ADRESS

Gullmarsstrand
451 78 Fiskebäckskil

TEL 0523-66 77 88

BESÖK Hemsidan

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Gullmarsstrand är ritat av Gert Wingårdh, som lyckats skapa ett hotell som är ett med Bohusläns landskap, hav, himmel och ljus. Detta är i sig en inspirationskälla för våra konfererande gäster. Allt är stilla, lugnt, bekvämt och vackert.

Kombinationen effektiva konferenser och möten, kul och utmanande aktiviteter, sköna pratstunder vid havet och härlig sömn. Finns det ett bättre sätt att konferera? Vi tror inte det, mängder av våra konfererande företag återkommer till oss gång på gång.

Förutom en extremt god möteslogistik erbjuder vi upplevelser utöver det vanliga. Exempel på dessa är båtturer, skaldjurssafaris, bergsklättring, paddling i havskajak, cykling, teambildande aktiviteter mm.

Köket har naturligtvis kockar som är riktigt bra på havets mat. Skaldjuren och fisken hos oss är inte bara sådär underbart färsk, den är tillagad och serverad med absolut mästerskap. Och vi arbetar i möjligaste mån med kortresta råvaror utifrån säsong.

De erbjuder följande:

  • 81 rum
  • 150 bäddar
  • Mötesrum, 8 konferenslokaler där den största rymmer 200 pers, 8 grupprum samt ytor för socialt umgänge – verandan, biblioteket & fyren
  • Restaurang, max antal gäster 200 personer fördelat på 3 matsalar, 120 – 40 – 40.
  • Hitta hit: http://www.gullmarsstrand.se/om/hitta-hit/