Flodkryssningar på Nilen med kulturskatter | Club Eriks

Flodkryssningar på Nilen

Följ med på en lyxig upplevelse med svensk värd till Egyptens skatter. Pyramiderna, Sfinxen och Tutankamons guld i Kairo, och de oförglömliga templen i Luxor med Karnak och konungarnas dal. Det här är en chans att få uppleva många av historiens äldsta, största och mest fantastiska underverk på nära håll.

Lyxig kryssning i stilla mak

En resa som inte lämnar någon oberörd. Upplev det gröna, vackra landskapet med sin skarpa gräns mot den stora öknen när vi stilla flyter fram på Nilen. Vi färdas i en lyxig flodkryssare där vi avnjuter fantastiska måltider och där vi kan svalka oss i fartygets pool med en läskande drink.

Club Eriks noga utvalda flodkryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 – 150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning där gästerna snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar