Noga utvalda kryssningar runt Japans öar i Östasien | Club Eriks

Kryssningar till ett Japan i vackra färger
– varma källor, pulserande städer & unik kultur

Japan består av mer än 6 800 öar, där de fyra största öarna är Honshu, Hokkaido, Kyushu och Shikoku. Detta är landet där väst möter öst, där vackert trängs med fult och där högteknologisk framtid blandas med gammal forntid. Japan är kontrasternas och motsägelsernas land som fascinerar och överraskar sina besökare.

Noga utvalda kryssningar

Japan har fyra årstider precis som Sverige. De vackraste tiderna att resa i Japan är under våren, mars till april, då körsbärsträden blommar, och under hösten, september till oktober, då löven ändrar färg i gult, rött och orange. Det är således då som vi på Club Eriks genomför våra resor till landet. Kryssa med Royal Caribbean med familjen, med Celebrity Cruises och Princess Cruises om ni reser endast vuxna eller som par, och med Azamara och Oceania om ni föredrar de små exklusiva fartygen. Vi börjar eller slutar alltid vår kryssning med utflykter i Japans huvudstad Tokyo, och längs själva kryssningen bjuds spännande stopp i hamnar som till exempel Shimizu, för att uppleva den heliga vulkanen Mount Fuji, historiska Kyoto och mytomspunna Hiroshima.

Tillbaka till Asien.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Japan