Stora Brännbo är mötesplasen mitt i Sigtuna med genuin skandinavisk atmosfär, byggd för möten och upplevelser. Stora Brännbo är en skandinavisk och hållbar mötesplats med helhjärtad service i Sigtuna, endast 15 minuter från Stockholm Arlanda Airport.

Hotellet ligger centralt i Sigtuna omgiven av grön park som bjuder in till avkoppling och aktiviteter, beroende på säsong. Det är gångavstånd till stadens sevärdheter, butiker och strandpromenaden längs Mälaren.

De erbjuder följande:

  • 81 rum
  • 101 hotellrum. Av dessa är 35 dubbelrum och 66 enkelrum
  • 136 bäddar
  • Mötesrum, 35 anpassade lokaler för grupper i storleken 2 – 140 personer
  • Restaurangen, rymmer 200 gäster. Mat för oss är bland det viktigaste som finns, utan mat fungerar vi inte varken fysiskt eller psykiskt. Det svenska matarvet ligger oss varmt om hjärtat och är något vi vill vårda. För oss är det viktigt att välja råvaror med omsorg, där kvalitet, närproducerat och hållbar odling är nyckelord för oss. Att vi sedan lägger ned tid, kärlek och omsorg på maten vi lagar, gör att du som gäst får en härlig måltidsupplevelse. Vi vill veta var vår fisk kommer ifrån, var våra lamm har betat och var våra morötter har vuxit. Vi vill gynna mindre uppfödare och odlare, lokala köttproducenter, gårdsmejerier och ekologiska grönsaksodlare som lägger ner sin själ i sina produkter. Dessa nyckelpersoner hjälper till att utveckla svensk gastronomi och det är en av anledningarna till att vi stöttar dem. Vi hoppas att vårt tankesätt ska följa med dig som gäst hem.
  • Hitta hit ››

Vi berättar gärna mer om konferenser, möten, event och Stora Brännbo!
Ring 08-20 55 00 eller skicka oss ett mail så kontaktar vi dig snarast.