Flodkryssningar på Mekongfloden i Sydostasien | Club Eriks

Flodkryssningar på Mekongfloden

Mekong är en av Asiens största floder som rinner genom Kina, Laos, Myanmar, Thailand, Vietnam och Kambodja. Följ med Club Eriks på en flodkryssning uppströms från Ho Chi Minh City (Saigon) i Vietnam till Siem Reap i Kambodja och upptäck spännande platser.

Njut av stillheten på vår flodbåt

Inredningen på vår flodbåt andas art deco-charm från 30-talets Frankrike, i kombination med lokalt hantverk. Varför inte starta dagen med Tai Chi på fartygets soldäck innan frukostbuffén serveras? Låt tiden passera på er privata balkong eller koppla av med en spabehandling. Denna flodkryssning erbjuder möjligheten till återhämtning, fantastiska upplevelser och service i världsklass!

Club Eriks noga utvalda flodkryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 – 150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning där gästerna ombord snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar i Asien