Företagsarrangemang – Vi rekommenderar i Sverige | Club Eriks

 

Club Eriks rekommenderar i Sverige

Med 25 år som mötesarrangör så har vi hittat några riktiga favoritplatser och anläggningar. För att bli en anläggning som vi verkligen vill rekommendera, så ska den ha det lilla extra. Och det brukar vara de människor som representerar anläggningen. Givetvis ska den förövrigt hålla en Club Eriks standard.

Här nedan följer anläggningar som vi alltid varmt kan rekommendera:

Gullmarsstrand

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Hesselby Slott

Hesselby Slott ligger bara ca 15 km från citykärnan i Stockholm det är snabbt och enkelt att ta sig till slottet. Hesselby Slott marknadsförs ibland med ”Skillnaden på att träffas och mötas”. Här finns alla förutsättningar för just detta med lugn miljö, god mat och hög servicenivå.

Johannesbergs Slott

Johannesbergs Slott – en timme från Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala. Detta är en konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen.

Lastberget

Lastberget – endast 45 minuter från Arlanda, Stockholm och Uppsala här finner Du en kreativ mötesanläggning med personlig omtanke.

Orbaden Spa & Resort

Orbaden Spa & Resort ligger mitt i Sverige och med en vidunderlig utsikt över Ljusnandalen och ”Hälsinglands riviera” Orbaden.

Stora Brännbo

Stora Brännbo är mötesplasen mitt i Sigtuna med genuin skandinavisk atmosfär, byggd för möten och upplevelser.