det kristallklara havet, och göra spännande aktiviteter och ta del av intressanta utflykter.

Stora som små fartyg för alla smaker

Här finns kryssningar för alla, som avgår årets alla dagar. Från världens största kryssningsfartyg till mindre yachtliknande fartyg. Miami, Fort Lauderdale, Tampa och Port Canaveral är vanligaste avgångshamnarna. Många kryssar i Karibien med familjen, barn och barnbarn, och det enorma utbudet ger alternativ för alla önskemål och smaker.

Rederierna Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line passar bäst för de som reser med familjen. Celebrity Cruises och Princess Cruises har fartyg som passar bäst för vuxna och par. Azamara och Oceania passar för er som föredrar de mindre, eleganta och exklusiva fartygen. Du kan också ofta hitta våra resor med klassiska segelfartyg från Starclippers och Sea Cloud.

Noga utvalda kryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de kryssningsrutter som vi tycker är de mest intressanta, som är från 7 till 14 dagar långa. Ofta erbjuder de en kombination av sol och bad på vita paradisstränder med fina möjligheter till kultur, historia och intressanta utflykter i Centralamerika. Vi har kryssningar med olika rederier året runt, där resorna främst kring jul och nyår är mycket populära och uppskattade. På de flesta av våra kryssningar finns en svensk värd med på resan.

Läs mer om de olika destinationerna.

Antillerna

Öarna i Antillerna är uppdelade i Stora och Små Antillerna och omfattar till exempel Jamaica, Antigua and Barbuda, St. Barts, ABC-öarna (Aruba, Bonaire och Curacao) och Barbados.

Läs mer

Bahamas

En kryssning till mytomspunna Bahamas bjuder bländande vita stränder, vackra korallrev och rederiernas privata öar som är speciellt anpassade för kryssningsresenärer.

Läs mer

Turks- och Caicos

De två ögrupperna Turks- och Caicos bjuder små historiska byar, folktomma stränder, fantastisk dykning och autentisk kultur. Kryssningar tar dig till Grand Turk, där huvudstaden ligger.

Läs mer

Florida

Förläng din kryssningsresa med kanske en vecka i Florida. Shoppa i Miami, spana på alligatorer i Everglades National Park och sola och bada vid stränderna i Key West.

Läs mer

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Karibien/Västindien

Med Princess Cruises genom Panamakanalen – kryssning från Los Angeles till Fort Lauderdale


16 november - 4 december 2024 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Aruba - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Princess Cruises fartyg Coral Princess tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale och vi får uppleva många fantastiska destinationer under resan.