ADRESS

Gamla Orbadenvägen 86
820 11 VALLSTA

TEL 46 (0)278-62 15 00

BESÖK Hemsida

Orbaden Spa & Resort ligger mitt i Sverige och med en vidunderlig utsikt över Ljusnandalen och ”Hälsinglands riviera” Orbaden. Hit är det lätt att komma, endast ca 3 timmar från Stockholm hamnar ni i en riktig kulturbygd. Lokalerna och platsen är perfekt för er som vill konferera utan några störande moment men samtidigt med tillgång till mängder av anpassade upplevelser. Hela anläggning präglas av hälsingarnas gästfrihet och generositet. Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler.
Gäster och personal är överens om att det är något magiskt med den här platsen. Om det är utsikten eller om det är något mer låter vi vara osagt. En sak är säker: Stress och vardagsbekymmer släpper redan när du står i hotellets lobby och skådar rakt in i Hälsinglands hjärta.
Några lite mindre och några större. Den största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning.
De erbjuder följande:

  • 98 bäddar i allt från specialdesignade sviter till ett eget litet pepparkakshus
  • 42 rum
  • Mötesrum, 10 konferenslokaler varav den största, Ugglan rymmer 150 personer i biosittning
  • Restaurangen, ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Köket är renommerat för sin matlagningskonst, med stor omsorg om råvarorna, oftast med inslag av ortens specialiteter. Väl lagad husmanskost är viktig på Orbaden Spa & resort som också gärna låter sig influeras av det internationella köket. Genomgående för deras kök är att etik och miljö prioriteras. Bl.a. så skapar kockarna en fräsch meny med ”meatfree monday”, som tema.