Club Eriks rekommenderar för konferens utomlands | Club Eriks

 

Club Eriks rekommenderar utanför Sverige

Att konferera utomlands:
Med 25 år som mötesarrangör så har vi hittat några riktiga favoritplatser. För att bli en plats som vi verkligen vill rekommendera, så ska den ha det lilla extra.

För företagsarrangemang rekommenderar vi främst dessa platser:

Barcelona

Kataloniens huvudstad, Barcelona, är Spaniens näst största stad och ligger mellan vackra berg och glittrande hav. Det är enkelt att välja Barcelona – den multikulturella staden vid Medelhavet som alltid levererar.

Berlin

Berlin är kanske en av Europas ”hetaste” destinationer nu både för konferenser och privatresande. Numera är stadskärnan fylld med charmanta kaféer, exotiska restauranger och dekadenta barer.

Bratislava

Bratislava är Slovakiens huvudstad och största stad. Staden har bara drygt 400 000 invånare, vilket gör den till en ”liten” huvudstad och betydligt mindre än närliggande huvudstäder, såsom Wien.

Bryssel & Antwerpen

Bryssel förknippas idag starkt med EU och kanske som Europas huvudstad. Här finns förutom fantastisk öl också belgiska våfflor, choklad, brysselkål och sist men inte minst nationalrätten musslor med pommes frites (Moules Frites).

Dubai

Spännande, exotiskt, i samma tidszon och bra flygkommunikationer, det är Dubai, en av de få platser där man kan njuta av ett strandliv mitt i en storstad. Upplev en konferens i Dubaistil, där ni kombinerar "stadsaction" med hög energi med arabiska havets skönhet.

Karibien & Miami

Företagsarrangemang på ett kryssningsfartyg i allmänhet och i Karibien i synnerhet är något vi har mycket goda erfarenheter av. Vi rekommenderar varmt kryssningar i Karibien med utgångspunkt från Miami.

Las Vegas

Vi rekommenderar varmt Las Vegas där vi har genomfört ett flertal arrangemang och vi har en uppsjö med idéer för det perfekta eventet.

London

London är aldrig fel och återfinns alltid på topplistan över städer vi helst besöker. Staden har verkligen allt som behövs för en lycka konferens.

Los Angeles

Vi rekommenderar Los Angeles som bjuder på kontraster med det glamourösa Beverly Hills och kändistäta Hollywood till det lite mer excentriska Venice Beach.

Madrid

Madrid är en fantastisk stad för konferenser och möten, dessutom en stad man oftast inte besöker på egen hand, då brukar valet falla på Barcelona. Madrid överaskar alltid sina besökare.

Marbella

Troligtvis är Spanien just nu det hetaste landet för oss svenskar och de flesta andra européer. Vi rekommenderar varmt Marbella – En pärla i södra Europa.

Milano

Kanske är Milano mest känd som modestad och som hemvist för en av världens kanske mest kända operahus La Scala. Vi har arrangerat mängder med resor till regionen och det är bara att konstatera mycket handlar om att njuta.

New York

Vi rekommenderar New York, staden som aldrig sover, staden med upplevelser i kubik. USA har i 100-tals år varit sinnebilden för oss svenskar, det är här vi låter oss inspireras och det är här trenderna ser dagens ljus.

Riga

Riga har på senare år blivit ett allt mer populärt resmål inte bara för oss svenskar utan för folk ifrån hela världen. Tidningen USA Today korade i en omröstning 2014 Riga som Europas mest attraktiva stad.